Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vypadá to fakt dobře, doufám, že se děti uzdraví a dostaneme se tam...

Fotky z ofiko webu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Dneska po dlouhé době na Zekonovi :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1783192

Odesláno

Pěkný! A hezky plasticky zachycený ty zahloubený subcifry :)

Stejně jsou to krásný hodinky, i když je to hrozně frekventovanej mainstream tady na fóru.

Odesláno

Pěkný! A hezky plasticky zachycený ty zahloubený subcifry :)

Stejně jsou to krásný hodinky, i když je to hrozně frekventovanej mainstream tady na fóru.

To jo ale zároveň máš tolik modelů že když chceš můžet se odlišit limitkou, tritiem, safír / hesality atd.

Odesláno

Jsou takový zahloubaný.. :) že je to mainstream nevadí, však ony zase přijdou další vlny.. ale teda fest mě štve ten foťák na mobilu, když koukám na ty svoje fotky na pc je to hrůza nezaostřená..

Odesláno

Už tu byl několikrát, a má ho řada členů... ale musím znovu pochválit: neuvěřitelně pohodlný řemen Campagnolo Canvas. V létě k světlejm hadrům můj nejoblíbenější...

Odesláno

Mainstream... Moony mám od loňského podzimu a dělají mi radost. Na žádné buzinec akce nechodím, abych mohl srovnávat, ale troufnu si říct, že třeba u nás na vsi budou ty moje jediný... :D

Odesláno

Kluci, to s tím mejnstrýmem nebylo myšleno zle - já Moony miluju. Porsche 911 je taky strašnej mainstream... ve svý kategorii, ale to neznamená, že není krásný. Prostě si ho koupí většina lidí, na rozdíl od Koenigseggu, Zondy nebo co já vím, třeba Wiesmanna.

Odesláno

Už tu byl několikrát, a má ho řada členů... ale musím znovu pochválit: neuvěřitelně pohodlný řemen Campagnolo Canvas. V létě k světlejm hadrům můj nejoblíbenější...

Souhlas.

Odesláno

Ten světlý musím koupit! Pořád střídám jen to omegácké nato, hnědou racing kůži od Anely, tah a nějaké vojenské nato. Nechcete tady hodit ještě nějaké foto, chlapi? ;) 

Odesláno

Máte štěstí, že jedu kolem :)

Campagnolo Canvas beige z předchvilky

Odesláno

Je moc pěknej, už jsem ho okukoval na Andyho obrázcích z cest po júesej. Ale radši zůstanu u koženého od Mistra Rasťa... :)

Odesláno

Jinak taková zajímavost - občas se ptám na názor holek kokem sebe, které vědí o mém postižení, a na beige canvas měly jednotný názor.... prý je k hodinkám moc světlý. A to nosím kalhoty ve stejné barvě. Mně je to ovšem fuk a nosím ho moc rád :)

Pozoruhodné je, že béžový aligátor na Vulcainech holkám nevadí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...