Návštěvník vasco Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Co říkáte na tu dnešní vloupačku...? Takový škody....
dvorak Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 .... bude na trhu pár pěkných kousků.... a poměrně lacino....!
Duke650 Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Informujte prosím "mimoně" - nemám páru, co se semlelo? Díííky
Návštěvník vasco Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 duke650: dnes odpoledne vybrali La Butique Swiss v Pařížský...komplet výlohu + ještě něco..tj, pokud si vzpomínám na obsah výlohy,: Chopard, Audemar Piquet, Fortis, Jaeger Le Coultre, Tag Heuer....
šarik Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 http://www.nova.cz/tvarchiv/?prog=TNOVINY zaškrkni příspěvek Loupež v Pařížské ulici. Mimochodem asi bych si z toho nic nevybral.
dehyd Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 šarik napsal: ...Mimochodem asi bych si z toho nic nevybral. ...jakýpak "nevybral" - je v tom deset melounů - a za to bys mohl mít spoustu hodinek, co by sis "vybral"!
zdenda Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Moje kámoška mi říkala, že kdyby mě neviděla v době loupeže na vlastní oči, tak si myslí, že jsem v tom namočenej spolu s kámošema z chronomagu :)
31682 Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Kámoši z Chronomagu?! Já nejsem ničí kámoš, mě do toho netahejte!
Japezz Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Ja sem byl zas v době činu v Prachaticich, mam nekolika nasobne alibi...
babaq Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Hmmm co to je chronomag? Já nikoho takového neznám a mám svědky, kteří mě tam v ty tři hodiny v noci fakt neviděli! :-D
Jumbo Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Pánové, až si něco z výše uvedené produkce "někde" zakoupíte, tak se tím tady raději nechlubte! :D Toto nemohl udělat člověk, který miluje hodinky. Představa, jak to někdo naházel všechno na jednu hromadu do tašky.............. :( To 31682: Že ty v tom jedeš, když se od nás distancuješ!?
Jumbo Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Jo, když tak o tom přemýšlím, nějak nechápu, že tak spěchali a nepočkoli si na krabičky a doklady (taková škoda!!!). V tom obchodě to už stejně nebudou potřebovat. :lol:
Návštěvník vasco Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 když o tom tak přemýšlím, tak jsem zrovna v tu dobu pospíchal maiselovkou na staromák...kdybych nespěchal, šel bych klidným krokem pařížskou a koukal do výloh...:-( fakt hruza...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Jumbo napsal: Jo, když tak o tom přemýšlím, nějak nechápu, že tak spěchali a nepočkoli si na krabičky a doklady (taková škoda!!!). V tom obchodě to už stejně nebudou potřebovat. :lol: ...buď rád, že to tam nechali, teď to budeme mít za hubičku mimochodem, všimli jste si na tom šotu, že tam blbci nechali jedny platinovy tuším jaeger le coultre, zhruba za podobný peníze jako celej ten lup, co uudělali? to bylli nějaký amateři, potřebovali by kurzy "efektivity"
Onisan Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 pokud to nebyla přímá objednávka, tak je jedno jestli ukradli platinové hodinky za 5 milionů, nebo IWC za 150... tak jako tak budou mít problém to prodat a prodají to hluboce pod cenou ... v lepším případě tak za 50 tisíc/kus. Napakuje se na tom ten, kdo opatří k těmhle hodinkám "techničáky" .D
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 >>> Onion: dělal jsem si srandu - nepochybuju o tom, že to bylo na zakázku - nedovedu si představit amatéra, kterej by tohle riskoval jen tak na blind, něvěda kde a za kolik pak lup udat... - spíš mi udivuje, že takhle vybavený obchody jsou v podstatě nechráněný - v zahraničí si často platěj ozbrojenýho regulerního policajta (žádná soukromá ochranka), ale asi tu na to nebyly ještě podmínky, možná je na čase to přehodnotit...
Viktor Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 To mi připomnělo návštěvu hodinářství v Praze Michli, kde v obchodě u dveří postávala originální ochranka - "ninja" s japonskou katanou. Pak tam myslím ještě měli za pultem velkýho psa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se