Akam Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 já je měl taky na noname meshi a f poho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Tritium & ořechy - luxus! Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem martar
M3maniac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Nádhera. Dream Moonwatch. Tyhle, pak pandy 35th Apollo XI... a ještě Tuesday limitka
M3maniac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 No pandy jsem chtěl a ikdyž jich bylo 3500 ks tak uz jsou za raketu, jeste jsem prahnul po soyuzech, ale člověk kdyz zaspí....
martar Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Na soujuzy jsem zapomněl, ty jsou taky super ale Gemini 4 & pandy, to by bylo fakt ultimátní kombo. Máš tyhle krásky celou dobu na tahu nebo jsi zkoušel experimentovat s modrou kůží nebo modrým hadrem? V létě mi psal Anela, že plánuje koupit navy blue cordovan
M3maniac Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 No jsem celkem přizdisráč a když jsou hodinky v top stavu, tak je nerad pokouším vojet při experimentech když vím, kolikrát to dojebe i hodinář Navíc se mi na tahu moc líbí.
brownwld Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Jo, jsou moc pekny... Modry chrona ja proste muzu, krom tomu by to bylo neco k modrymu STIčku ja dneska po tydnu zkusil na moony hodit tah, ale proste ho nemuzu nosit, chybi mi ten pulclanek... AGH!
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Odpoledni experimenty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Kid_A
Akam Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Kide je to marný sedne jim všechno 1479 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
collie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Sice právě prodávám, ale martar mě navedl, ať něco přihodím. Podle mně patří moony jedině na hnědý kožený NATO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem collie
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Sice právě prodávám, ale martar mě navedl, ať něco přihodím. Podle mně patří moony jedině na hnědý kožený NATO Nevím jestli jedině, každopádně je to krásná, frajerská kombinace. Budou Ti chybět. Sent from my iPhone using Tapatalk
collie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Chybí mi už teď a to je mám ještě doma. Ale to je jen dočasná nepříjemná situace . Jednou je zase je pořídím...
brownwld Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 mate nekdo tip kde/jaky koupit kozeny nato? Zatim jsem vybral tohle: http://www.monkeyswag.com/leather-g10-nato-strap-americano.html ale ta kuze se mi zda takova moc hladka, chtel bych aby tam byla aspon trosku nejaka struktura - vypada to zkratka malinko umele. Diky.
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Najprv skusim Horween Dublin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Asi se začnu Speedmasterům věnovat trochu víc :-)Schumacher na 1620887 a Panda 1564975
Tikal Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Triple date jsem nosil na kůži, ten tah mi neseděl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moony na strukturované kůži od Zrniče, která jim dává takový vintage look Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jelikož mám tlapu, jako medvěd, tak mi nový tah dost vyhovuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zvažuji ještě něco hnědého a asi hladkého, uvidíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se