Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super klasika. Koukal jsem, že jsi zrovna ve fázi experimentování, tak budem moc rádi, když to zdokumentuješ. Třeba ten žlutočernej Hirsch by mě hodně zajímal :)

Racing..

Odesláno

Když nám nejdou SZ, tak vás zneužiju tady. Nakonec zakladatel vlákna mi mou novou akvizici schválil :-). Jde o ty červený speedy z prodejního vlákna (jsou to teda speedy, takže do vlákna to sedí, nicméně nejsou to moony, takže do tagu se už nevejdu, ale budiž).

Zajímal by mě váš názor na tenhle řemen od Billa: https://www.ebay.com/itm/Chestnut-brown-perforated-20mm-vintage-watch-rally-band-NOS-1960s-23-sold-here-/160657166358?hash=item2567e9d016

Jinak ten vintage tropic nade mnou je dobrej, taky jsem o něčem takovým uvažoval.

Odesláno

Vintage tropic řemeny moonům, resp speedům sluší, ale pokud jsou origo, jsou docela za ranec, zejména ty s texturou i na poutkách. Už se mi ale dostaly do rukou vintage tropic strapy za 150 - 200 eur, které měly 1) na okraji takové nevzhledné nálitky, které nebylo možno ani odřezat, aniž by to nenarušilo estetiku, 2) byly na jednom místě naprasklé ( v obou případech jsem je vracel).

K warannově otázce: kombinace červené a hnědé barvy je dost specifická, asi by to chtělo si to nasimulovat, aby to bylo skutečně ono. Podobný řemen v černé by byl v pohodě, ale celek by asi vypadal jinak, než zamýšlíš. Jo a jakékoliv barevné speedy jsou v tomhle vlákně obzvlášť vítány! Doufám, že se pak pochlubíš i tahem :)

Odesláno

Zatím chci zkusit ten tropic nějakej dostupnější, abych si ověřil, zda mi k nim sedí. Něco je v nabídce ve steným obchodě (mimochodem kdysi mi jej doporučil Karel (VL) na moje Heuer po tátovi, s Billem jsem to docela řešil po mailu a musím ho jen a jen doporučit - super ochota, komunikace, vstřícnost), takže zde : http://stores.ebay.com/squinky/20mm-/_i.html?_fsub=1755012&_sid=1141881&_trksid=p4634.c0.m322

Jinak černý racing se samozřejmě nabízí, nicméně s tím mám trochu problém. Ne že bych musel mít vše sladěný, ale černou kůži jsem celkem vypustil ze života, takže nemám černý boty (vyjma jedněch obligátních na svatby a pohřby), pásky, aktovku, prostě nic, a pokud to bude možný rád se vyhnu i černý kůži na hodinky. Proto jsem zvažoval ten hnědej, ale uznávám, že to nemusí být ono.

Odesláno

Tak dík, Karle! :D

Ty tropic strapy na 20mm jsou i v rozpětí 40-65 dolců pěkný, bohužel už třeba ve 22mm je to cenovej masakr (sháním černej tropic na Vulcainy). Každopádně moony asi dostanou opožděnej velikonoční dárek. Udělám to jako vždycky - dám tomu pár dní, a pokud tu tropic gumu budu nutně potřebovat i za týden, objednávám.

Odesláno

Tohle je lehce OT, ale.... když zrovna pracuju manuálně, hoví si moony v igelitu schumlaném a prostrčeném skrz tah tak, aby se nedotýkal dýnka... i díky tomu až donedávna vypadaly jako nové (a pouzdro stále vypadá) :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...