vladacr Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Když chci vložit fotku do příspěvku pomocí BB kódu nebo ikonky pro vložení obrázku, tak se mi někdy ukáže hláška "Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru.". Například tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1775544 jsem fotku vložil BB kódem, ale v další odpovědi jsem už viděl jen tu hlášku. V čem je problém? Fotkyjsou moje a jsou uloženy na mém webhostingu. V náhledu příspěvku je vidím, ale po kliknutí na Odeslat se zobrazí ta hláška. Jsem z toho vedle... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Já to řeším sice blbě, ale jednoduše. Přejmenováním fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Pravděpodobně ochrana na tvém webhostingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Hm, nemyslím si, protože tu samou fotku jinam vložím bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak před pár chvilkami se mi podařilo fotky vložit. Bez ztráty kytičky. Asi to nechám koňovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 A už ti zase nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 tak je ukladej na fotohosting, trebas photobucket, a linkuj sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Ale radši ne do inzerce, jinak zas někomu prdne cevka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 do inzerce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 kdyz použiješ rozšířený editor tak můžeš fotku nahrát přímo sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 To samozřejmě vím, ale nechci, když nemusím. Fotky jsou u mě na webu většinou uloženy v plné velikosti a soubor mívá i přes 10 MB. Piwigo mi automaticky nabídne vložení zmenšeniny dle mého výběru. Je to daleko rychlejší a pohodlnější. Když to tedy funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se