Kid_A Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Novej tah je 20 po cele delce.. Starsi tahy muzou byt 20 - 16 a to je znatelne pohodlnejsi, lehci, vzdusnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 A čo si predstavujete pod takým pojmom "20 mm v celé délce", Kide? Že je šířka článků tahu stejná u pouzdra i u spony? Nebo že se články zužují z 20mm (u pouzdra) na 18mm ( u spony) a přesahující spoma má opět 20mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Nový šroubovací tah mě vyhovuje, chlupy netrhá, vypadá super a hlavně je bytelný, takže vypadá že i něco vydrží což já mám rád. Takže za mě nemám jediné malé nutkání ho měnit za jiný, spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Každému dle chuti. Jám mám nejraději moony na kůži a pokud tah, tak starší 1171 zužující se s užší sponou. Designově mi k oldschoolovým moonům také víc sedí. O tomto můžeme diskutovat stále, stejně jako jestli na moonech hesalit, nebo safír.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 1171 ruleeezzzz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 A na natu, jeste mam nekde po moonech hirsch medici brown tak to vyzkousim a postnu pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Jednoznacne beZ plechu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 V 28. 10. 2017 v 9:37, blackhead napsal: 1171 ruleeezzzz!Paráda! Jak moc bylo třeba zbrousit koncovky, aby sedly na ST? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Trochu, ale prekvapilo me to, myslel jsem ze je to vsude 20 na 20 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 V 28. 10. 2017 v 11:51, blackhead napsal: Trochu, ale prekvapilo me to, myslel jsem ze je to vsude 20 na 20 ...Chápu to správně, že se zbrušovaly boky koncovek? Že se 20mm koncovky nevešly mezi nožičky ST? Já si nevímproč myslel, že byl problém dostat stěžejky do dírek a že se zbrušovala koncovka u pouzdra (ten radius)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 V 28. 10. 2017 v 13:29, martar napsal: Chápu to správně, že se zbrušovaly boky koncovek? Že se 20mm koncovky nevešly mezi nožičky ST? Já si nevímproč myslel, že byl problém dostat stěžejky do dírek a že se zbrušovala koncovka u pouzdra (ten radius)...Přesně tak, boky koncovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Taky jsem to měl stejně u svých ST a 1171/633 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Tak to je zajímavé! Pouzdro se zřejmě neliší jen povrchovou úpravou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Prave jsem dodelal novy reminek pro me Speedy, je to neco jako NATO, az na to, ze ma "vrtane" sidlem dirky pro stezejky, takze stezejky normalne prochazej reminkem. Stejne tak je vrtana dirka pro zapinani. Takze zadne lepeni, siti... nic... jenom jeden kus kuzeJe 4mm tlusta, chtel jsem to zkusit, jde to v poho, ale na Speedy asi moc tlusta, priste si udelam z 3mm kuze, to bude lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Tak tohle jsem ještě v životě neviděl. Zajímavý. Nehrozí riziko, že se stěžejky z toho matroše vytrhnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 vubec ne, ta kuze je meka, ale houzevnata, zadny tlaky na stezejky tam nejsou, takze i nasazovani reminku jde uplne zlehka V 29. 10. 2017 v 11:48, martar napsal: Tak tohle jsem ještě v životě neviděl. Zajímavý. Nehrozí riziko, že se stěžejky z toho matroše vytrhnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 V 28. 10. 2017 v 6:21, African napsal: Nový šroubovací tah mě vyhovuje, chlupy netrhá, vypadá super a hlavně je bytelný, takže vypadá že i něco vydrží což já mám rád. Takže za mě nNemám jediné malé nutkání ho měnit za jiný, spokojenost :-)Pod toto se podepisu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tak včerejší sraz a 3x Moony na 1498, 1998, 1958/957. A nějaké křoví okolo :-D A já dnes něco trochu více hravého: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Pěkný! Semišky ve stejný barvě doufám máš taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 To úplně ne, ještě k tomu mám bílou košili. Za chvíli skončím u toho oranžového nata :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se