Přejít na obsah

Anketa  

54 hlasů

1. 1. Vydr?el by jsi odehrát 90 minut fotbalu na h?i?ti?

• ano, s p?ehledem
      15
    • ano, ale s obtí?emi
      18
    • jsem na tom stejn? jako momentáln? safi :-)
      21

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

hlasoval jsem za c) .....

safi ,aby to bylo objektivní tak jsi měl napsat,že máš 30 kilo i s notebookem :)

Odesláno
hlasoval jsem za c) .....

safi ,aby to bylo objektivní tak jsi měl napsat,že máš 30 kilo i s notebookem :)

s notebookem tak 65..a to jen díky tomu že má uhlopříčku přes 15 palců :thumbsup_anim: náhodou...můžu si dát klidně tři večeře a není to vůbec poznat

Odesláno

Sálový hrajem viac-menej pravidelne cca. 2 hodinky každý piatok. Takže 90 minút na ihrisku v pohode. Ak by som udržiaval zápasové nasadenie na úrovni Slovenských futbalistov, tak aj 95 minút.

Odesláno
já ho každou neděli těch 90 min závodně hraju :D

k tomu 3 krát týdně trénink + jednou týdně "srandamač", ( sálovka s dědkama ) :)

Ja na nej kazdou nedeli tech 90 min zavodne cumim ve sportbaru :)

A k tomu jeste parkrat mimo nedeli, zalezi na tom, co se zrovna hraje: tu a tam nejakej srandamac - Gambrinus liga, tu a tam ostrej zapas v tydnu - liga mistru :)

Odesláno
Dve hodky squashe neni problem, ale fotbal bych asi nedal. Hlasovano pro C.

Ted nemluvime o technice ;)

Jestli das 2 hodiny squashe, tak hodinu a pul fotbalu uplne bez problemu, oboje jsem tu-a-tam hraval (ted uz opravdu jenom obcas ;) )

Odesláno
Ted nemluvime o technice ;)

Jestli das 2 hodiny squashe, tak hodinu a pul fotbalu uplne bez problemu, oboje jsem tu-a-tam hraval (ted uz opravdu jenom obcas ;) )

To je pravda, můžu potvrdit ... :)

Odesláno

Hrát fotbal by bylo pod moji úroveň. Proto nebudu hlasovat. (i když uznávám, že jako sport pro pobavení to není špatné)

Odesláno

Fotbal co to je???!!! :D To znám jen z televize od piva :) Ale myslím, že by mi to problém nedělalo, jako cyklista jsem byl schopen jezdit pět hodin v kuse v intenzitách, takže běhat tam by asi taky šlo ok, ale jen běhat, s míčem si moc netykám :D

Ale třeba se šeredně pletu, takže jsem nehlasoval dokud nezkusím ;)

Odesláno

Sice s obtížema, ale nějak bych se s tím popral. Teď chodím 3x týdně do posilky, takže tam běhám na pásu a v létě si chodíme zahrát fotbálek na umělku... Když překonám křeče a nehorázné píchání v boku někde okolo 20. minuty, tak už to jde potom samo :-)

Odesláno
no tak na to nemáš, nejsi jediný, nic si z toho nedělej ;)

Jak říkáš, určitě mě dobře znáš. Mít na to hrát fotbal znamená mít IQ kolem 60 a být dobrý herec? Nemyslím to na tebe, jen tak uvažuju podle toho, co vidím v televizi. Mám na fotbal svůj názor, který už nic nezmění. Ani ty.

Odesláno (upraveno)
Jak říkáš, určitě mě dobře znáš. Mít na to hrát fotbal znamená mít IQ kolem 60 a být dobrý herec? Nemyslím to na tebe, jen tak uvažuju podle toho, co vidím v televizi. Mám na fotbal svůj názor, který už nic nezmění. Ani ty.
Ale no tak, hoši ... :D Takovej názor mi přijde celkem zcestnej, protože je nás spousta amatérskejch hráčů, který se i lehce přes těch 60 přehoupnou ... B) To je jako hodnotit inteligenci ženský podle toho, jestli je blonďatá nebo ne ... ;) Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)

já Tvůj názor měnit nehodlám, ale protože s ním nesouhlasím, tak se k němu vyjadřuju ;)

edit: někdy to vyzkoušej, není to tak jednoché jak to v bedně vypadá a o výdej energie máš postaráno :)

Upraveno uživatelem gas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...