Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to hodně subjektivní, co se týče barvy tuplem, tam si musíš vybrat sám. 

Tah z Bel Canto ti určitě pasovat nebude, jsou tam jiné koncovky, což je vzhledem k naprosto odlišnému pouzdru jasné (pokud se pletu, tak sorry). 

No a k CW customer servise. 

Já zatím neměl nějaký zásadní problém, samozřejmě za ty roky se vše vyvíjí, dřív jsem znal přes email osobně všechny, kteří tam pracovali, dnes je tafirma oproti začátkům obrovská, takže je to takové anonymní.

Nicméně vždy mi odpověděli, někdy v řádu hodin, jindy dnů. Záleží na tom, jak jsou zrovna vytížení.

Doprava, reklamace a servis vždy bez problému. U větších zásahů či výměně strojku je potřeba počítat, že to nějaký čas zabere. Vše se v takových případech odesílá do Švajcu, takže je to v řádu týdnů (nic nestandartního)

Já osobně (a je to věc vkusu a celkového zaměření sbírky) bych měl aktuálně problém si vybrat nějaké jejich klasické potápky a nejspíš bych volil C60 Anthropocene GMT, jsou zajímavé a mají 56 hodin rezervy, byť chápu, že nejsou titanové a ani se nemusí každému líbit ten cifr.

Každopádně bych počkal, co se vyloupne z výprodeje, mohou tam být i zajímavé starší modely

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky moc Dokusane, je fakt, že si to musím v hlavě srovnat sám 🙂
Na ten tah se pro jistotu zkusím poptat a dám vědět. Bylo by to fajn, kdyby pasoval, ale máš pravdu, ty pouzdra jsou odlišná už jen šířkou.
Na Anthropocene jsem taky koukal, tak si je prověřím trochu podrobněji.
Děkuji za uklidnění ohledně supportu, trochu mě to rozhodilo.
Určitě počkám, jak jsi psal, mají většinou výprodeje/slevy v červenci.
Do té doby budu dál porovnávat a těšit se... i na Violy Bel Canta.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dal jsem to k vláknu Bek Canto, ale dávám to i sem pro info:
Zelená limitka Bel Canto už je na prodej, cena jako za modré cca 200k.
Christopher Ward C1 Bel Canto - Limited Edition Watch - Verde Green | eBay

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

jakou mate zkusenost s presnosti Sellita SW200-1? 

Zatim co je mam necely mesic jsem trosku ohromen. Nesundam je z ruky a za necely mesic se predbihaji o 1s. Prijdu si nejak divne a hledam v tom nejaky hacek.  Neco jako, ze to je extremni a ze se brzo nejak rozhasi.   😀 🤷

Vlastne by me uklidnilo, kdyby jste napsali. Jo to je normalni na zacatku, kdyz jsou nove. Starsi budou se predbihat vyrazne vic. Tim padem je kazdy den kontroluju, jestli ten den D uz nastal nebo porad jeste nic. 

Upraveno uživatelem Petr Pavel
Odesláno

Já přesnost obecně cíleně příliš nesleduji, ale pocit (obavu), že vysoká přesnost je jen dočasný jev mám u všech strojků a neustále :)

Na druhou stranu Orienty za tehdy 2,5tis. kupovány nové mi nedělaly víc jak +20s/měsíc a to permanentně celých 10 let, co jsem je tehdy jako jediné nosil. Nepamatuju si, že bych šteloval častěji než když sem musel rovnat datum.

Odesláno

Má to být Tropical Trident. Podle datumovky na 6 hodině tipuju Trident Pro 300, komplet v nerezové oceli. Luneta má zajímavá plastická čísla.
Těžko odhadnout cifr, buď v jedné letní barvě nebo na výběr z více letních barev. Možná barevné prvky na ručkách ladící s řemenem.
Uvidíme 🤔

Odesláno
před 4 minutami, tlotlo22 napsal:

Má to být Tropical Trident. Podle datumovky na 6 hodině tipuju Trident Pro 300, komplet v nerezové oceli. Luneta má zajímavá plastická čísla.
Těžko odhadnout cifr, buď v jedné letní barvě nebo na výběr z více letních barev. Možná barevné prvky na ručkách ladící s řemenem.
Uvidíme 🤔

Rekl bych, ze cifr bude obdoba pozadi postovaneho obrazku.

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, Petr Pavel napsal:

ta luneta vypada velmi zajimave. Jestli to bude trident tak to bude asi Sellita co? :sad01_anim: 

Neprestanu doufat, ze bude zase nekdy krasna SH21

Bude to Sellita, otázka je jaká. Byl bych rád, kdyby základem nebyly Tridenty C60 300, ale mám obavy, že budou

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Ty modré/tyrkysové a k tomu oranžová guma, a nemá to chybu 👌

Odesláno
33 minutes ago, Dokusan said:

Tak už jsem to viděl, nic pro mě .

C60 300 a základní Sellita s 38h rezervou. Taková letní nenáročná věc 

Pravda. Také nic pro mě. Zase jsem ušetřil. 

Vlastně nevím jestli jsem rád nebo nerad, že Wardi ty moje peníze nechtějí. Co už. 😀

Odesláno

Vzhledem k tomu, že mám Deep Blue Daynight Patriot v tyrkysu, tak se přidám k nekupujícím. Ta luneta trochu zklamala. Pro potopiče bude pod vodou krapet hůř čitelná a provedení vyřadilo ze hry i její lumi. I kdyby se mi líbily moc, 40mm je pro mě málo.

Pro nizkotucnytvaroh:
Oranž gumák, mimochodem 20mm, je jen k bílým. Modré pouze s modrým nebo na tahu. Takže oranž nutno dokoupit navíc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...