Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 Tak to jo, takovej masiv maj fakt málokterý kukačky
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Dopoledne a už na návštěvě. Když je jediný den volna v týdnu, musí se stihnout všechno. Ale ještě jedna pracovní sobota a Daemonův Time is Life začne pomalu nabírat ten správný směr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Pekny set fotek, hlavne odpocivej!Svatky mame za chvilku, at jsi fresh u stromecku
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Díky Tano, do pondělka včetně soboty to musim přežít. Krizovka bude zitra a ve středu. No, musim přežít
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Blíží se konec roku, tak malá rekapitulace, škoda, že nemám fotky všeho co jsem měl. Tak aspoň něco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Tady bych si vybral! Pokud bych mel vzit pod sva kridla tri kousky, tak zacnu: Citizen, Chopard, a Omega. Ale ty Certina, ty by mi nevadily taky
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Jediný Certiny, který mě donutily mít je aspoň chvilku. Tak čtu co by sis Tano tak vybral a říkám si...a co Mido? Na ty nejlepší potápky z toho zapomněl? Nezapomněl, dyk už je MÁ! ...no teď jsem se probral z mrtvých, byl jsem tam skoro hodinu. Ale horší to už v práci nebude, zas až za rok.
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Na ty Citizeny vzpomínám rád. Super hodinky, ale vytáčely mě tou svojí umelohmotnou lunetou, která se točila jak na nejakejch Primkách nebo Vostokách. Ale na rozdíl od nich byla to vlastně tachymetrická kalkulačka a ne potápková luneta, jejíž aretace je bezpodmínečně nutná. Taky mi vadila korunka, která slouží k přepínání funkcí. Přišla mi zranitelná. A nejvíc mě začal vadit pohon, teď už jedině mechaniku. Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Ja prave pisal, kousky ktere nemam Tyhle Citizen nikdy nedrzel v ruce, tak mozna proto je hajim . Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) No to jsi psal, ale neviditelnym inkoustem Zpracování této verze v titanu 100%, když jsem pak držel v ruce ocelovou verzi, ještě olitanej kus, bylo to jak úplně jiný hodinky.Jdou na mne vánoční choutky, něco levnyho do dvacky bych si dal, ale nic mě nebere. Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Dnes do 20? Tak leda dobry digitalky...nebo stajny apod.
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Jsi nějakej přísnej najednou, se mi zdá že toho volna máš nějak moc a nestačíš to ventilovat v práci. I v dnešní době se daj koupit zajímavý hodinky do dvacky, dokonce do desítky a i za bůra
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Volno uz skoncilo Mas pravdu, jsou i paradni do 20, ale chce to hledat.Ja probiram vse od shora az dolu, a posledni dobou mi prijde, ze nejsem u drazsich kousku tolerovat ty ALE..Bud je to vysoky, veliky, nebo to nema citelnost, wr.Jo a kdyz neco najdu, tak to ma pruhled z mineralu Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Život chronomaniaka je halt vo kompromisech, který by ale s rostoucí cenou měly ubírat na hojnosti a nejlépe směřovat k nule, což se nikdy nestane. Asi takhle, mít neomezenej rozpočet a jít si k Patekum nechat postavit hodinky na míru za dvacet míčů, bude sakra problém, aby kompromisy nebyly. Ale neměly by být ty podstatné a to už i u těch řádově statisícových. A v tehle částkách je bohužel těch kompromisů víc, než bych si představoval. Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Souhlasim, jen ze u tech lacinejsich kousku ty kompromisy, tak nejak neboli.
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 <p>Bolí stejně, jenom jsme ochotni víc slevit právě kvůli ceně. Takže všechno by vlastně bylo v pořádku, kdyby ty za kilo a víc byly bez těch kompromisů. Ale takhle jak se na to dívám já, dívají se stejně i ti co vládnou úplně jinejm financím. Takže co je pro nás deset, je pro ně kilo nebo treba i víc. Tam kde my kompromisy opouštíme, vesele je tolerují. Ale jinak je to stejný, nikdo z nás neví co by </p>
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 No tak tohle neopravim
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Tak tohle je orisek Co se to vytvorilo?
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Když si v plný verzi nedám rozšířený editor a píšu rovnou něco co trvá malinko dýl, je z toho aacute. Když je to krátký, zreviduju to, ale delší, na to už nemám
tano Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Aha, ja to mlatim vsechno z mobilu a to je obdoba. Pokud to nestihnes v tom casovem horizontu, tak se nenapise nic, pro jistotu.Pokud pisu neco delsiho, tak to pisu v zaloznim bloku telefonu, popr. fotky mam po ruce v galerii.Ale i tak, fotek nesmi byt vic jak cca 10-12 ks.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se