Přejít na obsah

Brept

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Citizen, Certina, Maurice Lacroix

Návštěvy profilu

481 zobrazení profilu

Brept's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. My většinou dáváme eco program, max teplota 50 stupňů a po automatickém otevření na konci programu není ani moc páry. (Ikea).. která by kondenzovala na desce. jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz.
  2. Docela by mě zajímalo jak to dopadlo... já na ně koukal naživo a ty Certiny mě bohužel moc neoslovily..
  3. Tohle určitě nesmí. Vyšetřit musí za každou cenu Covid necovid.
  4. Ráno namazat, pěkně promazat (čímkoliv, dobrý je třeba Excipial), večer před usnutim taky poradně promazat a chránit před mrazem.
  5. Tahle je fajn za dobrou cenu a dlouho vydrží (citrusy)
  6. Výborný ale hůře dostupný bílý rum z Réunionu, tzv. rhum arrangé. V rumu se nechá macerovat až nekolik měsíců různé druhy bylin a kořeni. Zde napr. vanilka.
  7. Moje zkušenost s hodinkami odesílanými ze Singapuru byla taková, že doprava do ČR trvala asi 16 dní (byla také nabídka DHL, která avizovala asi 2-3 dny dobu dopravy za příplatek - cca. 70 eur). Na celnici hodinky ležely asi týden.
  8. Zcela bych se ztotožnil s tím, co napsal Tichus. Vybíral jsem si hodinky v obchodě, vyzkoušel si, co se líbilo, na základě své cenové relace a požadavků (materiál pouzdra, vysoká přenost), jsem si vybral quartz hodinky. Ohromná radost. Pak má člověk tendenci hledat na webech názory, recenze, nejen o modelu samotném ale také o značce obecně. Následně přijde otázka: udělal jsem správně? A tam se zase vracím do toho obchodu a připomenu si, jak velkou radost mám z těch hodinek a jak rád je nosím (a hlavně kvůli čemu jsem si je vybral :-).
  9. Brept

    Potápky na kůži

    Teď jsem si všiml, že je tu takové vlákno [emoji846] tak já sem dám jednu kočárkovou vzpomínku na léto [emoji106]
  10. Hezký hodinky, možná kdyby byly bez datumu, taky bych do nich šel [emoji56] Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Asi už máš rozhodnuto, ale ještě bych si přihřál polívčičku zkušeností s DS2 a šlapou perfektně, nositelnost a přehlednost jsou skvělé.
  12. Souhlas se značkou Citizen Docela ještě v cenové relaci by se daly sehnat Traser (44 mm) https://www.chronoshop.cz/traser-outdoor-pioneer..ale osobní zkušenost nemám.
  13. Taky velká spokojenost s náčiním i řemeny doporučuji. Krásně zabaleno.
×
×
  • Vytvořit...