Dushakx Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 No Vánoce jsou tu letos brzy Ta modrá dokáže ožít na světle…. co se té velikosti týče, tak je zvládnu ale je to asi můj limit 0:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 před 53 minutami, Dushakx napsal: No Vánoce jsou tu letos brzy Ta modrá dokáže ožít na světle…. co se té velikosti týče, tak je zvládnu ale je to asi můj limit 0:-) Gratulace! Dobrý je to i na fotce, naživo to bude úplně v pohodě! Myslím, že vůbec nemusíš mít strach, že by to vypadalo jak budík na zápěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 @Chronopetr Děkuji, čekal jsem, že ta modrá bude pecka, ale i tak mě dostaly! Chvílemi na slabším světle vypadají skoro černý a pak na světle zapůsobí až královská modř ….. a ty odlesky, který vypadají jako vlnky na moři. Wau jsem rád, že jsem vzal tyto a ne dark manty. Ty jsou krásné taky, ale potřeboval jsem něco svetlejšího… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Nemáte někdo nějaký tip na gumový řemínek na samuraje za rozumnou cenu? Nejlépe dostupný v ČR? Crafter blue a uncle seiko jsou mimo EU a ty cla a daně budou stát co řemínek, tak tou cestou se nechci moc vydávat. Ještě mě napadlo narvat ty fat stěžejky do klasickýho silikonu za tři kila. Nezkoušel někdo? S tím originál tahem trochu bojuji, po zkrácení mi sedí trochu zvláštně, díky té potápěčské sponě mě někdy řeže do zápěstí. Díky za rady Dušan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Tak vyřešeno: Nakonec u pana hodináře Frýdla zakoupeny stěžejky s průměrem 2mm a hrotem 1,1mm, tyto skvěle pasují na Seiko prospex potápky. Dále jeho eshop nabízí různé řemínky, které tyto stěžejky pojmou. Takže řešení ideální bez kvedlání stěžejky v nožičkách a bez rizika vypadnutí. Třeba to někomu pomůže Buďte zdrávi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Nemůžu se jich nabažit Zatím jedou -2s až -3s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Pánové, sháním tah na Samuraie. Nemáte někdo originál navíc, nebo tip na nějaký neorigo. Ideálně z CZ nebo EU eshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 (upraveno) Tak já si rovnou sám odpovím, objednal jsem hexad ze strapcode.com. Čili HK, tak jsem zvědavej na clo. Upraveno 27. prosince 2021 uživatelem XXmass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 nebudes platit nic navyse co si uz zaplatil, len nechaj preclenie ne FedEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Podle toho, co jsem vyčetl, by to tak mělo být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 objednaval som tento rok dva krat, dokonca aj tento mesiac raz (tiez Hexad) a nic som doplacat nemusel, takze bud v klude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 (upraveno) Tak jo, hexad je už na ruce. Nejenže daň i clo bylo v celé kalkulaci, takže nebylo třeba nic řešit, ale navíc balíček přišel za necelé 3 dny (objednávka 27.12. 19:20, kurýr přijel dneska v 10:38). Tah je podle mého vkusu super, viz fotka. Jen jsem musel originál silnou stěžejku na jedné straně vyměnit za tenčí, díry prostě nelícujou… Máte někdo podobnou zkušenost? Udrží to slabší stěžejka, nebo se mám bát? Upraveno 30. prosince 2021 uživatelem XXmass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 ked som mal Samuraje a na nich Hexad tah tak vsetko licovalo dobre s dodanymi stezejkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 A pokud máš obavu tak pan Frydl na eshopu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/ prodava ruzne velikosti stezejek s 1,1 mm hrotem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 A jinak gratuluji k super hodinkám, já hexad ještě neobjednal protože nevím který se mi libí víc broušený celý nebo s tím leštěným středem. Momentálně je stále jedu na textilu a gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 před 32 minutami, Dushakx napsal: A pokud máš obavu tak pan Frydl na eshopu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/ prodava ruzne velikosti stezejek s 1,1 mm hrotem Zkusím to nějak vymyslet, síla hrotu je Ok, ale tím, že celá stěžejka je silná a nemá v otvoru v tahu vůli, tak s ní nehnu a hrotem se netrefím do otvoru na hodinkách. A tenčí stěžejka zase vůle má moc a plave to kapku… Píšu to jak tatar, těžko se to vysvětluje, ale ono to nějak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 před 22 minutami, Dushakx napsal: A jinak gratuluji k super hodinkám, já hexad ještě neobjednal protože nevím který se mi libí víc broušený celý nebo s tím leštěným středem. Momentálně je stále jedu na textilu a gumě. Děkuju a ať se rozhodneš dobře. Já vybral tento komplet broušený: https://www.strapcode.com/collections/seiko-samurai-watch-bands/products/metal-ss-bcl05-b066 Spona vypadá zajímavě i v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Tohle na mě teď vyskočilo na Instagramu. Neviděl jsem je tu, tak to sem hodím i s recenzí. Zajímavé, jen ta zlatá korunka mi k tomu nevoní. https://timeandtidewatches.com/seiko-prospex-samurai-save-the-ocean-asia-special-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 19. 9. 2017 v 14:33, Jiří Štencek napsal: A pak že to nejde Skládal jsem ho přes víkend, kolega ho pak nafotil s aktuálními modely hodinek Samurai. Je to sekáč! Tu figurku nutně potřebuju. Jirko da se ještě nějak získat? Mám pocit, že by nebyla ve špatné společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se