Dokusan Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 C3 Rapid Grand Tour. První živý fotky. Ač baterky, staly by za hřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 007 mám pro vás nové hodinky. Přešli jsme na domácí produkci a musím vás varovat, ukazují pouze přesný čas. Ale předpokládám že vám pomohou s - jak to jen říci - á ano vedlejšími úkoly na vašich misích kdy je třeba vypadat řekněme k světu jestli mi rozumíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Starý dobrý keramický Typhoony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Drahi wardisti,maju tahy na Tridenty nejako sirsie stezejky (eng. spring bars, ako to je slovensky)? Od kolegu chromomagora som kupit origo tah ale k mojim tridentom boli len zakryvene, ktore tam nenarvem. Ci mam ich tlacit vsi silou? Alebo mam zhanat origo stezejky? Jedna koncovka ma totiz volu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak som to dal dole a nahodil naspat a uz je vsetko oka. Bohvie co tomu bolo... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Tak ode dneška jsem taky členem klubu tuším, zde už malinko známé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Připravovaná limitka facebookové skupiny fanoušků značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Toto logo by mohol Ward používať u všetkých hodiniek. Za mňa super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Ta červená vteřinovka je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 S tím logem nevím. Když jsem poprvé uviděl to jejich nové logo přišlo mi to divné tak vlevo. Ale alespoň se nebojí být v něčem jiní. To logi nahoře má každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Jo, logo na devítce je v pohodě Od začátku se mi ta jejich odvaha docela líbila, a po půl roce nošení nejnovějších Tridentů musím říct, že se mi to takhle zamlouvá čím dál tím víc. Limitka je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Mne logo na 9 nejako nevadí, len mi proste chýba niečo na pozícii 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Jedna fotka z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 A to se někomu líbí? Já bych z toho byl na práškách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 (upraveno) Je to dost extrém. Sám bych to do tohoto stavu dostat nechtěl, ale přiznám se, že mě patinace bronzu velice láká. Ward dokonce nabízí již patinovana pouzdra (to hle samozřejmě není ten pripad ). Já bych raději Raw verzi Upraveno 4. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Moc se neztotožňuju s předstíraným opotřebením a nelíbí se mi to. No ale každej máme svý gusto. Hlavně že jsou to hodinky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 (upraveno) Co znamená predstirany opotřebení? Tomu nerozumím. Takhle prostě ptinuje za určitých okolností bronz. Ty hodinky jako funglovky vypadají jinak Upraveno 4. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Dobře hnijou.Ale ta ruka.Asi taky pěkně zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Kluci, blbo hľadám alebo nikde nie sú reálne fotky C3 Grand Tourer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Na facebooku jsou...zkusím ti něco najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se