vareka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 zkoušel jsem to i na limitkové Bondovky :-), ale je to jen na takové to domácí nošení. Nikam ven jsem s tím nechodil :-) je to HIRSCH Rally:http://www.strapshop.cz/vintage-vzhled/hirsch-rally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Díky nejhorší je, ze k tomuhle řemenu bych určitě musel pořídit i řidičské rukavice s dírkami (což už by byl fakt úlet, vzhledem k tomu ze neřídím ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Na tyto limintky chystám spíš něco takového: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Jak jsem už psal dříve, moje vintážní speedy mám na origo tazích. Omega MARK IV je na tahu 1162/172. Btw. původní tah se pozná podle toho, že je na něm vyraženo jen číslo 1162. Nové náhradní mají už plné označení 1162/172.Tah je pohodlný na nošení, ale pouze pokud není vytahaný. Pak už umí pěkně trhat chlupy . A vytahá se snadno, protože vnitřní dílky jsou pouze ohnutý plech, který se časem vychodí. S tímto tahem, ale v šíři 24 mm (označení 1162/162) se prodávaly např. Flightmastery. A Omega 176.0016 se dodávaly mj. na tahu Hecho en Mexico, čili vyráběném v Mexicu. To je velmi pohodlný kousek, který má abnormální rozsah zúžení. Z 22 mm letí až na 16 mm. Ten se kupodivu tolik nevytahuje, i když vnitřní články jsou také z plechovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Mala oprava - Flightmastery maji uplne stejny tah, 1162/172. 1162/162 jsou 24mm a jsou na Ploprofy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Dzosi, mas nadhernou kolekci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Klasika všech klasik - hesalit, na Hirsch Robby a červená vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Pekne. Kde sis ji nechal nasadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Klasika všech klasik - hesalit, na Hirsch Robby a červená vteřinovkaTak to se moc povedlo ! Jak si spokojený s Robby? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Pekne. Kde sis ji nechal nasadit? Děkuju, v Brně u Hanáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Tak to se moc povedlo ! Jak si spokojený s Robby? Sent from my iPhone using Tapatalk Líbí se mi to, je to takovy ozvláštnění zase. No, s Robby tak napůl, příjemnej řemen, akorát bych potřeboval jednu mezidírku, buď moc natěsno nebo krapet volnější, ale to se poddá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 wow, klobouk dolu, ze do toho sli. Napr. Bechyne se stavi hodne negativne k jakymkoli "homage" alteracim klasickych modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 wow, klobouk dolu, ze do toho sli. Napr. Bechyne se stavi hodne negativne k jakymkoli "homage" alteracim klasickych modelu.Vždycky je to o nějaké domluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 To: Martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 To: MartarPerfektní, děkuju. Keramická trnová spona je pro mě vyšší level, tak jsem to chtěl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dzosi, mas nadhernou kolekci!Díky, už se pomalu blížím ke konci ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Díky, už se pomalu blížím ke konci ... . dle povahy tve sbirky by se ti hodila kniha the Master of Omega (Speedmaster -Flightmaster - Speedsonic)... Martar by o ni mohl vypravet:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Já vím, prodávají ji na ebay. Ale bojím se, že když ji budu mít v ruce, tak zjistím, že potřebuji dalších 5-10 modelů. A já chci žít v tom, že mi chybí jen moony (blíží se jejich čas) a holy grail (ty stejně neseženu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 V tom případě tu knihu fakt nepořizuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ano, sladka je nevedomost:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se