KFL Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Teda Safi, aspoň tu lunetu jsi mohl o ten zub docvaknout namísto, aby to lícovalo . Fotky hezký
Don2008 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Clovek naplno oceni krasu tychto hodiniek, az ked ich otoci hore kopytami
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Tak jsem to nevydržel a Safiho fotky doplnil ještě o pár vlastních. Protože jsem v detailech výše našel nějakej bordel, hodinky jsem vymáchal ve vodě, vydrhnul, vyfénoval, přeleštil a pak fotil. Tak jako tak jsem se pár škvírám a bordelu nevyhnul, leč snad to bude snesitelné . Jako obvykle fotím na jedno brdo při umělým osvětlení, nemám stativ, a tak omluvte jednolitost a jednotvárnost fotek . Aspoň jsou snad barevný a ostrý .
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) A pokračujeme... Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem KFL
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) A finále.. Omlouvám se za záplavu fotek Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem KFL
speedmaster Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Krasne fotky panove. Ten bily cifernik je nadherne propracovany. Ja mam cerne, akorat ta luminescence me trochu zklamala. Moc nezari a v noci se skoro neda poznat, kolik je hodin. Snad to chlapici v Zenithu casem vylepsi.
tombed Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 hergot líbí se mi čím dál víc... ten bílý ciferník i ten barevný cirkus okolo... bóže...
Jakubisko Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 A nejake fotky s ruzovou kosili nemas? Nicmene pekne, musim tuhle znacku zahrnout do vyberu nasledujicich hodinek...
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Jakubisko napsal: A nejake fotky s ruzovou kosili nemas? Čoveče, nemám, ačkoli mám 4 . Chtěl jsem vytvořit nějaký metroseksuální zátiší (esquire, gel na vlasy, depilační stroj, šprcka atd.), ale nakonec se mi nechtělo. Po 4 panácích Jamesona jsem byl rád, že jsem to vyfotil takhle
tombed Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 vaše špičkování mě donutilo si jít přepočítat růžové košile... taky čtyři, navrch k tomu tři trička, měl bych se nad sebou zamyslet.
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 tombed napsal: navrch k tomu tři trička, měl bych se nad sebou zamyslet. Sakra! Na ty jsem úplně zapomněl. Těch mám .. 6 .. jsem odepsanej . Tak a konec OT .
Radek Hulán Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Úžasné hodinky. Mít toto na ruce, prodám zbytek, a nenosím nic jiného.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se