Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

007 mám pro vás nové hodinky. Přešli jsme na domácí produkci a musím vás varovat, ukazují pouze přesný čas. Ale předpokládám že vám pomohou s - jak to jen říci - á ano vedlejšími úkoly na vašich misích kdy je třeba vypadat řekněme k světu jestli mi rozumíte.

Odesláno

Drahi wardisti,

maju tahy na Tridenty nejako sirsie stezejky (eng. spring bars, ako to je slovensky)? Od kolegu chromomagora som kupit origo tah ale k mojim tridentom boli len zakryvene, ktore tam nenarvem. Ci mam ich tlacit vsi silou? Alebo mam zhanat origo stezejky? Jedna koncovka ma totiz volu.

Odesláno

S tím logem nevím. Když jsem poprvé uviděl to jejich nové logo přišlo mi to divné tak vlevo. Ale alespoň se nebojí být v něčem jiní. To logi nahoře má každý.

Odesláno

Jo, logo na devítce je v pohodě Od začátku se mi ta jejich odvaha docela líbila, a po půl roce nošení nejnovějších Tridentů musím říct, že se mi to takhle zamlouvá čím dál tím víc.

Limitka je super.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Je to dost extrém. Sám bych to do tohoto stavu dostat nechtěl, ale přiznám se, že mě patinace bronzu velice láká. Ward dokonce nabízí již patinovana pouzdra (to hle samozřejmě není ten pripad ). Já bych raději Raw verzi

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Moc se neztotožňuju s předstíraným opotřebením a nelíbí se mi to. No ale každej máme svý gusto. Hlavně že jsou to hodinky ne?

Odesláno (upraveno)

Co znamená predstirany opotřebení? Tomu nerozumím. Takhle prostě ptinuje za určitých okolností bronz. Ty hodinky jako funglovky vypadají jinak :)

post-44633-0-72737500-1528128306_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...