Kid_A Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Jinak, ještě doplnim, ze po roce 200X zacala Omega davat signaci i na tento typ spony. Nasledne ji pak nahradil novy typ preklapecky (viz tve fotky vyse). Jinak, oznaceni "B" "Swiss" a "Acier Inox" pouziva i IWC. Podle IWC fora je "B" znacka dodavatele spon. Jinak souhlas s Martinem, spona vyžaduje idealne originalni omega remen - s velmi tenkym koncem. Upraveno 9. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Kide, mám to chápat tak, že nikdo tu nemá Omega překlápěčku s neoriginálním řemenem ? To bych se divil, nepředpokládám, že by zdejší mistři nedokázali vyrobit řemen přímo na tuto sponu. Tuto zakázku chystám udělat, protože v naprosté většině mých řemenů ty zakázkové na míru jsou mnohem hezčí a kvalitnější než ty originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Podle mě by to určitě vyrobit dokázali, Kid měl spíš na mysli, že pro tenhle typ spony jsou ideální parametry originálního řemenu. Běžné sériové řemeny prodávané s trnovkou mají partii s dírkami běžně silnou kolem 3mm a to už do spony nenarveš. Upraveno 12. října 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Ve Strapshopu se dřív řemeny pro Omegy na tuhle sponu normálně prodávaly. Rozdíl byl hlavně v tom, že na části určeném pro sponu nebyl výřez pro jazýček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Taky jsem už na tu sponu něco dělal, chce to však pevnější materiál, hlavně v té tenké části, shell cordovan s tím ale problém nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Povedená kombinace 2017-07-28-3638.jpg Na tohle se těším... Taky to tak vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Kide, mám to chápat tak, že nikdo tu nemá Omega překlápěčku s neoriginálním řemenem ? To bych se divil, nepředpokládám, že by zdejší mistři nedokázali vyrobit řemen přímo na tuto sponu. Tuto zakázku chystám udělat, protože v naprosté většině mých řemenů ty zakázkové na míru jsou mnohem hezčí a kvalitnější než ty originální. ...takyto som robil miestnemu clenovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Ve Strapshopu se dřív řemeny pro Omegy na tuhle sponu normálně prodávaly. Rozdíl byl hlavně v tom, že na části určeném pro sponu nebyl výřez pro jazýček...Když se dívám na současnou nabídku řemenů ve Strapshopu, taky by se našly kousky s tenčími konci kolem 2,5mm, i když mi přijde, že mezi těmi, které se mi líbí, převažují silnější.. (3mm u dírek). Ale přesně jak píšeš, problém je výřez pro jazýček. Předpokládám, že u části nabídky označované jako "zakázková výroba" by šlo domluvit, že výřez neudělají. Taky jsem už na tu sponu něco dělal, chce to však pevnější materiál, hlavně v té tenké části, shell cordovan s tím ale problém nemá.Krásnej řemen, a perfektní steh, Zekone. Tvý řemeny obvykle poznám podle stehu zdůrazňujícího ruční práci, tady bych se asi spletl. Paráda. ...takyto som robil miestnemu clenovi. Wow! To asi není první řemen s tvarovanými koncovkami pro moony, kterej jsi dělal..? Perfektní práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Nakonec jsem našel ideální kombinaci. Na moje starý speedy jsem nasadil nový 1171 tah. Původní je dost vytahaný a takto zůstal vintage feeling, ale nerachotí tolik, ani netahá za chlupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Kozka je kozka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Na čem ty moony nosíš, že "netahá za chlupy"...? Odpusť, pane, musel jsem... RC3: Nááádherné koncovky řemenu k moonům! Niečo také by sa aj mě ozaj páčilo, iba so zakončením pre klasickú trnovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 ...takyto som robil miestnemu clenovi. FullSizeRender.jpgFullSizeRender.jpgFullSizeRender.jpgFullSizeRender.jpgIMG_6815.JPGtak tento remen vyzera spickovo, hlavne to zalomenie od puzdra co je nutnost na malu ruku. fakt pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Nasadil jsem starou italskou kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 to je dobre! hneda farba mi k moonom ide najlepsie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Souhlas. Doublestitch moonum moc pasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 To origo dýnko s průhledem už taky nějakou dobu sháním Sorry ze jdu pozde, ale doplnim vam info, pokud nekdo uvazuje o konverzi na origo dynko s pruhledem. Aby to bylo dokonale, budete jeste potrebovat: 079LC086108 - krouzek vymezovaci, ktery date misto dust coveru 860.1726 - kovova, misto te plastove brzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 @ Seamaster: Díky za ref. čísla! Faktem je, že po nákupu nových hodinek s průhledem (před týdnem) jsem se v tomhle ohledu trochu zklidnil. Radši chvilku počkám, abych se ujistil, že touha po "vitráži" na hesalit moonech nebyla jen dočasné poblouznéní @ Jarett: kombo tritiovek a 1171 je na běžné nošení naprostý ideál. Vypadá to fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 jj souhlas, taky jsem pres nato a kuzi na preklapecce doputoval k origo 1171 a je to tam ted nejdyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 jj souhlas, taky jsem pres nato a kuzi na preklapecce doputoval k origo 1171 a je to tam ted nejdyl. Přesně, taky ho mám zpět ... je ale velký rozdíl v tom, jaké použiješ koncovky tahu, nové 633 jsou vyšší a těsnější, kdežto původní staré 633 sedí o mnoho líp, jsou o dvě desetiny užší a nižší, rozhodně je doporučuje sehnat, teprve pak je to ten správný feeling starý a dobrý nová verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 ja nemam 633, ale 677, koupil jsem je s tim tahem, nekde jsem cetl, ze jsou na Seamaster300 a pry sedi lip nez 633, nevim, ty jsme nemel, nemuzu posoudit. Moc to neresim, mozna pro porovnani nejake poridim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se