Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2019 Dnešní momentka
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Navážu na mystickou vlnu. Ne všechna tajemná a mystická místa musí být spojena s nějakou negativní energií a zlem. V Panenském Týnci se bát nemusíte. Je to staré městečko, které založili páni ze Žerotína ve 13. století. A z této doby pochází obrovský a bohužel nedostaveny gotický chrám, jehož magická síla je stále skrytá v mohutných kamenných zdech. Toto místo je označováno jako nejsilnější a nejmystičtější v České republice. Ve zdejších prostorách naměřil známý psychotronik Stanislav Brázda pozitivní zónu číslo 8. Ta je nejsilnější a uzdravující. Na toto místo by měli jezdit hlavně lidé, kteří trpí depresemi a mají sklony k sebevraždě. Ale cestu sem můžete doporučit všem. Nedostavěný gotický chrám má úžasnou atmosféru a stojí za návštěvu. (jenprocestovatele.cz)
tano Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Pekne jsi to rozjel, mas to vyvazene, jak zlo, tak dobro.Pokud to tam uzdravuje, asi tam dojedu, momentalne jsem pekne nastydly
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 To asi nezabere. Spíš až si půjdeš koupit provaz, nebo hledat nejbližší koleje, zajed radeji tam
shewcza Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Tak tam se musím podívat :-D
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Tak tam se musím podívat :-D Doufám, že Tě trápí jen chronodepky a to tam můžeme vypravit nějakej vlak půlky lidí z fóra
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 ...a když jsme u těch depresí a duševních poruch, drobná manuální práce má také dobré účinky, asi nikdo neuhádne kde je to focené. Alespoň doufám.
tano Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Psychiatrická léčebna Kosmonosy?
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) Tano, tleskám, tohle není přímo tam cos hádal, ale spadá to pod ně. Je to Sadská. Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) Diky, ten styl figurek je uplne jasny Tak pekne nikde neumi Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Stejně jako na předchozích stránkách těch sportovců...z Klecan.
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Příště, příště to vemem nejkratší cestou rovnou do pekla. Ať zas trochu vyvážím dobro tím zlem. Jestli je teda peklo to zlo.
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 A abych moc nezapomněl na hodinky, tak dvě podzimní
Campino Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 A co návrat, Daemone, neprides nas pozriet, aspon na chvilu? Je nam smutno
Daemonultimate Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 To mně taky. Ale nějaká práce tam po mně zůstala a kdo chce najde mě tady.
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2019 Jdou na mne nějaké chmury, tak si připomenu letní aktivity, vodu a zas trochu skákání s Mido.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se