Kid_A Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 California je asi jako OP39. Takovej entry level, ale furt sakra rolex! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Martar: Campagnolo jsou super. Mám je na LLD a nosí se skvěle, a taky po vodě rychle schnou. Jak tak koukám tak na Moony si koupím taky. A ty Rolby ti seknou a nejsou malý Upraveno 23. června 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Martar: Campagnolo jsou super. Mám je na LLD a nosí se skvěle, a taky po vodě rychle schnou. Jak tak koukám tak na Moony si koupím taky. A ty Rolby ti seknou a nejsou malý A nejsou ani tolik napadne, takove dospelacke hodinky. Navic co s dvojema speedama, ze jo ? ;-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 momentalne som si oblubil Hirsch Siena, ale mam ich najradšej na tahu - 1499 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Jak uz tu bylo nekolikrat napsano, moony se daji nosit opravdu na vsem. Pro zmenu na pravacce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) Porad sedy nato... Upraveno 10. července 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Černý nato vede.. Objednal sem si Speedy Tuesday nato, ale na klasickejch moonech to bude asi divný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Tak ST nato přišlo docela rychle.. tak jen dvě rychlo fotky.. To by mě zajímalo, jakej na to budete mít názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Není to nijak zlý, akorát to trochu přebíjí decentní krásu a jemné detaily klasických moonů. Asi hodně dělá i tvrdý kontrast širokých č/b pruhů, viděl jsem moony na trikolóře (francouzská, řecká "bikóra"..) a tam vypadaly dobře. Jak vidíš kvalitu a pohodlí Tuesday strapu oproti Phoenixu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Naprostej souhlas s tím přebitím detailů... Ten Speedy není orig. od Omegy, ale nějakej poměrně obyč z WatchObsession. Kvalita a pohodlí bude určitě horší než u Pheonixe. Originální bude asi stejnej, jak černej, jen v ST barvách a ten mi přijde zbytečně tlustej, sice příjemnej, ale tlustej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Bond nato je bond nato:)) Upraveno 18. července 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Ahojte, prerusim vam nato vlnu aj ked mierna citacia sa tu najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ty si ďábel, bratu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 To je fantastickej řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Brutus:) Btw. i jednoduchej cernej "doublestitch" z tedle kuze by byl luxusni:-)) Upraveno 22. července 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Prý jsem měl na moje Speedy nechat ušít řemen, tak jsem se inspiroval u FOIS. Made by Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Prý jsem měl na moje Speedy nechat ušít řemen, tak jsem se inspiroval u FOIS. Made by ZrnoJe super. Mám od Oty podobný a myslim, že tenhle odstín hnědé Moonum moc sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Je super. Mám od Oty podobný a myslim, že tenhle odstín hnědé Moonum moc slušíJj, ja teda nemam Moony, ale typove stejny hodinky a jde to k nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Jj, ja teda nemam Moony, ale typove stejny hodinky a jde to k nim Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 pekna práce. Otak proste umi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se