Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten strojek Junghans 687 docela připomíná Prim 66/68, trochu malej pro hodinky 42 mm. Německý hodinky s německým strojkem, kdybych byl Němec, asi by mě to lákalo...

Junghans_687.02.jpg

Odesláno

425 eurochechtáků.

Hned bych do nich šel, ale jednak mne zruinovaly vánoce a jednak z mých čistě pracovních důvodů dávám přednost hodinkám s datumem (takže asi klasické archimédy nebo stowy).

Mimochodem, sorry za OT, které z nich byste mi doporučili spíš. Ponechme stranou cenu a to, že Ickler dělal jen pouzdra a Stowa hodinky jako takové. U archimédů se mi líbí decentnější datumovka.

Odesláno
  Hugo14 napsal:
425 eurochechtáků.

Hned bych do nich šel, ale jednak mne zruinovaly vánoce a jednak z mých čistě pracovních důvodů dávám přednost hodinkám s datumem (takže asi klasické archimédy nebo stowy).

Mimochodem, sorry za OT, které z nich byste mi doporučili spíš. Ponechme stranou cenu a to, že Ickler dělal jen pouzdra a Stowa hodinky jako takové. U archimédů se mi líbí decentnější datumovka.

Já bych doporučil Stova, ale mají jenom 40mm to mě odradilo zatím od koupě. Kdybys je pořídil tak bych je rád viděl naživo. Přece jenom je to značka s tradicí.

• po 3 týdnech...
Odesláno

tak bohužel, i když jsem reagoval okamžitě těch 90kusů bylo na druhý den už pryč... ani to svým prodejcům nenabízeli, asi dobře věděli že to prodají sami ;)

Odesláno
  McQuack napsal:
Nevite, proc udelali limitku jenom 90Ks? Dostupnost tech strojku? Tu krasu bych bral i s ETOU.

No, jde o to, s jakou Etou. Automat osobně považuji v pilotních hodinkách za zvlčilost. Ale vlastně možná, že se při výkrutech natahujou... :)

Odesláno

přátelé, nechci Vás příliš dráždit, ale emailem jsem na Thomase Icklera udělal smutné oči a jedny hodinky se pro mne našly.. bohužel bez obchodní slevy, ale i tak z nich mám opravdu velkou radost, až přijdou určitě se pochlubím s reálnýma fotkama ;)

Odesláno (upraveno)

Kdybych nechtěl, abys byl můj budoucí výhradní dodavatel Steinhartů a Stowy, tak bych řekl něco jako zmetku. Takhle jen gratuluji. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Hugo14
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...