Chumpus Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Už jsou asi dva týdny v ČR, hodně jsem se na ně těšil, ale dostal jsem se k nim až dnes. Podle mě jedna z nejzajímavějších letošních novinek od Seika. Je to limitka 1500 ks, byl o to velký zájem, takže v ČR je teď jeden kus, a to v Koscomu. Stihl jsem udělat jen pár rychlocvaků, tak prosím berte kvalitu fotek s rezervou. Pro mě to jsou jedny z prvních několika GPS hodinek od nástupu Astronu, které mě opravdu zajímají a dokázal bych si je představit na ruce. Mezi další patří třeba nové bílé Astrony, ty bez zbytečných serepetiček s čistým cifrem. Uvnitř je strojek 8X53 známý z Astronů, takže samozřejmě solar, dual time, world time funkce, věčný kalendář etc. Ciferník je fakt parádní, pořád je tam na co koukat a modrá je samozřejmě fantastická. Nejvíc mě ale dostala keramická luneta. To, jak přesahuje přes okraj, je prostě boží! Průměr Seiko uvádí 48,5 mm, ale pocitově bych řekl, že to je méně. Na ruce mi seděly skvěle. Určitě k tomu přispívá i to, že jsou z titanu. Za to ale u mě mají minus, já si prostě s titanem moc nerozumím, zvládl jsem ho akorát u Snowflaků. Takže ocelová verze by pro mě byla zajímavější. Ceníková cena je myslím 90 tisíc. Už vidím, jak je tu někdo cenu označuje za absurdní, ale skočte se na ně podívat, zpracování je perfektní. Jasně, jsou výrazně modrý a trochu křiklavý, ale komu to vadí, tak tu má černou verzi SBED003 nebo případně šedobílou SBED005. Tyhle modré jsou SBED001, ale najdete je taky pod označením SSF001 (asi kód pro trhy mimo Japonsko). Takže jsem zvědavý na vaše dojmy. A pokud byste je někdo chtěl, tak se ozvěte Mimochodem, Seiko je označuje jako "ultimate wristwatch for the ocean racers", takže to jsou vlastně takový nový Yachtsmany )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Mě se líběj. Koukal jsem i na černý a taky good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) WOW.. to chtělo koule. Dost nápadný, ale proč ne.Rozhodně teda žádný tuctovky.Tak ať dělají radost. Gratulace.Ochrana korunky asi taky keramika co ? Upraveno 5. října 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Mně se teda líbí a kdyby k nim byl i vymazlenej kaučuk. ....to by bylo hodně zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) V 5. 10. 2016 v 20:00, MíraMíra napsal: WOW.. to chtělo koule. Dost nápadný, ale proč ne.Rozhodně teda žádný tuctovky.Tak ať dělají radost. Gratulace.Ochrana korunky asi taky keramika co ?Já je nekoupil, jen reportuju, protože mi přišly zajímavý A ano, ochrana korunky je keramika. V 5. 10. 2016 v 20:08, spineshank napsal: Mně se teda líbí a kdyby k nim byl i vymazlenej kaučuk. ....to by bylo hodně zajímavý.SBED005 se na kaučuku prodávají, akorát je ta modrá trochu jiná, tak těžko říct, jak by to ladilo. Ale myslím, že se na ně bude dát sehnat nějaká pěkná aftermarket guma. Upraveno 5. října 2016 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Já myslel něco ve stylu Rubber B aby to ladilo spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Rozhodne zajimave, nevsedni. Ta luneta nema chybu, ta ochrana korunky je rekneme zvlasti. Takto na fotkach pusobi hodne plastove. Jinak se mi libi, pokud budu mi cestu okolo, juknu na ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Cifr je pekny, o tom niet pochyb. Osobne mi vobec neladi kombinacia kovu a keramiky. Je to nesurode. Nasilu spojene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Hodně zajímavý kousek. Já bych na ně odvahu asi neměl (a myslím, že ani ruku ne), ale kouká se mi na ně vážně moc hezky. Až půjdu kolem Koscomu, určitě se na ně podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ještě dva cvaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) V pondelok som v Prahe tak skocim odskusat. Maju ich v Koscome ?Su podarene a pokukujem po niecom so srdcom astronov... Upraveno 25. října 2016 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ano, v tuto chvíli jsou v Koscomu. Tak snad tam budou i v pondělí, až budeš v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se