Přejít na obsah

Jaké koupit?

jetjet

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

mna tiez napadlo nieco od stajnov, nejake pilotky myslim ze na zapastie 23 budu uplne postacovat, v tejto cenovej katagorii nie je o com :)

Jo, s tím už bys nějaký hodinky kolem 45mm unosil.

Co třeba tohle?
https://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-stainless-steel

437129000nbu-2014-01.jpg

Klasickej design druhoválečnejch pilotek, ke kterejm se ta velikost hodí, hezky zdobenej mechanickej Unitas, rozumná cena...

Odesláno

23cm haxna neni málo, ale průměr hodinek 50mm+ rozhodně taky ne. Už jsi hodinky takové velikosti měl na ruce?

Znam pár lidí, co maj takovou ruku a troufnu si tvrdit, že málo z nich by chtělo na ruce 50mm škopek. 

Co takové pily od Seika, aka "Sawtooth" SHC061? 47mm, bezúdržbový quartz, solidních WR 200M, na začátek a rozkoukání se IMO good deal. Ušetříš (hodně) a až se trochu zorientuješ, ještě je tu slušně střelíš ;)

Případně klasika v automatu, tzn. Seiko "Sumo" SBDC001, 44mm ale určitě malé nebudou.

44 mm jsou na 23 cm ruku menší až malé

Odesláno

Inu, netradiční volba. Pak se s nima pochlub, nemyslím, že by tu někdo něco podobnýho měl.

btw: osobně by mě na nich trochu iritovala nemožnost výměny řemenů. Tím spíš, že ten PVD náramek asi bude dost rychle ošoupanej.

Odesláno

Uff, tak to si udelal dobre, nechtel jsem Ti je hanit, ale ted, kdyz ses jich zbavil, tak uz Ti muzu rict........ ze takovy paskvil  jsem dlouho nevidel, trznice jak vysita  :sick01:  :wacko: NIc ale ve zlem, ted uz snad vyberes neco lepsiho, respektive horsi uz to urcite nebude..  ;)  Hlavne, jak uz kluci psali, zadne remeny, tahy, ktere nejdou poradne vymenit, vyvarovat se povrchovym upravam a to i u drahych hodinek.. 

Hodne zdaru pri dalsim pokusu 

Odesláno

To je bronzový, ne zlatý:).

Ale za mě taky ty poslední. Ocel je klasika a ten pseudovintage odrbanej styl na těch druhejch mě taky netankuje. Nicméně tohle už je věc, kterou musíš posoudit sám, my je nosit nebudem...

Odesláno

ještě se dívám na toto 

http://www.nejpanskehodinky.cz/products/letecke-hodinky-vojenske-pilotni-mechanicke-hodinky-special-super-velke-black-yellow-55mm-wl-019/

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...