Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak som sa zabudol pochvalit novym prirastkom.

Kedze som po Ingoch vzdy pokukoval, tieto sa dostali ku mne vymenou.

Ide o model IWC 3234, Ingenieur

Velkost je 44mm a vyska 14

Pohon zabezpecuje: IWC-manufactured 80111 calibre with its Pellaton winding system and integrated shock absorbers. s PR 44 hodin.

WR je 100m 

remen je kevlar podsity kozou.

Luneta je komplet zhotovena z  high-tech ceramic zirconium dioxidu.

Vdaka tvaru puzdra sa hodiny podla mna nosia velmi prijemne a ten strukturovany dial je SUPER.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

jj, pislali sme si. Je to velmi ochtony clovek, ale aby mi vedel usit remen, potreboval by tie ocelove "stuple" co aretuju remen z dakeho stareho remena.

Svw692IWCIngenieurAutomaticCeramiccustom

Ale nasiel som za velmi slusne cenu OEM 28/18. kazdopadne ten povodny Kevlar je v super stave, len tak spekulujem.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

jj, pislali sme si. Je to velmi ochtony clovek, ale aby mi vedel usit remen, potreboval by tie ocelove "stuple" co aretuju remen z dakeho stareho remena.

Svw692IWCIngenieurAutomaticCeramiccustom

Ale nasiel som za velmi slusne cenu OEM 28/18. kazdopadne ten povodny Kevlar je v super stave, len tak spekulujem.

To je divny, driv si ty ocelove vlozky delal sam, kdyz sil remen pro mne tak nic nepotreboval.
Odesláno (upraveno)

Přesně tak, to ti ten řemen pak může ušít skoro jakejkoliv šikovnej kožkař...a 280 ojro za ten jejich kevlar či co to je, mi přijde taky docela dost

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Velká gratulace, Ingy s Aquatimery Galapágy jsou v této době to jediné kvůli čemu bych se byl schopen zbavit Rolexek. Jsou super, tak ať ti dělají velkou radost :-)

Odesláno

Dakujem Vam vsetkym:-)

Mam dilemu, ci ich poslat do IWC na wellness pobyt za cca 500EUR, alebo sa na to vyprdnut a tych par nedokonalosti na puzdre neriesit. Hodinar mi povedal, ze co sa tyka stroja, tak 10 rokov nie je co riesit.

Odesláno

Parádní kousek, gratulace. Kdysi jsem si v Oriose v Brně zkoušel tyto keramiky a ocelové 3227-mičky. Sice jsem na ně tenkrát neměl, ale řekl jsem si, že jednou budou jedny nebo druhé. Už nějaký rok mám ty 3227 a vím, že budou navždy. :smile_anim:

Odesláno

pripájam sa ku gratulantom, fakt veľmi pekné hodinky, môžem len opakovať už napísané : také dospelé s krásnym ciferníkom asi už na furt,  rešpekt a uži si ich :clap:

Odesláno

NO, su paradnicke. Neviem, ako by vyzerali na tahu. Ale za cca 1400 EUR sa mi to skusat nechce.

Povodne som tuzil vlastnit Pastiki, ale za normalnu cenu som ich nikde nevidel.

-Jumbo - 3227ky su tiez nadherne....

DSC_0261.jpg

Ja by som este nieco s ochranou kurunky....

Dake Plastiki na fore su....

iwc-mission-earth-ingenieur-plastiki.jpg

Odesláno

Na těch keramikách a 3227-mičkách se mi proti těm následujícím inženýrům (mission earth, kam patří i plastiki) líbí ostré hrany na indexech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...