rorda Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2007 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2007 Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2007 za tie peniaze....nie dakujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2007 Prosim adminy/moderátory, aby téma přesunuli do sekce Fotogalerie. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackal Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR... Taky je to pro mě nejhezčí část hodinek. Naopak tah mi přijde otřesnej. A ten zbytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR... Někde jsem četl, že to je turbína letadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) Turbíny, to mě napadlo hned jak jsem je viděl. Jen mě to tak zmátlo, že jsem ani nepoznal kolik je hodin. Hodinky mají být přehledný. Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěknéKde a kolik stály, jestli to neni tajemství?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 koupeno v usa, cena cca 14500 usd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 koupeno v usa, cena cca 14500 usdMyslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Abych rekl pravdu, tohle jsou jedny z hodinek ktere me svym vzhledem naprosto odpuzuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Osobně bych za tyto peníze šel raději do hodinek zn. Hublot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Myslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ... měl jsem je na ruce tady u nás na Moravě jen koupeny byly v usa ... ad Hublot: taky jsem zkoušel, dokonce jsem si je chtěl koupit, ale byly na mě moc mohutné a nijak zvlášť mě na živo nezaujaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 mají je v Pařížský v Haladě, cena myslím 350 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné Fakt nechápu, jak to může Zenith prodávat za statisíce... Mě to přijde opravdu extravagantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 a novej posthunter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 no, kdybych byl hodně eufemisticky, reknu zajimave. na tvrdo, spis hodne hnusne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 (upraveno) Tech barvicek, tvaru a designu pro design! Myslim ze jmeno tech hodinek je opravdu vystizne, ale tady je toho trochu moc, divocarna. Upraveno 23. ledna 2008 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Jednou větou: Fuj tajfl...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se