Robero79 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 tak to se tesim na prvni fotky, a mezitim ti tu do galerie pridam dalsi jedny petidenni C9, tentokrat v modre s automatickym natahem. Obzvlaste se musim pochlubit, dnes dodanym, naprosto vyvonenym bombirem od mistra Zrna s modrym prositim... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Dnes dam atu jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Včera dorazil tah na moje C65. Naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Já nad tím tahem také přemýšlel, ale tak nějak mám pocit, že ta kůže tomu vintage stylu sedí možná víc. Možná je to jen fotkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Tah sám o sobě vypadá dobře. Ale taky na tu fotku s tahem koukám a říkám si, že s tím tahem mi ty hodinky přijdou trochu nudný. Že ztratily tu jiskru. Ale je to jen můj subjektivní názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Dle fotek vypadají určitě líp na kůži, ale ocelovej náramek se zas nemusí bát vody a to u mě osobně vždycky rozhodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Je to fotkou, naživo vypadá tah o dost lépe. Ale víceméně souhlas, vintage kůže jim sedí jak prdel na hrnec, určitě nebude jen ležet bokem nevyužita. Tah je ale praktičtější a neskutečně pohodlný.Zkusil jsem včera cvaknout lepší fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Vypadají úžasně. Sám na jedny ChW čekám. Jak vypadají v noci, nějaká pěkná lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Lumi je pěkná, ale není rozhodně intensivní a dlouhotrvající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Takhle nějak Upraveno 18. září 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Díky. Na pohodu....Hlavně vypadá zajímavě a neokoukaně ta 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Inhouse strojek SH21 v těchto Harrisonech dělá po týdnu + 0,1 s/den. Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Hej,hej su fajne. Mne to chodi podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ahoj,musím se pochlubit. Od jednoho zdejšího člena. Trident pro. Naprostá spokojenost. Zpracování, pohodlnost...zkrátka se úžasně nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 ještě rychlý foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Vítej. Starý logo na Tridentech je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Rodinné combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Krásný, elegantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Univerzalky, ač se to nezdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olgoj Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Milí priatelia,jedna špatná a smutná informácia k hodinkám Christopher Ward C65 Trident. Balík mi prišiel v piatok 28.9.. Dnes, teda v nedeľu 30.9. som všetko znovu zabalil. Hodinky sú krásne. Povedal by som, že ešte krajšie, ako som čakal. Problém je v tom, že blbne strojček. V kľude na dýnku -4s za 24 hodín - super. Na ruke -5s za hodinu - katastrofa!!! A to som chcel spoľahlivosť a kvalitu. Mám dojem, že švajčiarska precíznosť je skôr veľkohubý marketing... Švajčiarsky "rúf" mi v tejto chvíli znie ako ozvena zo záchodovej misy. Všetky Primky (moje najpresnejšie mechaniky), Seiká, Orienty, Sea - Gull šlapú bez problémov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se