Přejít na obsah

Seiko Samurai

brownwld

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 405
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 53 minutami, Dushakx napsal:

No Vánoce jsou tu letos brzy 😄

Ta modrá dokáže ožít na světle…. co se té velikosti týče, tak je zvládnu ale je to asi můj limit 0:-)

73659136-82A3-4951-8C09-B8FE744027DF.jpeg

8B18FD00-D252-4FFB-84F7-69459B7D9A41.jpeg

D7369AE4-5731-4A9F-9BAA-1E1F584E9F22.jpeg

Gratulace! Dobrý je to i na fotce, naživo to bude úplně v pohodě! Myslím, že vůbec nemusíš mít strach, že by to vypadalo jak budík na zápěstí! 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Chronopetr

Děkuji,

čekal jsem, že ta modrá bude pecka, ale i tak mě dostaly! Chvílemi na slabším světle vypadají skoro černý a pak na světle zapůsobí až královská modř ….. a ty odlesky, který vypadají jako vlnky na moři. Wau 😄 jsem rád, že jsem vzal tyto a ne dark manty. Ty jsou krásné taky, ale :) potřeboval jsem něco svetlejšího… 

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo nějaký tip na gumový řemínek na samuraje za rozumnou cenu? Nejlépe dostupný v ČR? Crafter blue a uncle seiko jsou mimo EU a ty cla a daně budou stát co řemínek, tak tou cestou se nechci moc vydávat. 

Ještě mě napadlo narvat ty fat stěžejky do klasickýho silikonu za tři kila. Nezkoušel někdo?

S tím originál tahem trochu bojuji, po zkrácení mi sedí trochu zvláštně, díky té potápěčské sponě mě někdy řeže do zápěstí.

Díky za rady

Dušan

Odkaz ke komentáři

Tak vyřešeno:

Nakonec u pana hodináře Frýdla zakoupeny stěžejky s průměrem 2mm a hrotem 1,1mm, tyto skvěle pasují na Seiko prospex potápky. Dále jeho eshop nabízí různé řemínky, které tyto stěžejky pojmou. Takže řešení ideální bez kvedlání stěžejky v nožičkách a bez rizika vypadnutí. 

Třeba to někomu pomůže :)

Buďte zdrávi!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak jo, hexad je už na ruce. Nejenže daň i clo bylo v celé kalkulaci, takže nebylo třeba nic řešit, ale navíc balíček přišel za necelé 3 dny (objednávka 27.12. 19:20, kurýr přijel dneska v 10:38).

Tah je podle mého vkusu super, viz fotka. Jen jsem musel originál silnou stěžejku na jedné straně vyměnit za tenčí, díry prostě nelícujou… 😳 Máte někdo podobnou zkušenost? Udrží to slabší stěžejka, nebo se mám bát? 

0E3B00A5-98BF-419D-B5CE-4A5776D45B98.jpeg

Upraveno uživatelem XXmass
Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, Dushakx napsal:

A pokud máš obavu tak pan Frydl na eshopu  https://hodinar-frydl.sluzby.cz/ prodava ruzne velikosti stezejek s 1,1 mm hrotem

Zkusím to nějak vymyslet, síla hrotu je Ok, ale tím, že celá stěžejka je silná a nemá v otvoru v tahu vůli, tak s ní nehnu a hrotem se netrefím do otvoru na hodinkách. A tenčí stěžejka zase vůle má moc a plave to kapku… Píšu to jak tatar, těžko se to vysvětluje, ale ono to nějak dopadne. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Dushakx napsal:

A jinak gratuluji k super hodinkám, já hexad ještě neobjednal protože nevím který se mi libí víc 😄 broušený celý nebo s tím leštěným středem. Momentálně je stále jedu na textilu a gumě.

Děkuju a ať se rozhodneš dobře. Já vybral tento komplet broušený: https://www.strapcode.com/collections/seiko-samurai-watch-bands/products/metal-ss-bcl05-b066 Spona vypadá zajímavě i v reálu.

Odkaz ke komentáři

Tohle na mě teď vyskočilo na Instagramu. Neviděl jsem je tu, tak to sem hodím i s recenzí. Zajímavé, jen ta zlatá korunka mi k tomu nevoní. 

https://timeandtidewatches.com/seiko-prospex-samurai-save-the-ocean-asia-special-edition/

Odkaz ke komentáři

V 19. 9. 2017 v 14:33, Jiří Štencek napsal:

A pak že to nejde :) Skládal jsem ho přes víkend, kolega ho pak nafotil s aktuálními modely hodinek Samurai. Je to sekáč!

post-21335-0-71405100-1505824411_thumb.jpg

Tu figurku nutně potřebuju. Jirko da se ještě nějak získat? Mám pocit, že by nebyla ve špatné společnosti.IMG_20211228_143936.thumb.jpg.e206df46b9f4edee2e4266bbc99f30d9.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...