JanNovakJan Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Vskutku divné, že si nekoupil jenom Tisell. 99% lidí stejně neví o co běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 tak já to chápu, napodolí bych s roládama taky nešel :-d nebo štípat dříví, jako jsem zvědavej jaký budou naživo, zatím Tisellky vypadají jako horký kandidát, v principu už jedny mám (Bauhausky) a jsem s kvalitou velmi spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Tak já už je mám na ruce a nevím, no Prvotní euforka ze zelených hodinek je trochu pryč, protože už jsem si všimnul několika nedostatků... První mě zatahal za oči index na 6, který úplně nelícuje a další je tah - na jednom dílku mi přijde, že špatně nabroušený (vypadá, jako by byla hodně sražená hrana), na hraně spony mám dva takové jakoby ťukance a pak koncovky moc nejdou k pouzdru. U vrchních nožek jsou ty mezery už docela vidět. Až budu mít chvilku čas, tak to zkusím na světle nafotit.Co mě příjemně překvapilo je barva cifru, luneta a že tah je šroubovací Těžko říct, jestli to za ty prachy stojí... Burešovi jsem ještě musel doplatit 1473,- Kč Ale na vyzkoušení zelené a nodatu to je asi ok. Obojí můžu a teď jen vybrat co První fotka je pod zářivkou, kde ta zelená docela odpovídá realitě... na druhé jsou trochu vidět zmíněné mezery. Lepší fotky teď nedám EDIT: nějaké chyby Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ten Bureš by mě asi sr*l víc, než ten nelícující index a tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 To asi jo, to je možná horší... Tisell to zpracování může zlepšit, nebo mám zrovna horší kus, ale MF už lepší nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Tak když bys je nechtěl děj vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jak je to, nejsem tak bohatý abych si kupoval nejlevnější věci. Tyhle problémy se daly čekat, pětková řada od Seika zůstává mojim favoritem. Kolik to teda stálo celkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Nic levného to nebylo, něco málo přes 7100,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ale zas tak špatné to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Ale zas tak špatné to není vôbec nie , som zvedavý čo napíšeš o presnosti miyota ? V mojich pilotkách po týždni robia +0,1 s !!!ináč fakt vyzerajú dobre a ešte aj safir a keremika ... a čo lumi ? Máš z nich radosť alebo stále pretrváva sklamanie ? Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Hlasim sa do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Moc hezké fotky a samozřejmě gratulace. No a kdyby tě přestaly bavit, dej vědět;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Hmmm.No date... a tak v modre, kdyby byly... to bych si asi dal libit.Jinak podle fotek to vypada solidne. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Hmmm.No date... a tak v modre, kdyby byly... to bych si asi dal libit.Jinak podle fotek to vypada solidne. Gratulace.sú aj modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 gratulujem sú pekné, ja mám len pilotky ale zatiaľ spokojnosť, napíš svoje pocity asi budem musieť dokúpiť aj diver .... Hlasim sa do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Uz su udajne zase vypredane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Moc hezké fotky a samozřejmě gratulace. No a kdyby tě přestaly bavit, dej vědět;-)Dakujem, ale tieto pustim asi az ked ich nahradim originalom gratulujem sú pekné, ja mám len pilotky ale zatiaľ spokojnosť, napíš svoje pocity asi budem musieť dokúpiť aj diver .... Daco som popisal na hodinkomanii. Ak si spokojny s pilotkami, urcite budes aj s divermi.. Modrá lumi se mi líbí, zelené jsem se už přejedl. Ale stejně mám radši Davosu, nemá třeba tak vystouplej lumi bod na 12 h.Lumi bod je vystupeny minimalne, na zivo to ani nie je vidno. Oproti Davosa ma Tisell "glidelock" sponu a +- tretinovu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 vôbec nie , som zvedavý čo napíšeš o presnosti miyota ? V mojich pilotkách po týždni robia +0,1 s !!!ináč fakt vyzerajú dobre a ešte aj safir a keremika ... a čo lumi ? Máš z nich radosť alebo stále pretrváva sklamanie ?Přesnost jsem zatím změřil na +2s za1,5 dne, ale ještě je asi brzo o přesnosti něco napsat, chce za delší dobu Lumi solidní a docela drží, ráno bez problémů ve tmě poznám kolik je hodin. Nejvíc se mi asi líbí luneta a barva cifru - zatím spokojenost, ale zítra to může být jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JX3P Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) já jsem na čekačce, tak se aspoň zatím kochámjinak zde novej..zdravím Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem JX3P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Kucí majitelé, jaký je chod lunety? Hezky cvaká nebo je to bláto, jde ztuha nebo lehce, ....?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se