Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm.. nechtěl jsem je, nevim co s nima budu dělat, ale za těch 10,5k za prima zpracovaný automaty s keramickou lunetou.. to bych okrádal rodinu, nevzít je, žejo. Tak jako asi dík:)

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
3 hours ago, Micey said:

Hm.. nechtěl jsem je, nevim co s nima budu dělat, ale za těch 10,5k za prima zpracovaný automaty s keramickou lunetou.. to bych okrádal rodinu, nevzít je, žejo. Tak jako asi dík:)

Presne tak. Vedel som, ze to dnes spustia, vedel som, ze co chcem bude mimo financnych moznosti.
Ale nevedel som, ze bude nieco co ani nechcem, ani nepotrebujem a vlastne mam uplne to iste len v inej farbe... ale za tie peniaze funky kusok na leto.. preco nie?

A to mam este iny kusok na ceste. Ach jo...

Odesláno

Uz mi koukam od Wardu dlouho nic neslo, pac proces prepravy je ocividne o neco ztizen.. DHL prebralo a uz mi posila na vyplneni formulare k vycleni. Na fakture podminka DDP, tedy doplatek zadnej nebude, ale crcaska s EORI a tak.. to je ted posle dva tri roky standard? Nebejvalo to, ne..?

Odesláno
Uz mi koukam od Wardu dlouho nic neslo, pac proces prepravy je ocividne o neco ztizen.. DHL prebralo a uz mi posila na vyplneni formulare k vycleni. Na fakture podminka DDP, tedy doplatek zadnej nebude, ale crcaska s EORI a tak.. to je ted posle dva tri roky standard? Nebejvalo to, ne..?
Hm, tak my musime opat specialni.
Vzdy som musel vyplnat daky online dotaznik a poskytnut vypis z uctu a tak...
Odesláno

Hm tak ja tam taky volal a bylo mi receno ze DDP sice jo, ale bez toho formulare a EORI to proste neproclej, neb je to nad 150 EUR. A ze neni mozny, ze by mi to nekdy v minulosti (co neni GB v EU) nekdo jen tak dovezl. Tak ja uz sem asi uplnej blazen:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...