JMK Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Já jsem si to nějak domyslel do situace že to je jaksi záměrně udělaná patina. Jako kdyź se pískujou džíny. Jestli vohnili sami tak jsem rád že doba bronzová je za náma:-) Jinak bronz jako kov mám rád ale hodinky bych bral jen ocelový platinový nebo bicolor kdyby to byl Rolex. Nebo titan ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Když už je tu řeč o Wardech mají fakt hezk? moon phase oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Rozhodl jsem se Typhoony neprodat. Takže aktuálně....Přibudou bronzový Tridenty? Toť otázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Pre tych co necitaju Loupe, tak na jesen pride C65 Trident Diver v GMT verzii s ETA strojcekom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 A nějaké novinky....nic pro mne, ale třeba to někoho zaujme. Tridenty Chrona v quartzy jsou zajímavyhttps://www.christopherward.co.uk/watches/new-releases/c60-trident-chronograph-300-rangehttps://www.christopherward.co.uk/watches/new-releases/c7-hornet-cosc-rangehttps://www.christopherward.co.uk/watches/new-releases/c7-rosso-corsa-cosc-range Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Len na tie chrono už musíš mať ruku, lebo výška 14mm a L2L 51,5mm už nie zrovna málo. Mne osobne sa najviac páčia C3 Grand Tourer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 No za mne hnus ale snaží se retro o něco novýho. Dávám body za originalitu a odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 No za mne hnus ale snaží se retro o něco novýho. Dávám body za originalitu a odvahu. Teraz, ktoré konkrétne považuješ za hnus? Tie C3 čo som postol ja, či tie Trident Chrono čo postol Dokusan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ty červené. Je to na mne moc červené. Ale třeba pro toreadora odeální tool watch:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 (upraveno) Jinak ty automaty C7 Hornet jsou COCS a jedna se o limitovaný edice. Není to klasická produkce Wardů Upraveno 8. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ward to sype jak kraliky z klobouku, neuveritelny tempo produkce novejch modelu, osobne se mi spousta kousku moc libi a myslim, ze od nich v budoucnu neco vyzkousim. Tyhle modry vintage divery na kuzi jsou vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Jak se říká v anglofonních zemích: hází spoustu věcí na stěnu spoustu a zkouší, co na ní zůstane. Jako proč ne, můj šálek čaje to sice není, ale myslím, že podobných hodinek od jakž takž respektovatelných značek není, takže svoje kupce si to asi najde. Jsem zvědavej, jestli se chystá ta nová verze Tridentů a jak bude vypadat. Současná řada se mi líbí, ale za oživení v rozumný velikosti (čti do 40 mm) bych se nezlobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 ...ta rudá limitka C7 vypadá super, jdu do nich...dnes mi přišel i slevový voucher na 120 E...Wardi se umí postarat o fanoušky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak už máš ty C7? Já stále C65 Trident Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Čau, nakonec nee, mám vyhlédnutý jiný kousek, z jiné stáje, pomalu na něj dávám stranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Chlapi začaly slevy, modely s 50ti a 30ti procentní slevou. Je tam z čeho vybírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tak jsem neodolal a koupil jsem . Dvoje hodinky pro manželku a jedny pro sebe:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Dokusan kruci ty si vyhral v lotérii? Za pár mesiacov si veru zopár kúskov otočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Tak zase jsem toho dost prodal, jak správně říkáš ?otočil?. Kdybych vyhrál v loterii tak si poridim AP Royal Oak a je ode me klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 @Dokusan Ty jsi smazal ten odkaz nebo jsem ho včera viděl někde jinde? Každopádně co člověk musel udělat pro to, aby se mu ten sale na stránkách ukázal? Mám sice od Wardů "jen" dvoje hodinky, ale stejně se cítím trochu dotčeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se