shaggy Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 40 minutes ago, Dokusan said: První letošní novinka. Líbí se mi. Jj, super vyzeraju... ale 42mm nie je pre mna. Skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Pěkný, a levný.. pro mě zas neni to PVD, ale za ty prachy vypadaj fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Wardy jsem ještě neměl, PVD/DLC můžu a jelikož se mi válely nějaký eura na Revolutce z minulých prodejů, tak jsem je vzal na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 1 hodinou, Pavel87 napsal: Skvělý, chtěl jsem si je už dlouho koupit a takto to vypustím. Tvoje volba, kdo zaváhá ,nežere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 1 hodinou, shaggy napsal: Jj, super vyzeraju... ale 42mm nie je pre mna. Skoda. Hele já mám 40 tky a přijdou mi trochu malý a to mám 17,5 zápěstí. To větší pouzdro jim subjektivně sedí lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 8 minutami, Greenhornik napsal: Wardy jsem ještě neměl, PVD/DLC můžu a jelikož se mi válely nějaký eura na Revolutce z minulých prodejů, tak jsem je vzal na gumě. Zajímavá volba. Já je vzal na tahu a přikoupil tide strap. Ta jejich guma mi moc nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 S jejich gumou nemám zkušenost. Já zas moc nemusim tahy a podle Youtube se mi ten gunmetal tah taky moc nelíbil. Uvidím, co přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Uf, to byla rychlost. Je vidět, že Ward už má opravdu hodně širokou klientelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 No, nekecej Já objednával v 17:27, tak to bylo těsně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Vyprodat limitku o 250 kusech během pár hodin pro ChW není problém, v tomto případě navíc osvědčený design a zajímavé řešení, velmi přátelská cena (v porovnání s běžným modelem C60 Trident Pro 600)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Ta cena byla vazne az podezrele dobra. Kdybych ted nebyl chudej, tak jsem je vzal asi taky.Jsem rad, ze jich tu par bude. Tak se pak pochlubte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tak cafra kdy zacne vyprodej? Chci bronz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 51 minutami, Dokusan napsal: Tvoje volba, kdo zaváhá ,nežere Já vím, čmuchám kolem nich už opravdu dlouho. Myslel jsem to tak, že zdražením/výprodejem se můj problém alibisticky vyřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tak tohle jsou první Wardy co mě mrzí, že to čtu až teď:( tyhle na tahu bych okamžite odklepnul, přesně takový pvd jsem měl na wish listě:( Kdyby ti Dokusane neseděli, neposilej je zpět ale ke mě prosím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 (upraveno) Pvd tak my moc nemusim ale na tom strapu nebo gumě by byly fajn. Pouzdro je moc pěkný..matná luneta. Už je tam každopádně i jako vyprodaný nemůžu najít abych mrkl na tu super cenu co píšete a i na větší info.. to hned celý stáhly pryč nebo je to jen někde zašitý? Upraveno 4. ledna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 650 EUR na natu. Vzhledem ke kurzu Eura čupr, plus je pěkná ta matná luneta.. trochu lituju že jsem je nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Jsou zašitý, ale dostaneš se k nim přes odkaz na newsletteru: https://www.christopherward.com/c60-graphite-special-edition.html Mně jako Wardímu nováčkovi ještě platil kupon na první nákup, 10 % sleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 (upraveno) Díky pánové jo, tak to je fakt dobrá cena. Jako za Tridenty z druhé ruky A můžu potvrdit 40mm je u nich už fakt celkem málo, těhle 42mm bude uplně super. Těším se na vaše foto edit: osobně bych z nich udělal "strapáky" nakoupil bych mrak barev a jedem k té černé půjde všechno. Upraveno 4. ledna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 17 minutami, Spongebob napsal: edit: osobně bych z nich udělal "strapáky" nakoupil bych mrak barev a jedem k té černé půjde všechno. To i plánuji, vzal sem je jako vždy na tahu, ale rovnou koupil hadry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 2 hodinami, Dokusan napsal: To i plánuji, vzal sem je jako vždy na tahu, ale rovnou koupil hadry. Jsou snad nějaký Wardy, který jsi neobjednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se