Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 A tohle jsou fakt nejhezčí Samuraje.
Kalisport Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 Konečně můžu i do tohohle vlákna 1
Lacifer Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 V 23. 5. 2024 v 10:15, Kalisport napsal: Konečně můžu i do tohohle vlákna Rozšířit Gratulace ... a jo černý dobrý
Jiří Sedlák Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 Jojo, černý i bílý jsou super.
Spongebob Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 (upraveno) Světlej cifr, rovnej armovák a rýžovej tah! Krásná práce kolego Upraveno 24. května 2024 uživatelem Spongebob
Lacifer Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 Ó děkuji, samuraj s rýží O5 na ruce
filltos Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Odesláno 22. července 2024 (upraveno) Teď čumím na ty nový Samuraie. Co to jako má být? Nástupce původních, nebo nějaká vedlejší větev? Za mě všechno špatně, co mám na původních Samuraích rád. Upraveno 22. července 2024 uživatelem filltos
Jiří Sedlák Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Tak má to svoje vlastní ručky a ne půjčený z Monster, to je za mě plus, ale asi jediný. Vždyť to ani nemá chapter ring, aby mohl nesedět s indexy. Jak se pak pozná, že jsou pravý?
filltos Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 (upraveno) Jo, ty ručky by se daly, ale zmenšená luneta a 20mm mezi nožkama a naopak zvětšená L2L a to pouzdro? Přišlo to o dost jedinečný prvek. A ten chapter ring mi tam taky chybí edit: a ta datumovka mi tam taky moc nesedí. edit2: a luneta s tím vzhledem a typem fontu mi taky nesedí Upraveno 23. července 2024 uživatelem filltos
Jiří Sedlák Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Aha menší hodinky, menší náramek a větší L2L. To nemůže fungovat. Staré samuraje jsou kladiva na širokým náramku, ale díky malému L2L dobře nositelné.
filltos Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 (upraveno) https://youtu.be/rPR-yJkneOA?si=V7aEMsjZyh4pXhmf Porovnání 2. vs 3. Gen Upraveno 6. srpna 2024 uživatelem filltos
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Je fakt, že mi na těch nových asi nejvíc vadí absence chapter ringu. Ten velký prázdný rehaut působí lacině. Boční profil pouzdra se povedl, tam mi absence tý leštěný plochy nevadí. Zaregistroval jsem správně, že narostl trochu L2L? To by byla škoda. Ale zase ho neprodlužuje koncovka tahu.
filltos Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 JJ ten rehaut je nejhorší. Zbytek asi nakonec v pohodě. L2L větší, ale prý nožky zahnuté dozadu, tak snad cajk. Chce to zkusit
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Ano, človek který žádné Samuraje nemá by je zkusit měl. Já jedny obyčejné Samuraje mám, tak na to prdím, majitelé stávajících king verzí je můžou směle ignorovat si myslím.
Kamil.K Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 ...já jsem asi vyjímka, Samuraje jsem měl, ale vůbec mi nesedly na ruku (velké a hranaté mi připadaly), tak jsem je s velikou ztrátou v NOS stavu zde prodal...Prostě volně ložené se mi líbily (navíc čučavá verze STO white shark na tahu), ale na ruce mi neseděly.
Kamil.K Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) asi jo, mám divnou 18 cm ruku dělanou na želvy, ty sedí naprosto nejlíp,...i když, to nebude rukou, ale očima a hlavou! I Monstra 4 (na gumě) jsem nikdy nenosil, koupil jsem je (nové na hodinky.cz), mám je v hodinkovnici a pořád laboruji, jestli je zde nabídnu (...a zase prodělám gatě!). Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem Kamil.K
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Tak to máš recht, jestli ti želvy sedí dokonale, tak je to v hlavě. Tohle je ale moc tool verze Monster. Je to moc pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se