Snekofon Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Ta poslední fotka mě pěkně nasrala - jak samuraje nemám rád, tak tento cifr se fakt povedl... no a pak přišla tato fotka a já na ni čuměl už asi 50x... a začal hlodat červ... Dal bych jedno pravidlo na fóru - a to hlavně v sekcích "co máte právě na ruce..." zákaz dodatečného upravování fotek, různé hrátky s vytažením ostrosti, hloubky barev, atd... stačí že je kvantum hodinek, které se mně líbí na první dobrou tak jak jsou. Ale když se do toho seznamu vkrádá ještě celá řada hodinek, které jsem myslel že nemusím, na základě podvržené krásy, tak už je to zločin... Mělo by se to trestat podobně jako šíření toxikomanie... A já si jdu ty podvržené samuraje vyhnat z hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Jojo, ty poslední rejnoky možná nemůže vyhnat z hlavy víc lidí - vč. mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Jj. Taky uz jsem je mel nekolikrat v kosiku ale ted jsem koupil wafle. Nesmim se divat na ty fotky tady dnes mi dorazili zulu tak aspon trochu radost. Ta modra je supr prave mi prijde ze by se k ni hodil ten cifernik u tech mant. O duvod vic si je poridit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Tak budu otravovat ještě v jednom vlákně. Mrzí mě to, ale mám z nich hroznou radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uja Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Sakra tohle mi nedělej před 11 minutami, neferirkare napsal: Tak budu otravovat ještě v jednom vlákně. Mrzí mě to, ale mám z nich hroznou radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakra tohle mi nedělej,jak je mám potom dostat z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 1 minutou, uja napsal: Sakra tohle mi nedělej Sakra tohle mi nedělej,jak je mám potom dostat z hlavy Nedostaneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uja Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 1 minutou, neferirkare napsal: Nedostaneš A jaký máš pocit z toho nového řemínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 (upraveno) před 12 minutami, uja napsal: A jaký máš pocit z toho nového řemínku U těch Seiko řemínků mám zkušenost jen s tím s SKX. Ten byl vyloženě nepohodlný. Tenhle je fakt super. Pevný, zároveň měkký. Takže jo, je bezva. Upraveno 19. března 2021 uživatelem neferirkare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 @neferirkare@uja i já mám tyhle rejnoky už pár tejdnů v hlavě, ale zatím šetřím a vyčkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Viděl jsem je taky už na vlastní oči a jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 @neferirkare Nemrzí a neotravuješ. A snad neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ještě jsem teda přišel na jednu věc. Zpracování fakt dobrý, i luneta lícuje. Ale korunka. Ta jde neuvěřitelně obtížně zašroubovat. První závity se chytají na jedničku. Pak ale to je jak kdyby to šlo přes závit. Ale nejde. Když si zvětším a prohlížím závit, tak ten je v pořádku. No asi to tak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Presne to iste som si vsimol aj ja, aj ked mam pocit ze cim viac konrunku zakrucam tak sa ten zavit trosku vybehal a uz to tak nedrhne. Dokonca ked ich chcem manualne natiahnut tak pri kazdej jednej otacke mi to uz chyta zavit. Takze musim pri natahovani korunku jemne odtlacat smerom od puzdra, inak sa korunka zacne dotahovat. Ale aj to je uz casom o dost lepsie ako na zaciatku ked som ich vybalil z krabice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 To čekání mě zabije asi... je to už snad tři týdny A tady pánové...si je už vesele nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Zrus objednavku, objednaj z chrono24 a buduci tyzden ich mas doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-king-samurai-save-the-ocean-prospex-save-ocean--id18628704.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 @Spongebob Kdes objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Jak se k těmhle různobarevnejm kreacím radši nevyjadřuju (a nebo nehezky), tak musím teda s čistým svědomím říct, že tohle se jim sakra povedlo. Fakt jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) Před hodinou, Radik napsal: @Spongebob Kdes objednal? Helveti a samozřejmě dráž.. Já moc ze zahraničí nenakupuju..nemám PayPal a pod. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 2 hodinami, Polo21 napsal: Zrus objednavku, objednaj z chrono24 a buduci tyzden ich mas doma To by Jirka z Helveti nebyl moc nadšenej..na to asi nemám žaludek. Ta cens na Ch24 je konečná? Pošta, clo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se