Robo7 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 (upraveno) Po mnoha týdnech hledání výměny jsem se předevčírem zamiloval a dnes už je mám na ruce :-) První dojmy fantazie. Pohodlnost, propracovanost a zpracování hodinek. V tuto chvíli absolutní spokojenost.R Upraveno 20. října 2016 uživatelem Robo7
Sphinxx Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Na tyhle Chronomaty to chce trochu odvahy. Pěkná práce a ať slouží, jsou krásně výrazné.
Leviathan Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 fiha...krasne.....rozmyslam, co ine ako ta guma by sa im hodilo.Tah nee, kozka mozno. Cierny military strap?Preklapacka je tiez carbon coated black steel? v detailoch su paradnicke..
Marhi Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Ty brajtle jsou fakt kolotočářský.Anebo jinak, jako fíky si je oblíbili hlavně hoši od kolotočů.Ano je to strojovna, ale na mě moc nabubřelé.Nicméně, každého vkus je jiný, tak ať slouží dobře a dlouho. A vzít si je k obleku, to chce koule jak sněhulák.
DOSA Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Breitling se mi většinou líbí. Tyto mě nenadchly. To však není důležité. Já Ti je přeji, a ať Ti dlouho dělají radost. Jirka
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 brutalni kousek. zarucene jediny tady na foru. jak se rika: No guts, no glory! tak at slouzi a delaj radost:))
M.S. Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Leckdo si jistě rýpne, ale za mne top! Chce to umět vystoupit z davu, koneckonců je to jen a jen tvoje ruka. Líbí se mi, jak to kontrastuje s formálnějším oblečením, má to takový správný říz a vtip.
runner200 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Ako sportove hodinky super...tazko si predstavit lepsie
rayethon Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Vypadají spíše sportovně, takže ke košili mi úplně nesedí, nicméně jak píšou výše - odvaha se vždy ceni.
orius Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Mě naopak nadchly... Měl jsem klasiku, ale tyhle jsou u mě ještě víš. Ke košili? Chce to odvahu, ale za mě super
orius Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Akorát bych je teda hodil na ten béčkovej military strap.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se