Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 10. 2. 2017 v 20:15, Axel napsal:

To Andy - v tomto se jen tezce hleda shoda. Spise je to na nejakou diskusi u piva, nez to tady resit na foru.. :) Ja proste stale vidim rozdil mezi tim, kdyz si koupim Davosu, Squale, Borealis, Steinhart atd. vs Tissel/Parnis a podobne.  Nekdo uz ten rozdil ale nevidi nebo nechce videt a uzavre to se zaverem - kopirka jako kopirka. S tim vnitrne jaksi nemohu souhlasit... Je jasne (vzhleldem k puvodu, swiss made), ze ta cena musi byt nekde jinde.  

Vic k tom nemam, co bych dodal a preji vsem pekny vecer.. :) Veskere vyhruzky smerujete, prosim, do SZ.. :P

Pockej, to chces rict, ze se neshodnem na tom, ze kazdej ma jinej nazor? :D

Jinak rozumim, co tim chces rict, ale je to jen psychologicky o tom puvodu. Pro me je proste vysledek ten, ze dostanu kopirku Subu at z Nemecka, nebo z Jizni Korei. Vyslednej efekt na okoli je ten stejnej a co hur, ta jihokorejska kvalita nekulha tolik za tou z Nemecka. Takze ja treba nevidim duvod, proc utracet trojnasobnou sumu za Davosu, Squale, Steinhart, kdyz muzu mit Tisell.

Btw. Borealis je mikrobrand ze Spanelska a skladaji to v Cine uplne stejne, jako Tisell, takze ten je na uplne stejne rovine i kdyz smrdi Evropou ;)

Odesláno
  V 10. 2. 2017 v 21:41, Maxel napsal:

Ono to chce vzít v kontextu celý figury. Ale dík za upřímnost.

Úplně v klidu, ikdyž teda působí větším dojmem, než ve skutečnosti jsou.

V 11. 2. 2017 v 0:20, AndyAaron napsal:

Jinak rozumim, co tim chces rict, ale je to jen psychologicky o tom puvodu. Pro me je proste vysledek ten, ze dostanu kopirku Subu at z Nemecka, nebo z Jizni Korei. Vyslednej efekt na okoli je ten stejnej a co hur, ta jihokorejska kvalita nekulha tolik za tou z Nemecka. Takze ja treba nevidim duvod, proc utracet trojnasobnou sumu za Davosu, Squale, Steinhart, kdyz muzu mit Tisell.

Btw. Borealis je mikrobrand ze Spanelska a skladaji to v Cine uplne stejne, jako Tisell, takze ten je na uplne stejne rovine i kdyz smrdi Evropou ;)

Souhlas, nějak nevidím důvod proč to rozlišovat zrovna geograficky.

Jen teda ještě nevím, jak jsem na tom se svýma SKX, jestli to už je taky s tou inspirací za hranou, nebo je můžu nosit beze studu :D.

Odesláno

Jak to tady tak sleduju,tak tu mají tak parádní ohlas,že je musím mít :D. Už sem si podal inzerát, tak až je bude někdo pouštět tak na mě myslete :)

Odesláno

V 10. 2. 2017 v 21:31, Maxel napsal:

Ciwe, si mě normálně nalomil, že sem pro sichr čeknul karty. Ufff, snad OK, tedy jestli Bechyně nerozšířil sortiment... :D

Je to blbá fotka, na ruce vypadaj v reálu celkem v pohodě. Ruka cca 17cm. Ale je fakt, že polárky se stejnými 40mm sedí vofous líp. Nu což, mě to neva.

Maxi (trosku komolim to Tvoje jmeno, ale prijde mi to lepsi, nez Maxeli :P ), ja si prave nemyslim, ze by to byla "blba" fotka, sedi Ti akorat, rozhodne nejsou velke.. A jak pak dal pises, telesna konstituce dela hodne.. Mam zapesti 18,5 a 40mm mi prijdou dost male.. Na Tobe ale v pohode :)

Odesláno

Mozno to niekoho zaujima.. :)

Presnost je uz 0s/d, takze plna spokojnost. V ramci zmeny som na ne isiel nasadit NATO remen a narazil som na rovnaky problem ako pri Davosa Trailmaster - remen sa neda prestrcit medzi puzdro a baretu. Kozene remene sa daju nasadit, takze...som skusal 263a.png

Cordovan #1 - top vizualna kombinacia, skoda len, ze remen je extremne tenky
32105927384_cd53864fd9_h.jpg

Cordovan #2 - druha najlepsia kombinacia, top v pohodlnosti
32105938244_e11c7ddbbf_h.jpg

Hirsch performance - keby bol ohybnejsi, tak moze byt. Takto je odsudeny na vacsie hodinky, kde to tak nevadi.
32105918224_9a8869a239_h.jpg

"Borealisfrane" - to len pre zaujimavost, tento styl im vobec nesedi
32908392226_ab69f68aaf_h.jpg

Odesláno

Mat ich stale na tahu je nuda, rad to striedam :) Aj ked suhlasim, ze tah je najlepsi, niektore remene nie su vyslovene zle a na zivo oba cordovany neposobia vobec rusivo alebo nemiestne. 

Odesláno

Ať je tam napsáno cokoli, jsou to "jen" hodinky ne? Některý stojej pár babek a vypadaji elspoň na první pohled stejně krásně, jako ty za tisíce babek, tak proč nee? Když jsi je neukrad, neni se za co stydět, vždyť tu "značku" neschováváš.

Nechápu někoho, kdo si pořídil ty slavné Rolby a pak jde do takovéhoto vlákna a tam pouští blesky a svoje názory, jako bych si koupil např. BMW a jel před KIAsalon a všem vysvětloval proč si to nemaji kupovat, že jediný originál auto je to moje :lol2: Když budu mít radost z Tisell, tak mi jí ničí výkřiky nezkazej, tak že je to zbytečná snaha a debata nekonečná!

Odesláno

Určitý lidi si tak potřebujou léčit svoje mindráky a bebíčka. Vono jim nakonec vůbec nejde vo hodinky, potřebujou si jen pozvednout sebevědomí přes monitor. A nedejbože když se takovému "machrovi" šáhne na jeho hračku, to pak supí jak malé děcko :D

Nic už, dost bylo OT. Užívejte hodinek!

Odesláno

Tak už mám žabáky doma.Co se týče zpracování hodinek,to je dobré, ale tah je tragédie :D

Po asi hodině na ruce jsem si všiml vyskočené stěžejky a ta nejde pořádně nasadit,dírky jsou moc blízko pouzdra :(

Tak jsem je hodil na Nato,což byl taky porod a se stěžejkami na tom nejsem o moc lépe, místa je tam fakt málo :(

7d205786e8f4e2b8bc2b56fa96ca65b3.jpg

Odesláno

Original patria k najtensim co som videl, moc dovery k nim nemam. Jednu sa mi podarilo vymenit za hrubsiu, ale druhu ledva nasadim aj tu tenku - musi byt fest ohnuta. Na ich obranu, rovnake tenke stezejky ma napr. aj Steinhart Nav B chrono (kde som rovnako zapasil s nasadenim tahu) alebo Tag Heuer aquaracer (ten aspon ide nasadit bez problemov). Najbezpecnejsie sa mi zda pouzit kvalitnejsie stezejky + 2 dielny remen (koza, textil,..).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...