shewcza Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Už se těším na tvé fotky Marťas, je mi jasný, že jsi neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Před hodinou, shewcza napsal: Už se těším na tvé fotky Marťas, je mi jasný, že jsi neodolal Máš pravdu,bral jsem je ještě než byly oficiálně v prodeji. Jasná volba. Skoda,že už nemám ty z roku 2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Jsou perfektní a to starý logo se k nim z mého pohledu skvěle hodí, pěkně doplňuje datum na šestce. Jak se k nim dá dostat, když ještě nebyly oficiálně v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Pro ty, kteří jsou aktivní (min 50 příspěvků) na ChristopherWardForum, byla přístupná pod heslem sekce předprodeje...heslo bylo na vyžádání u správce fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 A nebo na Facebooku tak trochu ne úplně koser proběhl na deset minut link, kde se dalo objednat přímo bez hesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Začal výprodej https://www.christopherward.com/sale-vip-zdfikm25?start=0&sz=12 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Začal kolem půl čtvrté, postupně to mizelo,ale doplnovali to. Jelikož sem už skoro všechno zbytek nabídky měl možnost ponosit, trochu jsem byl zklamán, že nevytahli opravdu nějaké archivní kousky. Ale stejně jsme nakonec jednu limitku vzal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 9 minutami, Dokusan napsal: Začal kolem půl čtvrté, postupně to mizelo,ale doplnovali to. Jelikož sem už skoro všechno zbytek nabídky měl možnost ponosit, trochu jsem byl zklamán, že nevytahli opravdu nějaké archivní kousky. Ale stejně jsme nakonec jednu limitku vzal . Přesně jak píšeš, postupně doplňovali jednotlivé kusy. Prst mě svědil u C65 GMT Worldtimer V1. Nakonec jsem odolal (stále váhám). Co si nakonec zmačknul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Pre mňa veľké prekvapenie, že je tam až toľko kusov C63 Sealander. Ja som skúsil zobrať C65 AMG, ale hneď ako som na ne klikol dalo mi "out of stock" takže smola. Možno na budúce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 13 minutami, Diablo1st napsal: Pre mňa veľké prekvapenie, že je tam až toľko kusov C63 Sealander. Ja som skúsil zobrať C65 AMG, ale hneď ako som na ne klikol dalo mi "out of stock" takže smola. Možno na budúce. Kterou variantu? Černou nebo ocelovou lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) Tiez som prikupil daco... Skoda ze som nestihol C60 Abyss - Nearly New za 414 libier. To bola fajna cena. Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 A stranka uz nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 To Ti je vyfoukl beztak Marťas Dartmouthy tam byly? Já zrovna lepil sokl v garáži, tak jsem to parádně propásl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dartmouthy boli, cierne aj modre... ale boli aj rychlo prec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 No jo no, kdo pozdě chodí, však to znáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 48 minutami, Dokusan napsal: Kterou variantu? Černou nebo ocelovou lunetu? Skúšal som obe a pri oboch mi napísalo "out of stock" a už nešli pridať do košíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Před hodinou, shaggy napsal: A stranka uz nejde. Už je zas v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Jo ale nejde mi zaplatit "Your order has been fully paid by gift certificate. Please use appropriate Payment Method." WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 1 hour ago, shewcza said: No jo no, kdo pozdě chodí, však to znáte su zas https://www.christopherward.com/sale-vip-zdfikm25/c65-dartmouth-series-1---nearly-new/N65-41A3H1-S0BB0-HB.html rychlo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se