krži Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Já půjdu spíše do celé černé, tahle pruhovaná mi nějak nesedí - ale chápu, že každému se líbí něco jiného. Každopádně gratuluji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 vintage: pecka, tahle kombinace nema chybu! Diky :-) Ono to v realu vypada lepe, mobilem se to blbe foti :-) Hlavne je fajm ze ta guma je az k pouzdru... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 vintage: pak jeste neco nafot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 vintage: pak jeste neco nafotPar fotek z vychazky. Ja a kluk s novou hrackou, on pušku na gumičky :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Moc pekne, vlastne to je jedna z nej gumek co jsem videl. Jaka je pohodlnost, to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Pohodlnost je luxusni :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Už je to pár měsíců, co jsem si tyhle krásné želvy pořídil a zde jsou mé pocity. Jako první musím říci, že jsem se bál, že si pořídím hodně drahé hodiny (pro mě to tak je) a po pár týdnech mě přestanou bavit a budu koupi litovat. S čistým svědomím musím říci, že tomu tak naštěstí není. I po těch pár měsících mě jejich vzhled hrozně baví. Hodinová ručička v podobě šipky a ta červená vteřinovka - to je prostě bomba, která mě jen tak neomrzí a jak tak pokukuji po jiných hodinkách (ano jsem asi závislák jako někteří z vás), neviděl jsme zatím u potápek jinou kombinaci, která by mě bavila více, než právě tato. Hned se začátku jsem uvažoval o dalších ,,řemenech". První volba padla na nato strap ve ,,vojenské" barvě, který hodinkám podle mě slušel, ale nějak mi celkové nevyhovoval - nosím hodinky 24/7 a vadil mi ten pocit mokré ruky, když jsem si třeba mil ruce atp. občas ho ale ještě nasadím, když vím, že v práci půjdu do akce, abych měl jistotu, že mi nespadnou. Další volbou byla guma - nechtěl jsem ale tu pruhovanou, prostě mi nějak nesedí, vysloveně se mi nelíbí, proto jsem se poohlížel po nějaké jiné, ale nějak jsem nevybral a nakonec nic nekoupil Byl bych rád, kdyby se tu našel někdo, kdo nosí stejné hodinky a dal mi třeba typ - je tu někdo takový? Nakonec mám na hodinkách tedy v 99% procentech nasazený originál nerezový tah, který podle toho taky vypadá - spousta vlásečnicových a povrchových rýh. Jak se vlastně nosí? Na začátek bych měl asi říci, že je nosím na pravé ruce, protože jsem levák. Jsou těžší než byly moje předchozí hodinky (Orientky), ale paradoxně je mi to příjemnější. Kovový tah nijak netahá (jsem poměrně chlupatý opičák), mezi dílky se nijak nerozšiřuje vůle. Jsou opravdu pohodlné, jak už jsme psal, nosím je dá se říci 24/7 a nijak mi nepřekáží, vyjímaje tedy jedné činnosti a sice hraní CS:GO , při kterém mi na mé pravé ruce trochu překáží (jsem levák) a proto si je na hraní sundávám. Korunku nosím dále od zápěstí (díky druhé ruce) nijak mi nepřekáží.Abych ale jen nechválil - jedno mínus zmínit musím. A sice luneta - když jí člověk pitvá hodně z blízka, zjistí, že čárky úplně nelícují s čárkami na ciferníku - já si ale hodinky lupou neprohlížím, takže to nějak extra neřeším, co mi ale na lunetě vadí více, tak to je ,,tvrdost" předpokládám tvrzeného plastu černého číselníku, na kterém se mi udělal vryp po týdnu co jsem měl hodinky doma - ano trefil jsem s nimi ,,futra", ale nebyla to žádná extra rána a následek nárazu mě opravdu nemile překvapil. Bohužel jsem poměrně úspěšný nešika a tak mám na lunetě MEGA škrábance už tři, ale řekl jsem si, že to nesmím řešit, protože jinak bych hodinky ani nemohl nosit. Co říci na závěr? Nelituji těch peněz, které jsem do ně investoval a jsem rád, že jsem se nakonec rozhodl pro ně a ně pro Steiny, které se mi paradoxně přestaly líbit (potápky, pilotky to je zase úplně jiná liga ) (ke strojku, chodu, přesnosti a tak zase příště) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 od CERTINA veľmi podarené hodinky, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Moc pěkný potápky, já bych tam teda ten tah asi měl taky pořád, ale ta pruhovaná guma, jak se tu objevila, ta jim teda moc sluší. Nato bych tam zkusil černý, nebo taky s pruhem. Každopádně ať slouží ve zdraví, je to paráda;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Nech je na tom tahu, nic jinyho jim tak neslusi.Za sebe musim rict, ze mne na nich vadi ta datumovka na " spatnem" miste ( jsem zvyklej na datumovku na 3 ci 6 ). Jinak parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Já tu datumovku moc neřeším a tím, že je černá, tak nijak nebije do očí nebo tak, párkrát mě ale tedy zachránila - vrátila mě do reality a řekla mi co je za den. Tím že není na pozici 3 ani 6 má ale za následek, že jsou hodinky hezky symetrické, co se týče ,,indexů" (nevím jestli tohle oslovení je správné, ale snad ano). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Tak at Ti slouzi ke spokojenosti. Je to asi tyden, co sem je mel na ruce na vyzkouseni, ale neni to muj salek kakaa. Co se nejake gumy tyce, prubnul bych cerny isofrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Ty certiny jsem chtel taky ale predtim nejak nezbyl groš a koupil si štajny ocean 1. Jsou to krasne hodinky dodnes se mi moc líbí. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Potápky od Certiny - jeden z mých hodinkových "problémů". Jsou krásné, jsou kvalitní, jsou cenově dostupné. I když já bych o trochu víc preferoval potápky s kovovou, plastickou lunetou. Ale jinak gratulace. Možná se časem připojím do Certina klubu s něčím podobným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horus Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Mám tyto hodinky asi týden, řekl jsem si, že by bylo fajn mít letní hodinky takové, aby je člověk mohl vzít do města a do práce a vypadaly decentně (takže jsem s těžkým srdcem prodal Seiko Black Monster, jelikož se držím a chci vlastnit jen dvoje hodinky). Zatím spokojenost, i když s berlema toho aktuálně moc nenachodím a předcházej se tak vteřinu za hodinu. Jen bych upozornil, že černá verze je jediná, co jsem viděl, která má datum bíle a jeho pozadí v barvě ciferníku, takže to skoro neruší, i když je datum na netradičním místě. Ale jak můžete vidět na fotkách v předchozích příspěvcích, ani některé černé to tak nemají. To byl taky důvod, proč jsem vůbec neuvažoval o modrých, kromě toho, že jsou o něco méně decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horus Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ještě dodám, že spona nemá boční otvírání, musí se vytrhnout, a to při továrním nastavení větší silou, než bych si představoval. Přijde mi to trochu zbytečné, když je tam pojistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Tu datumovku ti závidim. Jedna z mála věcí na těch mejch, který mi nejedou.. by mě zajímalo, jakej k tomu byl klíč - kdy dávali černou, kdy bílou, kdy jakej cifr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se