Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, shaggy napsal:

Jj, super vyzeraju... ale 42mm nie je pre mna. Skoda.

Hele já mám 40 tky a přijdou mi trochu malý a to mám 17,5 zápěstí. To větší pouzdro jim subjektivně sedí lépe 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, Greenhornik napsal:

Wardy jsem ještě neměl, PVD/DLC můžu a jelikož se mi válely nějaký eura na Revolutce z minulých prodejů, tak jsem je vzal na gumě.

Zajímavá volba. Já je vzal na tahu a přikoupil tide strap. Ta jejich guma mi moc nesedí 

Odkaz ke komentáři

Vyprodat limitku o 250 kusech během pár hodin pro ChW není problém, v tomto případě navíc osvědčený design a zajímavé řešení, velmi přátelská cena (v porovnání s běžným modelem C60 Trident Pro 600)...

Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsou první Wardy co mě mrzí, že to čtu až teď:( tyhle na tahu bych okamžite odklepnul, přesně takový pvd jsem měl na wish listě:( 

Kdyby ti Dokusane neseděli, neposilej je zpět ale ke mě prosím!

Odkaz ke komentáři

Pvd tak my moc nemusim ale na tom strapu nebo gumě by byly fajn. Pouzdro je moc pěkný..matná luneta. Už je tam každopádně i jako vyprodaný nemůžu najít abych mrkl na tu super cenu co píšete :) a i na větší info.. to hned celý stáhly pryč nebo je to jen někde zašitý? 

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři

Jsou zašitý, ale dostaneš se k nim přes odkaz na newsletteru: https://www.christopherward.com/c60-graphite-special-edition.html

Mně jako Wardímu nováčkovi ještě platil kupon na první nákup, 10 % sleva.

Odkaz ke komentáři

Díky pánové :) jo, tak to je fakt dobrá cena. Jako za Tridenty z druhé ruky :)

A můžu potvrdit 40mm je u nich už fakt celkem málo, těhle 42mm bude uplně super.

Těším se na vaše foto ;)

edit: osobně bych z nich udělal "strapáky" nakoupil bych mrak barev a jedem :) k té černé půjde všechno.

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Spongebob napsal:

edit: osobně bych z nich udělal "strapáky" nakoupil bych mrak barev a jedem :) k té černé půjde všechno.

To i plánuji, vzal sem je jako vždy na tahu, ale rovnou koupil hadry. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...