Robero79 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 tak to se tesim na prvni fotky, a mezitim ti tu do galerie pridam dalsi jedny petidenni C9, tentokrat v modre s automatickym natahem. Obzvlaste se musim pochlubit, dnes dodanym, naprosto vyvonenym bombirem od mistra Zrna s modrym prositim... Sent from my iPhone using Tapatalk
rustin Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Dnes dam atu jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Včera dorazil tah na moje C65. Naprostá spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Já nad tím tahem také přemýšlel, ale tak nějak mám pocit, že ta kůže tomu vintage stylu sedí možná víc. Možná je to jen fotkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emiliano Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Tah sám o sobě vypadá dobře. Ale taky na tu fotku s tahem koukám a říkám si, že s tím tahem mi ty hodinky přijdou trochu nudný. Že ztratily tu jiskru. Ale je to jen můj subjektivní názor.
MíraMíra Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Dle fotek vypadají určitě líp na kůži, ale ocelovej náramek se zas nemusí bát vody a to u mě osobně vždycky rozhodne.
ondrejm Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 Je to fotkou, naživo vypadá tah o dost lépe. Ale víceméně souhlas, vintage kůže jim sedí jak prdel na hrnec, určitě nebude jen ležet bokem nevyužita. Tah je ale praktičtější a neskutečně pohodlný.Zkusil jsem včera cvaknout lepší fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlk007 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 Vypadají úžasně. Sám na jedny ChW čekám. Jak vypadají v noci, nějaká pěkná lumi?
Dokusan Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 Lumi je pěkná, ale není rozhodně intensivní a dlouhotrvající
Dokusan Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Takhle nějak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. září 2018 uživatelem Dokusan
vlk007 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Díky. Na pohodu....Hlavně vypadá zajímavě a neokoukaně ta 6
Dokusan Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Inhouse strojek SH21 v těchto Harrisonech dělá po týdnu + 0,1 s/den. Spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Hej,hej su fajne. Mne to chodi podobne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlk007 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ahoj,musím se pochlubit. Od jednoho zdejšího člena. Trident pro. Naprostá spokojenost. Zpracování, pohodlnost...zkrátka se úžasně nosí.
vlk007 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 ještě rychlý foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Vítej. Starý logo na Tridentech je parádní.
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Rodinné combo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Univerzalky, ač se to nezdá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shaggy Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 (upraveno) Jeden problem a odpises celu svajciarsku produkciu? Hm...Ja mam Orienty ktore robia to iste. A kopu ludi ma s nimi rovnaky problem. Tu mozeme hovorit o systémovej chybe, ci chybe dizajnu strojceka. Ved ich posli spat a poziadaj si o preplatenie nakladov na dopravu a urcite ti bez problemov vyhoveju a poslu novy kus. Sent via IPoAC Upraveno 30. září 2018 uživatelem shaggy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se