Návštěvník Tomsom Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Zajímalo by mě,jak by jste vytvořili žebříček hodinek dle kvality.Zkuste třeba 5-10 značek.Děkuju
Honza49 Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 A zas se budem hádat...................
klobadysek Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 To Thomson A podle ceho se posuzuje kvalita? Presnost, spolehlivost, odolnost? Myslim ze takovy zebricek by byl dost diskutabilni. Neco jako nejlepsi znacka aut. Pokud jsem to tady zatim pochopil mit kvalitni hodinky neni az takovy problem. Hodne cenena je spise vyjimecnost a prestiz, za tu se plati vice nez za kvalitu jako takovou. Nebo se pletu?
Karloss Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Já jsem pro. Kdysi se zde vyskytoval podobný žebříček sestavený polskými uživateli podobného fóra. Na jejich pomyslném vrcholu stál Patek Philippe. Podobné hodnocení musí brát člověk samozřejmě s rezervou, neboť pro každého je vrchol někde jinde - někdo Vacheron, jiný Patek, pro někoho je Heuer víc než Hamilton atd. Začít bychom mohli třeba právě od vrcholu, nebo diskuzí, zda do žebříčku dáme i takové značky jako je Festina, Citizen, apod. Každopádně to bude super. Taky by mě zajímalo, zda do něj zahrnout i nezávislé hodináře či pouze velké značky.
steel Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 ten polsky zebricek nebyl zas az tak spatny - samozrejme i k nemu se strhla diskuse jak hrom, ale jak rikal odklizec, mela svuj smysl na vrcholu ti kdo produkuji vlastni kalibry, dale hodne upravene eta atd.... na vrcholu mi patek nevadi, patri tam i kdyz ne sam :-)
roon Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Tak toto bude ohnivé vlákno :-)tak to jednoznačně :-) to karlos: myslel jsi tohle ? http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=25751&filename=showimage.jpg
afrikab Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Hehe, a kde je Seiko, Citizen, Orinet, Poljot. ....?
Karloss Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 přesně to. sestavíme vlastní, nebo pouze upravíme tenhle?
Duke650 Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Tak tomu od začátku říkejme "pyramida vnímání prestiže značky", protože to není o objektivní kvalitě, ale o subjektivním vnímání prestiže té které značky (ne hodinek - většině výrobců se v portfoliu najdou vymazlené modely i lowbudget-verze - samozřejmě vše relativní vztažené k cenové hladině toho kterého výrobce....) Já tipuji, že toto vlákno nebude mít konečný akceptovatelný výsledek .-)
afrikab Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Tak tomu od začátku říkejme "pyramida vnímání prestiže značky", protože to není o objektivní kvalitě, ale o subjektivním vnímání prestiže té které značky (ne hodinek - většině výrobců se v portfoliu najdou vymazlené modely i lowbudget-verze - samozřejmě vše relativní vztažené k cenové hladině toho kterého výrobce....) Já tipuji, že toto vlákno nebude mít konečný akceptovatelný výsledek .-) Tak sestav zebricek, dle sebe a my te zacneme kamenovat ...a nakonec se nejak trosku shodneme.
roon Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 také mi přijde, že víc jak dva lidé se na nějakém žebříčku shodnout nemohou, ale jsem zvědav co vytvoříte
šarik Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Na vrcholu bude jednou ze značek Jacques Lemans s ETA.
Roman Šula Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Osobně řadím Omega nad Rolex a na špičce bych osobně raději viděl Vacheron Constantin, ale takovéto žebříčky jsou opravdu vždycky velmi individuální.
steel Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 promin, romane, ale nelze radit omegu nad rolex, ten pokus uz tu byl :-) proste rolex je rolex a ty s tim nic nenadelas, ani s tim, ze tak 30% jejich produkce je opravdu nevkusnych, ale oproti omega jim zustalo neco, co omega uz nedozene a to je nezavislost a vlastni strojky, osobne povazuji jejich submariner za designove neprekonatelny, stejne jako speedmaster od omegy, ale ten sub o trosku vic ;-)
klobadysek Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 ja myslim, ze je to ztrata casu :-) Souhlas
Milan Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Hodnotiť hodinky, ktoré som v realu ani nevidel, je dosť ťažké. Takže mne osobne nezostáva nič iné, len sa tíško prizerať. Ale výsledok ma zaujíma.
klobadysek Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 To spis nekdo udelejte neco uzitecnejsiho a shodnotte kvalitativne pro nas "mene znale" znacky "mensi" a dostupnejsi. Napr znacky Epos, Revue Thommen a podobne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se