Leviathan Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Tak som sa zabudol pochvalit novym prirastkom.Kedze som po Ingoch vzdy pokukoval, tieto sa dostali ku mne vymenou. Ide o model IWC 3234, IngenieurVelkost je 44mm a vyska 14Pohon zabezpecuje: IWC-manufactured 80111 calibre with its Pellaton winding system and integrated shock absorbers. s PR 44 hodin.WR je 100m remen je kevlar podsity kozou.Luneta je komplet zhotovena z high-tech ceramic zirconium dioxidu. Vdaka tvaru puzdra sa hodiny podla mna nosia velmi prijemne a ten strukturovany dial je SUPER. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2016 uživatelem Leviathan
blackhead Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Parada, ten strojek je muj nejpresnejsi, dela 0s/24h.
sashator Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 S Ingama člověk nikdy neudělá chybu tenhle model má takovej správnej sportovní nádech...ještě dokup za čtyři pětky tah a budou dokonalý
Leviathan Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Tah na Ingy je kategoria sama pre seba. Snad 1200 EUR....To vyda na slusne hodiny.Ale ano, hodil by sa.
ivan_989 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Moc dobre. Take "dospele" hodinky, dost sa mi pacia.
sashator Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Už jsi zkoušel kontaktovat Jacoba kvůli řemenu?
Leviathan Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) jj, pislali sme si. Je to velmi ochtony clovek, ale aby mi vedel usit remen, potreboval by tie ocelove "stuple" co aretuju remen z dakeho stareho remena. Ale nasiel som za velmi slusne cenu OEM 28/18. kazdopadne ten povodny Kevlar je v super stave, len tak spekulujem. Upraveno 1. října 2016 uživatelem Leviathan
blackhead Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 jj, pislali sme si. Je to velmi ochtony clovek, ale aby mi vedel usit remen, potreboval by tie ocelove "stuple" co aretuju remen z dakeho stareho remena. Ale nasiel som za velmi slusne cenu OEM 28/18. kazdopadne ten povodny Kevlar je v super stave, len tak spekulujem.To je divny, driv si ty ocelove vlozky delal sam, kdyz sil remen pro mne tak nic nepotreboval.
sashator Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Přesně tak, to ti ten řemen pak může ušít skoro jakejkoliv šikovnej kožkař...a 280 ojro za ten jejich kevlar či co to je, mi přijde taky docela dost Upraveno 1. října 2016 uživatelem sashator
spineshank Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Moc parádní kousek,velká gratulace. Ten ciferníku je hodně zajimavej.
African Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Velká gratulace, Ingy s Aquatimery Galapágy jsou v této době to jediné kvůli čemu bych se byl schopen zbavit Rolexek. Jsou super, tak ať ti dělají velkou radost :-)
Leviathan Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Dakujem Vam vsetkym:-)Mam dilemu, ci ich poslat do IWC na wellness pobyt za cca 500EUR, alebo sa na to vyprdnut a tych par nedokonalosti na puzdre neriesit. Hodinar mi povedal, ze co sa tyka stroja, tak 10 rokov nie je co riesit.
sashator Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Neposílej to nikam...každým leštění tohohle krásnýho pouzdra navždy ztratíš kousek jeho kouzla
Jumbo Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Parádní kousek, gratulace. Kdysi jsem si v Oriose v Brně zkoušel tyto keramiky a ocelové 3227-mičky. Sice jsem na ně tenkrát neměl, ale řekl jsem si, že jednou budou jedny nebo druhé. Už nějaký rok mám ty 3227 a vím, že budou navždy.
AKUC Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 pripájam sa ku gratulantom, fakt veľmi pekné hodinky, môžem len opakovať už napísané : také dospelé s krásnym ciferníkom asi už na furt, rešpekt a uži si ich
Leviathan Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2016 NO, su paradnicke. Neviem, ako by vyzerali na tahu. Ale za cca 1400 EUR sa mi to skusat nechce.Povodne som tuzil vlastnit Pastiki, ale za normalnu cenu som ich nikde nevidel.-Jumbo - 3227ky su tiez nadherne....Ja by som este nieco s ochranou kurunky.... Dake Plastiki na fore su....
bandicoot Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Výborný. Mě by neurazily nakonec ani ty 3239.
Jumbo Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Na těch keramikách a 3227-mičkách se mi proti těm následujícím inženýrům (mission earth, kam patří i plastiki) líbí ostré hrany na indexech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se