Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádhera. Dream Moonwatch. Tyhle, pak pandy 35th Apollo XI... a ještě Tuesday limitka :)

Odesláno

Na soujuzy jsem zapomněl, ty jsou taky super :) ale Gemini 4 & pandy, to by bylo fakt ultimátní kombo.

Máš tyhle krásky celou dobu na tahu nebo jsi zkoušel experimentovat s modrou kůží nebo modrým hadrem? V létě mi psal Anela, že plánuje koupit navy blue cordovan :)

Odesláno

No jsem celkem přizdisráč a když jsou hodinky v top stavu, tak je nerad pokouším vojet při experimentech  :) když vím, kolikrát to dojebe i hodinář  :crying_anim02: Navíc se mi na tahu moc líbí.

Odesláno

Jo, jsou moc pekny... Modry chrona ja proste muzu, krom tomu by to bylo neco k modrymu STIčku :)

ja dneska po tydnu zkusil na moony hodit tah, ale proste ho nemuzu nosit, chybi mi ten pulclanek... AGH!

Odesláno (upraveno)

Odpoledni experimenty...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno (upraveno)

Sice právě prodávám, ale martar mě navedl, ať něco přihodím. Podle mně patří moony jedině na hnědý kožený NATO :)

Upraveno uživatelem collie
Odesláno

Sice právě prodávám, ale martar mě navedl, ať něco přihodím. Podle mně patří moony jedině na hnědý kožený NATO :)

Nevím jestli jedině, každopádně je to krásná, frajerská kombinace. Budou Ti chybět.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Chybí mi už teď a to je mám ještě doma. Ale to je jen dočasná nepříjemná situace :). Jednou je zase je pořídím...

Odesláno
Triple date jsem nosil na kůži, ten tah mi neseděl.

Moony na strukturované kůži od Zrniče, která jim dává takový vintage look

A jelikož mám tlapu, jako medvěd, tak mi nový tah dost vyhovuje.

Zvažuji ještě něco hnědého a asi hladkého, uvidíme.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...