Přejít na obsah

Raketa ?Pilot Tu-160?

Doporučené příspěvky

Odesláno

No bude to o kuse, Longines mam aktualne v krabici dvoje v oboch je ETA, rukami mi za moju chronokarieru preslo dalsich 5 povacsionu variacie na hydro a ani jedne nemali ani jeden problem. Pravda som socka a vsetky som kupoval pouzite prevazne tu na fore, takze mozno muchy vychytali uz predchadzajuci majitelia, ale ja na Longines nemozem povedat spatneho slova. Ten vypadnuty kamen z kotvy s neuznanou zarukou u AD by som chcel vidiet.... Ceske AD asi nie su pristupom zrovna TOP, ale toto by sipodla mna ani oni nedovolili... Pokial to kupil niekde na ebay s kartou orazitkovanou zemiakovou peciatkou, tak smolik no. Inak vypadnuty kamen na kotve ETY som ja nikdy nevidel a to mi rukami preslo dobre cez 30 hodiniek s etou mnohe 20+ rocne. Nehovoriac o tom ze ze ak to aj vazne bolo takze zle, tak u Majzlikov by mu kotvu ETY poladili hadam aj na pockanie.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jasne, uz je mi to jasne - ruske hodinky jsou proste spatne. Panove, omlouvam se, ale ze zdejsi "debaty" je mi tak nejak nedobre od zaludku... ja uz jsem asi dodebatoval. Vec je jasna - rusky hodinky jsou proste spatny. Tak hodne zdaru.

Odesláno

Já nebudu polemizovat o kvalitě ruských hodinek, osobní zkušenost nemám, ale zajímalo by mne, co bylo špatně na Seikách, které si vlastnil. Konkrétně Seika jsou v naší rodině jako značka už přes 40 let a nebyl sebemenší problém a to se bavím o hodinkách v cenovém rozpětí 2 - 20k.

Odesláno

a raketa:

komentar snad netreba

Pokud jsem si dobre vsiml, tak v case 1:34 je zaber na hodinky, kde sekundovka jde pozpatku. To by bylo super na tu limitku Jary Cimrmana! Nevis o tom neco vic?

@LONGINES - jsi jak gramofonova deska. A navic michas porad nekolik veci dohromady. To, ze jsou ruske hodinky spatne tu pises vice mene jenom ty. Projdi si komplet ruske vlakno a najdes tam milion pozitivnich ohlasu na jejich hodinky.

Vytahl jsi pak dalsi priklad se spatnyma lonzinama a dalsi diskutijici uvedl, ze mel longines nekolik a nikdy zadnej problem. Opet to o nicem zasadnim nevypovida. Proste nahoda na spatnej kus. Ja mam certinu, eternu a omegu bez problemu. Vostok Europe se po roce rozbily a musel jsem je nechat spravit, od te doby to jsou jedny z nejpresnejich hodinek. Ze ctyr Seiko jsem vracel jedny kvuli spatnemu strojku. Takhle tady muze kazdy clen pokracovat s jakoukoliv znackou. Proste velka vyroba v sobe nese jiste procento zmetkovitosti.

Sis koupil Svycary a pokazily se nebo co jsi tak na ne vysazenej? Moc to nechapu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...