Adam99 Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Rozloučení s fórem a díky za vše Dnes mi bylo smazáno X příspěvků v minimálně dvou rozdílných vláknech (v jednom z nich jsem si dovolil zpochybnit férovost při promazávání vlákna o :xxxxx: (podle mně cenzura ?nepříznivých?? informací, pro pořádek, nebyly ode mne, ale od jiného člena a nebyly nijak tragcké). K tomu jsem si všiml, že jsem byl vymazán i ze seznamu zájemců o exkurzi v NMnM, hmm, hezké? , takové profesionální, to vše bez jakéhokoliv upozornění od moderátorů. Otevřelo mi to oči ? Chronomag fórum již nevidím jako otevřenou komunitu na bázi diskuze a výměny subjektivních názorů a musím jen konstatovat, že JE TO ŠKODA Život je plný situací, kdy se musí politikařit, zábava by mezi ně neměla patřit a uznávám že na to, abych musel své názory autocenzurovat či upravovat pravdu (abych se třeba nedotkl žádného ze sponzorů), prostě nemám. Je tomu (naštěstí) už dávno, kdy normou bylo držet ústa a krok a jít v souladu s ?vyššími principy? i proti morálce a pravdě? Nemůžu nic postnout, nemůžu ani schválit kamaráda v profilu, další možnosti a nemožnosti zkoumat nebudu, cítím se pod psa, sebrali mi hračku a iluze to vše po členství od roku 2005 ? nebo alespoň to je nejstarší email o nových článcích na ChM a aktivním členství na fóru cca 18 měsíců. Díky všem, bylo to fajn, učit se, sdílet emoce i zkušenosti a vůbec pobejt. Našel jsem zde i pár lidí u kterých považuji za čest se cí*** jejich přítelem, nejen proto to stálo za to. Tak vám všem přeji: bavte se, nez(chrono)magořte někdy věci nejsou takové, jaké se zdají být, hlavně se nedotýkejte jisté tuzemské fabriky? Děkuji a ahoj! Gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 (upraveno) jo jo to poznam.. drz sa chlape ale tiez si myslim ze takyto odlev mozgu neprospejete tomuto foru a konieckoncom nam vsetkym takze ta vyzyvam OSTAN tu! skoda prist o dalsieho cloveka... napr. odchod popshopa ma sere doteraz pretoze aj ked bol maximalne prehnane urazlivy atd.. proste mal svoju povahu tak vdaka nemu sme tu myslim ze vsetci videli hodiny z burz take rarity ktore sa ani na ebay neobjavia.. ale to len tak naokraj ma napadlo... Upraveno 18. října 2009 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Vyser se na to... Třeba mně YPO smazal vlákno s politickou tématikou. A je mi to u prdele, i když vím, že zde je a bylo plno jiných politických vláken, kde si členové přímo nadávali a napadali se. To už tak máš. Stejně Tě to sem potáhne kvůli hodinkám. No ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 vůbec nevím o co šlo, ale pokud by mně někdo zablokoval možnost založit vlákno nebo přidat příspěvek, asi bych jednal podobně. Navíc po tom, co bych dal do oběhu svoje hodinky, jakožto putovní géčka,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Hezky zivot bez fora. Osobne si myslim, ze PRIM za ztratu clena nestoji ... jestli se davaji bany za todle, tak potes panbuh ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Vůbec bych to nehrotil. Typuju na nějakou chybku moderátora. Třeba se i někdo vomluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Už několikrát se stalo, že se někdo podivoval nad tím, že mu byly smazány příspěvky, a pak se ukázalo, že jsou v jiném vlákně. Možná, že je toto podobný případ. Já bych se nejprve zeptal moderátorů, zda to bylo skutečně smazáno a proč, nebo jen někam vhodněji přesunuto. Bylo by škoda se ukvapit v rozhodnutí odejít od toho, co člověka těší. Ono toho totiž v životě je tak málo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 (upraveno) Rozloučení s fórem a díky za vše Dnes mi bylo smazáno X příspěvků v minimálně dvou rozdílných vláknech (v jednom z nich jsem si dovolil zpochybnit férovost při promazávání vlákna o :xxxxx: (podle mně cenzura ?nepříznivých?" informací, pro pořádek, nebyly ode mne, ale od jiného člena a nebyly nijak tragcké). K tomu jsem si všiml, že jsem byl vymazán i ze seznamu zájemců o exkurzi v NMnM, hmm, hezké? , takové profesionální, to vše bez jakéhokoliv upozornění od moderátorů. Otevřelo mi to oči ? Chronomag fórum již nevidím jako otevřenou komunitu na bázi diskuze a výměny subjektivních názorů a musím jen konstatovat, že JE TO ŠKODA Život je plný situací, kdy se musí politikařit, zábava by mezi ně neměla patřit a uznávám že na to, abych musel své názory autocenzurovat či upravovat pravdu (abych se třeba nedotkl žádného ze sponzorů), prostě nemám. Je tomu (naštěstí) už dávno, kdy normou bylo držet ústa a krok a jít v souladu s ?vyššími principy" i proti morálce a pravdě? Nemůžu nic postnout, nemůžu ani schválit kamaráda v profilu, další možnosti a nemožnosti zkoumat nebudu, cítím se pod psa, sebrali mi hračku a iluze to vše po členství od roku 2005 ? nebo alespoň to je nejstarší email o nových článcích na ChM a aktivním členství na fóru cca 18 měsíců. Díky všem, bylo to fajn, učit se, sdílet emoce i zkušenosti a vůbec pobejt. Našel jsem zde i pár lidí u kterých považuji za čest se cí*** jejich přítelem, nejen proto to stálo za to. Tak vám všem přeji: bavte se, nez(chrono)magořte někdy věci nejsou takové, jaké se zdají být, hlavně se nedotýkejte jisté tuzemské fabriky? Děkuji a ahoj! Gougy Ahoj Gougy, moderátoři smazali část vlákna o :xxxxx: na základě mojí žádosti (mě zase poprosil autor dotyčných příspěvků). Důvodem smazání tedy nebyl výskyt negativních informací o :xxxxx:, ale publikace interních informaci, což se 1) nedělá, 2) by mohlo dotyčnou osobu vystavit jistým problémům ze strany zaměstnavatele. A to nám za pár příspěvků nestojí. Předpokládám, že já jsem ta poslední osoba, od které by kdokoliv čekal nějaké nadržování :xxxxx:, což ostatně dokládá i nedávno publikovaný článek na titulce. Určitě budeme rádi, když na fóru zůstaneš. Upraveno 18. října 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Třeba se i někdo vomluví. Tvůj sarkasmus miluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Tyhle odchody mi připomínají demostrační sebevraždy... Buď to udělám a je po mně a nebo křičím "zabiju se" a vlastně doufám, že to manžel dneska stihne z práce včas aby stihal volat sanitku.... :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 ...nebo křičím "zabiju se" a vlastně doufám, že to manžel dneska stihne z práce včas aby stihal volat sanitku.... :). tak manžel, jo? Jen aby doktor nepřijel s brašnou přes rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Nebo to možná napsal takhle proto, aby to zase někdo nesmazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 jáí nevidím hlavní problém ve smazanejch příspěvcích, toho tady už bylo. To co asi goudiho nakrklo je to, že nemůže na fórum přispívat. Tak jsem to pochopil já. Myslím, že to tentokrát není vo uražený frfleně a demonstrativních vodchodech. Takže by se nějakej moderátor měl na to podívat. Jestli jsem mimo, tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Jak by řekla Dáša Veškernka z kultovního filmu : " Ježišmarjáááá, co udělal " ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Ty příspěvky jsem v diskusi o PRIM smazal já po důkladném uvážení argumentů které mi snesl safi a prostě jeden relativně nový člen řekl sice pravdu, ale možná že by ho ty velkopodnikatelé z Nového města okamžitě vyhodily... byla to jeho chyba (já bych ho jako zaměstnavatel vyhodil také) Na druhou stranu, u mně si snad nikdo nemůže myslet, že jsem to smazal z obdivu nebo nadržování Primkám S chutí bych to tam nechal, ale je pravda, že by za to onen sdílný člen mohl přijít po práci... Ono, popravdě, kdo by si nechal v práci zaměstnance který prozradí, jak to chodí v nejmodernější továrně v oboru, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Na tom mě nejvíc mrzí, že jsem to prošvihnul a zase vím kulový... Pro hciq: kdyby nemohl' zakládat vlákna, nezaložil by ani toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Na tom mě nejvíc mrzí, že jsem to prošvihnul a zase vím kulový... Pro hciq: kdyby nemohl' zakládat vlákna, nezaložil by ani toto. Ale "gougy" to psal přes "Adam99". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Ty příspěvky jsem v diskusi o PRIM smazal já po důkladném uvážení argumentů které mi snesl safi a prostě jeden relativně nový člen řekl sice pravdu, ale možná že by ho ty velkopodnikatelé z Nového města okamžitě vyhodily... byla to jeho chyba (já bych ho jako zaměstnavatel vyhodil také) Na druhou stranu, u mně si snad nikdo nemůže myslet, že jsem to smazal z obdivu nebo nadržování Primkám S chutí bych to tam nechal, ale je pravda, že by za to onen sdílný člen mohl přijít po práci... Ono, popravdě, kdo by si nechal v práci zaměstnance který prozradí, jak to chodí v nejmodernější továrně v oboru, že? Prim beru, ale co víš o blokování příspěvků Gougyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Na tom mě nejvíc mrzí, že jsem to prošvihnul a zase vím kulový... Pro hciq: kdyby nemohl' zakládat vlákna, nezaložil by ani toto. Sorry, nevím jestli čteš vše, ale toto téma jsem založil já na jeho žádost!!!!!!!!! Někdo ho zabanoval (nikdo nevysvětlil za co) a vymyzal ho i ze seznamu účastníků na den otevřených dveří, stačí si přečíst jeho text! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 (upraveno) Na tom mě nejvíc mrzí, že jsem to prošvihnul a zase vím kulový... Pro hciq: kdyby nemohl' zakládat vlákna, nezaložil by ani toto. Vlakno zalozil Adam99. Zrejme se s s gougym znaji a jsou v kontaktu i jinak nez pres forum. Hele, moderatori, to ma gougy fakt ban? Zrejme neci chyba, nebo zase vypadek fora... Ten vymaz ze seznamu na navstevu v Eltonu byl zrejme omylem smazan spolu s ostatnimi v tom inkriminovanem vlakne, v tom bych zadny utok nehledal. Upraveno 18. října 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se