Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 http://world.raketa-shop.com/raketa-submariner-24/275-polar-n018.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 nádhera, ale za dost hrdou neruskou cenu...
Hardslimer Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Ty 24hodinovky jsou fesandy!Jen by mi vadilo mit 12 na "seste" hodine.Vzdyt je to prirozenejsi se kouknout na hodinky a videt malou rucicku nahore a zaroven vedet, ze je poledne. (Aspon tedy pro mne)
Návštěvník LONGINES Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Mě tyhlety nový 16 - ti rubínový Rakety nějak neberou. Už to není ani náhodou, co bývalo - škoda! Design sice opravdu krásnej, to ano, ale to je tak vše. Jen těží z dávné slávy, která už (bohužel) dávno není a už asi ani i nebude... za tu cenu máme Amphibiema narvanej kufr řekněme třeba vozu Opel Omega Combi, rv '96
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Říkáš 16 - ti rubínový? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wjOsFr85ZTH2AVhW1OoCcDB_IXYt_Yb4eWDVLReRxa0/pub?gid=3 http://petrodvorets.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gifot Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No ja nevim, me ta cena neprijde az takovy mazec, in-haus strojek, 200m WR safír, unikátní design.. Ano chápu že jste zvikli na vostoky za 2ku ale toto je celkove o necem jinem.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No jo, nový Rakety stojí "raketu"... já furt čekám, že někde koupím ty původní 24 hodinovky. Ty ale taky nejsou levný (oproti běžným ruským za pár stovek).
vintage Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ta lumi na indexech to je teda děs...
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 maxipesfik, on 25 Říj 2016 - 07:09, said:Říkáš 16 - ti rubínový? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wjOsFr85ZTH2AVhW1OoCcDB_IXYt_Yb4eWDVLReRxa0/pub?gid=3 http://petrodvorets.com/ Tak to pardon, myslel jsem,že tam dávají podobný vykleštěný strojek jako u Sevastopolu, to byla nějaká parodie na původní 2623H s 19 rubíny. V té parodii jich bylo právě jen 16, tak jsem si myslel, že podobně budou pokračovat dál, no. Člověk se pořád učí. Jinak mám ruské hodinky rád, moc rád, dokonce jsou mi nakonec asi tak nějak ( paradoxně) nejbližší, tak jsem to rozhodně nemyslel zle - tímto se omlouvám ještě jednou. Tak jen tak dál- chceme další a další krásné ruské hodinky, pokud možno za sovětské ceny , ať ti Germáni, Swissíci a samurajové vidí taky pořádný hodinky , nazval bych je obecně třeba Slawische Uhr
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Ale tak se znova omlouvam- nechtene tu placam jabka s hruskama dohromady - Sevastopol jsou Rakety a ne Vostok. Navic ty moje prispevky to nejak divne vyplivlo... Ja uz nebudu radsi psat vubec nic a spacham radeji harakiri Takhle to mit v hlave popleteny - to jsem si myslel, ze na to mam jeste nejakej ten rok cas. Upraveno 25. října 2016 uživatelem LONGINES
Frostie Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tak ono je to úplně jedno, protože se stejnak z tebou uveřejněného textu nedalo nic vyluštit... sss.bmp
venc Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Mně se docela zamlouvají. Tu ruskou DNA v sobě prozrazujou jedovatě zelenou lumi, taková byla na Poljotech a dodnes nevím, jestli to bylo tritium nebo ne. Kdyby stejný odstín dali i na indexy a namočili i špičku vteřinovky do té barvy, bylo by to super. Ale cenu jsem zatím neodhalil
venc Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Aha, tak cenu už jsem našel. Opravdu sebevědomá
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Aha, tak cenu už jsem našel. Opravdu sebevědomá jakou cenu by sis představoval?
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Pro ruske hodinky jsem mel slabost, ale tohle je slabota- cifr osklivej, preplacanej, kdyz uz tam musi byt- pruhled na strojek k nicemu, ani ta guma nic moc,.... Celkove divnej paskvil.
venc Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 To Maxipes: Byl bych ochoten za ně dát do 10 tisíc, to myslím celkem odpovídá ve srovnání s konkurencí a kategorií, kam ty hodinky spadají. Ale při dnešním kurzu vyjdou na 27 tisíc a to už se pohybujeme v oblasti, která je plná skvělých a renomovaných značek, takže asi tak. Jestli ale soudruzi chtějí poukázat na to, že jde o raritu a za ni se musí připlatit, tak nic proti, ale já do toho nejdu.
venc Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Ještě pro pobavení - kouknul jsem do jejich e-shopu a nejvíc mě zaujaly hodinky pod názvem Oligarch s cenou přes 13 tisíc EUR. Je to hodnotný kus zlata
Návštěvník eloga Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Pro ruske hodinky jsem mel slabost, ale tohle je slabota- cifr osklivej, preplacanej, kdyz uz tam musi byt- pruhled na strojek k nicemu, ani ta guma nic moc,.... Celkove divnej paskvil.vidím to velmi podobně..... ***
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se