Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aha, ale to vyjdou o dost dráž...

Každopádně díky, aspoň že teď už víme. Já to zkoušel pořád jen v librách.

Upraveno uživatelem shewcza
  • Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, shewcza napsal:

Aha, ale to vyjdou o dost dráž...

Každopádně díky, aspoň že teď už víme. Já to zkoušel pořád jen v librách.

Já ti nevím. Teď jsem se na to díval.

C5 Malvern 495 liber/595 €, když vezmu středový kurz ČNB, tak je to 14 568/14 625 Kč, což je 57 Kč / 0,39% rozdílu.

Samozřejmě je to dané tím, že je aktuálně koruna vůči euru silná střed 1€ 24,5 Kč, 1 libra 29,43 Kč

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Máš pravdu Martine, já to ani nepočítal. Měl jsem v hlavě z minulosti, že rozdíl na hodinkách mezi librou a eurem byl až 2K ve prospěch liber. 

Odesláno

Jak říkáš. To pouzdro bylo ve své době ve světě Warda přelomové. 

Ale vývoj holt nezastavíš. 

Já bych byl rád,kdyby se vrátili i k jiným než sportovním a potápěčským hodinkám.

Odesláno

No ona už byla v podstatě live před dvěma dny. Teď to otevřeli pro veřejnost, nicméně to už je většina zajímavých kousků dávno fuč. Možná tam ještě něco v pondělí přidají. Uvidíme 

Odesláno

Mimochodem, vzal někdo něco zajímavého? 

Já nakonec bronzový Ombre pac limita, C65 Chrona, který sem prostě chtěl zkusit na živo a pak ty limitovaný baterkáče,který v podstatě mám jen na vyzkoušení. 

Nicméně na cestě mám také facebookovou CWE 30ti kusovou limitku a staronové C5 Malvern .

Takže budu muset redukovat:)

Odesláno
před 44 minutami, Dokusan napsal:

Já nakonec bronzový Ombre pac limita, C65 Chrona, který sem prostě chtěl zkusit na živo a pak ty limitovaný baterkáče,který v podstatě mám jen na vyzkoušení. 

Nicméně na cestě mám také facebookovou CWE 30ti kusovou limitku a staronové C5 Malvern .

Martine smekám 👌

Odesláno
Před hodinou, Dokusan napsal:

Ahoj Martin,

Limitku C5 Malvern si bral s Meshom ci kozenym remienkom?

Odesláno
před 20 minutami, peter_s napsal:

Ahoj Martin,

Limitku C5 Malvern si bral s Meshom ci kozenym remienkom?

Nemám rád mesh, takže na kůži 

Odesláno
před 18 minutami, Emiliano napsal:

Já vzal černý C60 v 38mm, modrý C60 ve 40mm a bílý C63 Automatic. Minimálně jedny pak budu vracet/prodávat. Spíš dvoje. Uvidíme, jak mi padnou do oka/na ruku.

Nevím jak máš velkou ruku,ale myslím si,že pokud si necháš jedny, tak to budou C60 40 mm. (Můj odhad)

Odesláno
před 1 hodinou, Dokusan napsal:

Nevím jak máš velkou ruku,ale myslím si,že pokud si necháš jedny, tak to budou C60 40 mm. (Můj odhad)

16,5 cm a mám raději menší hodinky. Spíš bych tipoval, že zůstanou 38mm. A možná ty C63. 40mm dávám nejmenší šanci. Ale sám jsem zvědavej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...