Drooz3R Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Chápu, taky by mě nikdy nenapadlo že budu nosit oranžové hodinky, nebo oranžovo šedé, a i pepsi barvy mi připadaly ze začátku trochu nepatřičné, ale tady jsem se asi zamiloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Náhodou na tyhle modro-šedý mě teď chytly. Jsem nalomenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Na Samurai jsem vždycky jenom tak mlsně koukal (kvůli ceně), ale neuvěřitelná náhoda tomu chtěla a přístály u mně darem. A zrovna v tý pro mně nejlepší kombinaci na gumě. Musím říct, že i přes velikost hodinky padnou i na můj mini lovečák a jsou naprosto super. Jenom ta přesnost mě zatím trochu mrzí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Přesnost? Kolik? Pokud jsou úplně nový, tak se to ještě může "usadit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Zatím nějakých 12 až 13s do mínusu. Asi to není nic strašnýho, ale už jsem si tak nějak zvykl na současný dvoje Orienty - jedny mi dělají cca 6s do mínusu a druhý cca 7s do plusu. Hodinky nosím vždy 24/7, žádný odkládání na noc apod. (samozřejmě do doby, než je odložím kvůli druhým hodinkám). Je ale pravda, že ty co jedou teď 6s do mínusu, tak ze začátku dělaly nějaký 3s do plusu (tak půl roku). Uvidím, pokud bude odchylka stabilní, nechám je třeba po půl roce seřídit. Jsem radší, když to jde do plusu. Každopádně teď je z ruky dát nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 To bych neřešil, bohužel je to do mínusu, to vadí i mě. Počkej a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Z toho si nedělej hlavu, dej je seřídit, měl jsem to samé s želvama, hodinář je pošteloval a z -18 s za den jsem na +5 s a pohoda. Taky v režimu 24/7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Však pohoda, nechám je časem seřídit. To jen že se mi je teď fakt nechce dávat z ruky a u Orientů jsem byl zvyklej na lepší přesnost hned od začátku. Navíc ta odchylka u Samurajů je stabilní tak mi vrtá hlavou proč nejsou seřízený z výroby no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Šup sem s nima, když jsou to taky Samuraje. I moje průměčná odchylka za první tři dny je cca -13s za den. Uvidíme jak si to sedne. Já jsem k nim nepřišel náhodou, já jsem si je cíleně naplánoval a pak si pro ně zašel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Noo tak i ty modrý mají něco do sebe, pěkný . A koukám přesnost podobná jako u mě, tak uvidíme jestli nám sednou nebo budeme seřizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dal bych jim čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Ten modrý vlnkatý cifr se Seiko povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 (upraveno) Jsou fakt nádherný, co to je za edici prosím?EDIT: Už jsem našel že jsou to nové Save the Ocean, želvy vypadají taky skvěle.. Upraveno 22. července 2019 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Jsou fakt nádherný, co to je za edici prosím?EDIT: Už jsem našel že jsou to nové Save the Ocean, želvy vypadají taky skvěle.. Přesně tak Save the Ocean 2019. Na tytéž želvy jsem taky koukal, ale u želv mně obecně nějak nesedí to zaoblený pozdro. Mám rád ostrý hrahy na pouzdře, což tyhle Samuraje splňují dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V1tus Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 (upraveno) U mojich Samurai Padi byla odchylka -14s/den. Vydržel jsem to 2 měsíce a pak jsem je nechal v rámci záruky seřídit v Dealu v OV... Teď dělají cca 2 měsíce necelé +4s/den a to 24/7 na ruce (owg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2019 uživatelem V1tus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Taky jsem si myslel že se mi želvy nelíbí, ale od té doby co jsem je viděl poprvé naživo a ne na fotkách je mi jasné, že jednou budou doma. Kdyby nebyla doba plánování dovolené na příští rok tak by to asi byly tyhle, protože ten cifr je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Tak jak tak koukám, ta odchylka je podivuhodně stejná jako u Radika i V1tuse. No nic, do mínusu mě to fakt trochu vadí tak je nechám taky seřídit časem, protože je fakt poměrně stabilní. Díky za info od obou Ale fakt mě baví, nemůžu se jich nabažit. Ještě mi trochu chybí den v týdnu, ale pohoda, celkově jsou super přehledný a nevím jak na tahu, ale na origo gumě se úplně perfektně nosí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 I na tahu jsou super, ale chce to zvyk - jsou to pěkný kladiva. Já jsem na tahy zvyklej, nosil jsem i dřív občas mohutnější hodinky, ale u těchdle mě to taky docela dostalo. Ale zvykl jsem si, teď o nich skoro nevím. Ta mínusová odchylka mě taky trochu nervuje, ale tak zase když sežizuju, nastavím o minutu víc a ono se to pomalu srovnává. Když jdou o minutu pozdě, opět sešteluju. Jak se znám, na regulaci se jen tak nedotlačím. Jít tam, bejt bez nich, jít pro ně... Moc práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Já je nosím na tahu a teď mám zase problém s ostatníma hodinkama, pořád kontroluju jestli jsem je neztratil...nicméně zvykl jsem si rychle, cca po týdnu už jsem o nich skoro nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Po týdnu jsem opět změřil přesnost a drží se na stabilních -14s/den. Ne, že by mně to nějak extra vadilo, 1x do týdne seřídím, jen mám hrůzu z toho, že jednou tu šroubovací korunku strhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se