Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

potřebuji poradit, s názvem kalibru těchto hodinek:

http://www.thewatchery.com/detail.asp?iq=1&bo_products_id=&bo_products_variance_id=106647

http://www.r-o-i-kuehn.com/shop/swiss-military-watches/privat-label/

Kolega je má jako limitku Close Protection Unit Kosovo, přivezl si je z mise a samozřejmě je (snad) utopil, ikdyž nechápu, jak se mu to povedlo.

Pokusil bych se je dát dohromady.

Díky.

Odesláno

Jó, on je malej pátek, asi sem se blbě vyjádřil, moc mi to nemyslí, tak pardón. 

Poprosil bych, zda by někdo neveděl, co je v tom za kalibr? Předpokládám že nějaká Ronda... Chtěli bychom tam dát nový - jdoucí, místo starého - nefunkčního.

Odesláno

Rondy nejsou drahý a jelikož se dost se.ou, tak je jich na ebayi dost. Cenu opravy vč. kalibru a práce tipuji na cca 800-1000 kč.

Odesláno (upraveno)

právě. Někde mu prý řekli trojku za kalibr, tak sem mu řek, ať neni blbej. Že se po tom podivám.

Plus se asi zeptám ctihodného Jeronima, jak je na tom s titanem. :)

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 14:28, John_Lenon napsal:

právě. Někde mu prý řekli trojku za kalibr, tak sem mu řek, ať neni blbej. Že se po tom podivám.

Plus se asi zeptám ctihodného Jeronima, jak je na tom s titanem. :)

Obávám se, že v tom rozhodně nebude kalibr za trojku. Tolik nestojí v cizině ani eco-drive v chronu od Citizenu... Takže takováto nesmyslná prohlášení mimo realitu jsou podle mne jen vysvědčením pro hodináře, kterému se do toho nechce...

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 14:40, Frostie napsal:

Obávám se, že v tom rozhodně nebude kalibr za trojku. Tolik nestojí v cizině ani eco-drive v chronu od Citizenu... Takže takováto nesmyslná prohlášení mimo realitu jsou podle mne jen vysvědčením pro hodináře, kterému se do toho nechce...

Jo, právě. Prej snad někde v Budějicích. Třeba se i dovim, kde přesně.

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 14:42, John_Lenon napsal:

Jo, právě. Prej snad někde v Budějicích. Třeba se i dovim, kde přesně.

jj, každopádně se do toho jukni, sehnat konkrétní nebo plně kompatibilní kalibr by neměl být až zas takový problém. O info z CB se pak můžeš podělit...:-)

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 14:45, Frostie napsal:

jj, každopádně se do toho jukni, sehnat konkrétní nebo plně kompatibilní kalibr by neměl být až zas takový problém. O info z CB se pak můžeš podělit...:-)

po neděli napíšu, jak to dopadlo. ;)

Odesláno

Z ČB bych si tipnul na hodinářství Tempus, mám s nimi jen ty nejhorší zkušenosti a přitom se ohánějí na bohatou tradici.. Potom co jsem viděl, že si za zkrácení tahu řeki 200 korun nevědoucí zákaznici, ani baterku si nenechat vyměnit. Ale je to jen můj osobní odhad.

Odesláno

V mavexu je stroj buď normální 5030D 1100,-       nebo  1250,- gold   oboje  + daň .   +  případná práce s výměnou a poštovné. Jirka

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 12:18, Jiří9 napsal:

V mavexu je stroj buď normální 5030D 1100,-       nebo  1250,- gold   oboje  + daň .   +  případná práce s výměnou a poštovné. Jirka

super, díky, tohle jsem vůbec neznal. 

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 12:18, Jiří9 napsal:

akorát, prodají mi jeden, dva strojky, když je to velkoobchod?

Odesláno

No jo. Z největší pravděpodobností se jedná o pískovanou povrchovou úpravu. Nevládnu touhle technologií abych mohl dát hodinky do původního stavu. Takový povrch má své výhody i nevýhody. Ale jak jsem psal, nejsi sám koho trápí takový problém. 

Navíc mé kapacity jsou jaksi omezené... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...