vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Zdravim, zahledl jsem zajimave hodinky... verte neverte ale jsou od... BRAUN jeste jsem nezjistil co pouzivaji za strojky... AW75 v CR se da koupit za 8990Kc. na eBay za 99EUR. Mne osobne se nejvic libi AW60 s kozenym paskem, jedne AW60 jsem chtel vydrazit na ebay.com ale prehodili me. Skoda ze se uz nevyrabi, takze zase nekdy zkusit stesti na ebay...aw60.bmp
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 dyt sou quartz... ano ale typ ???
decebal Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 ano ale typ ??? typ "na baterku".
ramon Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Ty AW60 vzhledově nevypadají zle
M-72 Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 ano ale typ ??? Promiň, ale od Brauna máme doma dobrý drtič/mixér, hodinky bych od něj nějak nechtěl.
Návštěvník tolja Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 (upraveno) Promiň, ale od Brauna máme doma dobrý drtič/mixér, hodinky bych od něj nějak nechtěl. Braun měří mojí tchýni tlak, když jí ho zvednu, ale čas? Doporučuji jinou německou značku Junghans. Upraveno 20. prosince 2007 uživatelem tolja
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Zvyknul jsem si na německé Junkers a Zeppelin a mám je svým způsobem rád (poměr cena - výkon). Ale plácnout si na ruku Braun, nemohl bych se zbavit dojmu, že mi zápěstí zdobí žehlička nebo holicí strojek.
vadim Odesláno 20. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Zvyknul jsem si na německé Junkers a Zeppelin a mám je svým způsobem rád (poměr cena - výkon). Ale plácnout si na ruku Braun, nemohl bych se zbavit dojmu, že mi zápěstí zdobí žehlička nebo holicí strojek. kdyby tam nebylo to logo...
Frantik Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Je to ubohej pseudoreklamni smejd. Bez urazky Existuje mnoho designove podobnych a respektovanych hodinarskych znacek, tak proc ztracet cas s timhle!
vadim Odesláno 21. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) Je to ubohej pseudoreklamni smejd. Bez urazky Existuje mnoho designove podobnych a respektovanych hodinarskych znacek, tak proc ztracet cas s timhle! nevyrabi to nahodou Laco by Lacher??? Tu znacku ale mas rad ne? Jen to hnusne logo Braun http://www.laco.de/kollektionen/kollektionen.aspx?cat=36 Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem vadim
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 nevyrabi to nahodou Laco by Lacher??? Tu znacku ale mas rad ne? Jen to hnusne logo Braun http://www.laco.de/kollektionen/kollektionen.aspx?cat=36 to radsi bez do Riki Watanabe http://www.alba.jp/lineup/index.php?gid=38
vadim Odesláno 21. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 to radsi bez do Riki Watanabe http://www.alba.jp/lineup/index.php?gid=38 jj, videl jsem je, nejsou spatne a za dobrou cenu 165 USD bez dopravy na ebay...
vadim Odesláno 21. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 jj, videl jsem je, nejsou spatne a za dobrou cenu 165 USD bez dopravy na ebay... ale na moji malou ruku by vic pasovaly tyto: This is Japan Domestic Market WIRED by Seiko ALBA Riki Watanabe Men's Watch AABT149 Quartz Movement Caliber :7N01 Case: Stainless Steel Case Band: Stainless Steel Case WR 10 BAR Water Resistant Accuracy : ?15 per month Battery life: Approximately 2 years Diameter : 33 mm Thickness : 7.6 mm Weight : 73 gr Comes with original SEIKO box and Japanese manual
l3stat Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 no ty mají průměr 33 mm tak malou ruku snad nemáš to jsou klasický dámský hodinky
Jaem Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Ked to takto pojde dalej, tak sa dockame aj hodiniek Philishave, kde chronografove subciferniky budu vyzerat ako frezky. A teraz som si uvedomil, ze na dobijacom podstavci mojho holiaceho strojceka uz hodiny su...
decebal Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 ale na moji malou ruku by vic pasovaly tyto: This is Japan Domestic Market WIRED by Seiko ALBA Riki Watanabe Men's Watch AABT149 Quartz Movement Caliber :7N01 Case: Stainless Steel Case Band: Stainless Steel Case WR 10 BAR Water Resistant Accuracy : ?15 per month Battery life: Approximately 2 years Diameter : 33 mm Thickness : 7.6 mm Weight : 73 gr Comes with original SEIKO box and Japanese manual Tebe ty baterie nějak berou
vadim Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Tebe ty baterie nějak berou me se libi ten design :-)
Viktor Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Tak si kup si raděj Muji nebo Botta Design Dělají se i ve 40 mm, quartz i mechanika.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se