Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zvykame? Davam 3 dni a budu v predajnom vlakne.

Spíš by mě zajímalo jak dlouho tam budou viset ty tvoje zlaťáky :) Mimochodem mám je v černém a jsou to dobrý hodinky

Odesláno

Dokusan-to byl humor,odezva na Peopleho....Jinak at Ti slouží.

Ok, jsem na ně zvedavej, mám je místo Steinhart Ocean One Titanium 500. Sice horší strojovny, zato lepší tah. A cena tretinova.

Odesláno

People: u mě je to různý, jsou hodinky co mě hned uchvátí a za chvíli je kouzlo pryč (Deep Blue Sea Ram), pak jsou některý, který musím chvíli ponosit, abych věděl jestli si budeme rozumět a pak jsou hodinky u kterých si říkám, co na nich všichni vidí a nakonec je koupím a okamžitě mi padnou (třeba SARB017)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vzdyt jsou takove nijake.... zadny napad, neco zapamatovatelného...

Mám stejný názor. Naživo bílé hezčí než modré, ale stejně nejlíp vypadají na fotkách. :)

Odesláno

Mám stejný názor. Naživo bílé hezčí než modré, ale stejně nejlíp vypadají na fotkách. :)

Cením si tvého názoru, přesto je ten můj naprosto opačný. Už jen fakt, že nikoho nekopiruji je chvalihodny. Navíc minimalistický design, tool vzhled. Za mě super. Možná bych pro podtrzeni čistého jednoduchého vzhledu vynechal datumove okénko

Odesláno (upraveno)

Mě na nich mrzí asi jen nedotažené (rozuměj nevýrazné) indexy - mohli si s tím borci trochu vyhrát, kor když tam nacpali sendvič. Vlastně celý cifr je takový, řekněme nijaký.

Jinak ale na hodinky ani půl slova, value for money skvělá, když se oprostím od emocí, které pravda příliš nevzbuzují.

I takový kousek si ale svoje místo v hodinkovnici najde.

(prodej zatim nezvažuju :D, ale sloníka je potřeba trochu pochválit, aby nebrblal...)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Ross postnul na FB Hamtunu detaily ke svému novému projektu. Nevím jestli se to tady někde neřeší, ale jsem zvědav co z něj vypadne. Četl jsem, že změnil továrnu, která bude dražší, ale kvalita půjde nahoru. Stejně tak si sypal popel na hlavu za ne úplně zvládnutou lumi a šroubky v tahu. Strojek má zůstat stejný jako v diverech. Pouzdro tentokrát ocel + keramika.

Hamtun už si snad říká o novou kategorii na webu, ne? :)

Upraveno uživatelem Ace84

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...