steel Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Na čem bych rád nosil své speedy, ale nemám na to koule :-) JB Champion Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem steel
Kid_A Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Jo, tohle jsou pravy meshe na speedy:)))
martar Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Já bych chtěl na Moony ještě 1. Origo dlouhý velcro NASA strap a 2. Pololesklého bombírovaného černého i hnědého gatora nebo krokouše s tvarovanými koncovkami přiléhajícími k pouzdru. Bohužel s tvarovanými koncovkami jsem viděl (v 20mm, origo) jen gumový racing řemen (mám) a double pad gatora (nemám, nelíbí se mi)...
malda Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak k těm Holzerům: Společnost Holzer y Cia SA byl generální distributor Omegy pro mexický a zřejmě i celý jiho a středoamerický trh. Tyto tahy byly přímo společností Holzer vyráběny s logem omega a sloužily právě pro tento trh. Můj (ale ničím nepodložený) názor je ten, že to bylo z důvodu ušetření na cle - prostě se hodinky dodaly bez tahu a společnost Holzer je doplnila vlastním tahem, který už poplatkům nepodléhal. Tomu odpovídá i to, že co jsem viděl "extract from archives" k hodinkám omega na holzerovském tahu, byla kolonka týkající se tahu nevyplněná. Pokud se týká USA, tam se taky část hodinek omega doplňovala tahy, které kmenová fabrika Omegy nevyráběla. Netýkalo se to ale moonů, spíš řady Mark. Mám pocit, že jsem někde viděl fotku takového tahu a bylo na něm vyražené JB Champion. Je tak možné, že tato společnost dělala nejen ony známé meshe, jak už sem hodil steel, které ale logo omega nemají, ale i logem opatřené tahy přímo na hodinky Omega (jako Holzer). Já mám jedny vintage Omegy, které jsou z USA a mají tento americký tah. Není ale tak pěkně udělaný, jako origo omega. A proč bych ho chtěl? Prostě se mi líbí Nedávno jsem prospal konec jedné aukce, kde ani tak vysoko nevyletěl. Tak hledám dál. Mě přijdou moony na Holzer tahu pecka.
martar Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 moc d?kuju za podrobnou odpověď - paráda!
malda Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Není zač Jen důkaz, že jsem s tím spojením Omega - JB Champion - USA nekecal:
Kid_A Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Maldo, mas naprosto encyklopedicke znalosti. Klobouk dolu.
Chosef76 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Když jsem nedávno opět pořídil moony, zase jsem zatoužil po racingovém řemeni, na kterém vypadají dokonale. Mám na mysli ten se zakončením až k pouzdru od Omegy..., ale Omega podražila a cca 13k za řemínek z pryže podivné kvality s překlápěčkou mi už přišlo dost. Navíc jsem milovník kůže a vlastně gumu mám na čemkoliv :-)))) jen raritně.....Naštěstí je jeden místní člen natolik šikovný a vstřícný, že se do té drbačky pustil....Výsledek vidíte sami....mám dokonalý řemen, tak jak jsem si ho představoval a namyslel.Velká poklona a díky !!! Sent from my iPhone using Tapatalk
martar Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Perfektní práce! Jsi vázán slibem mlčenlivosti nebo se můžu zeptat na šikovného výrobce? ...Naštěstí je jeden místní člen natolik šikovný a vstřícný, že se do té drbačky pustil....Výsledek vidíte sami....mám dokonalý řemen, tak jak jsem si ho představoval a namyslel.Velká poklona a díky !!!
Chosef76 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Perfektní práce! Jsi vázán slibem mlčenlivosti nebo se můžu zeptat na šikovného výrobce? Žádný slib se nekonal. Řemen vyrobil člen RC3....má tu i své vlákno ve Fotogalerii. Sent from my iPhone using Tapatalk
jenik77 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 konecne novy remen od ondry simy, jsem nadseny
martar Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 konecne novy remen od ondry simy, jsem nadsenySedne jim skvěle, a jeho tloušťka u nožiček je ideální, ani málo, ani moc. Krásná kombinace.
Kid_A Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Novy boticky (juchtovej Rios) Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem Kid_A
martar Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Hezký - co to je? Rios Pensa? Rios St. Petersburg? Na strapshopích fotkách vypadají tmavší...
Kid_A Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dobře Martine:) Je to St. Petersburg stredne hnedej. Je takovej az do oranzova:)
jenik77 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Sedne jim skvěle, a jeho tloušťka u nožiček je ideální, ani málo, ani moc. Krásná kombinace. Díky moc!
Kid_A Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Hezký - co to je? Rios Pensa? Rios St. Petersburg? Na strapshopích fotkách vypadají tmavší... na svetle vypada tmaveji... Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Kid_A
Jaroslav69 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Musim rict, ze jsou to jedny z mala hodinek, kterym slusi snad kazdy reminek (uplne nej ty hnede odstiny). Moznost vymeny reminku z nich dela opravdu vsestrane hodinky. Velka inspirace...a je to tu zase ach jo
brownwld Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Vzpomnel jsem si, ze mam doma jeden mesh, kterej jsem kupoval, kdyz jsem mel modry chrona Vratislavie.Tak jsem ho zkusil na moony nahodit, moc se teda s meshama nekamosim, ale cekal jsem to i horsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se