Prochy68 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 Konecne u more... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk
leebauer Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 leebauer: nějak tak?Přeeeesně. Dík. Jsou asi opravdu bezva.
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zatím si na sebe zvykáme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zvykame? Davam 3 dni a budu v predajnom vlakne.
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 (upraveno) proč myslis? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2017 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Za kolik?Dnes mi přišly, proč bych je teď prodával? Ještě sem si ani tah nestihl zkrátit
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zvykame? Davam 3 dni a budu v predajnom vlakne.Spíš by mě zajímalo jak dlouho tam budou viset ty tvoje zlaťáky Mimochodem mám je v černém a jsou to dobrý hodinky
People Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zlataky dnes odisli postou do sveta. Teraz sa len dokopat nafotit dalsie a zalozit inzerat.
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zlataky dnes odisli postou do sveta. Teraz sa len dokopat nafotit dalsie a zalozit inzerat.Tak se budu těšit
Tobi Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Dokusan-to byl humor,odezva na Peopleho....Jinak at Ti slouží.
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Dokusan-to byl humor,odezva na Peopleho....Jinak at Ti slouží.Ok, jsem na ně zvedavej, mám je místo Steinhart Ocean One Titanium 500. Sice horší strojovny, zato lepší tah. A cena tretinova.
People Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 U mna zvykanie nikdy nefungovalo. Bud sadnu na prvykrat, alebo je to beznadejne. Ja si svoje hamtun dam na ruku o 14dni, tak dam vediet.
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 People: u mě je to různý, jsou hodinky co mě hned uchvátí a za chvíli je kouzlo pryč (Deep Blue Sea Ram), pak jsou některý, který musím chvíli ponosit, abych věděl jestli si budeme rozumět a pak jsou hodinky u kterých si říkám, co na nich všichni vidí a nakonec je koupím a okamžitě mi padnou (třeba SARB017)
Dokusan Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 H1 Blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Sendvič Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Vzdyt jsou takove nijake.... zadny napad, neco zapamatovatelného... Mám stejný názor. Naživo bílé hezčí než modré, ale stejně nejlíp vypadají na fotkách.
Dokusan Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Mám stejný názor. Naživo bílé hezčí než modré, ale stejně nejlíp vypadají na fotkách. Cením si tvého názoru, přesto je ten můj naprosto opačný. Už jen fakt, že nikoho nekopiruji je chvalihodny. Navíc minimalistický design, tool vzhled. Za mě super. Možná bych pro podtrzeni čistého jednoduchého vzhledu vynechal datumove okénko
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Mě na nich mrzí asi jen nedotažené (rozuměj nevýrazné) indexy - mohli si s tím borci trochu vyhrát, kor když tam nacpali sendvič. Vlastně celý cifr je takový, řekněme nijaký.Jinak ale na hodinky ani půl slova, value for money skvělá, když se oprostím od emocí, které pravda příliš nevzbuzují.I takový kousek si ale svoje místo v hodinkovnici najde. (prodej zatim nezvažuju , ale sloníka je potřeba trochu pochválit, aby nebrblal...) Upraveno 28. července 2017 uživatelem Maxel
Ace84 Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Ross postnul na FB Hamtunu detaily ke svému novému projektu. Nevím jestli se to tady někde neřeší, ale jsem zvědav co z něj vypadne. Četl jsem, že změnil továrnu, která bude dražší, ale kvalita půjde nahoru. Stejně tak si sypal popel na hlavu za ne úplně zvládnutou lumi a šroubky v tahu. Strojek má zůstat stejný jako v diverech. Pouzdro tentokrát ocel + keramika. Hamtun už si snad říká o novou kategorii na webu, ne? Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem Ace84
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se