shaggy Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Tak kolega zobral C60 Lympstone. Som na ne zvedavy, vyzeraju super. Ja mam Super Compressor, po nich som tuzil odkedy vysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 4 minutami, shaggy napsal: Tak kolega zobral C60 Lympstone. Som na ne zvedavy, vyzeraju super. Ja mam Super Compressor, po nich som tuzil odkedy vysli. Ty modro modrý Supercompresory jsou téměř dokonalý. Měl se je moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 1 minutou, Dokusan napsal: Ty modro modrý Supercompresory jsou téměř dokonalý. Měl se je moc rád Zkoušel jsem je taky, ale nevyšlo to. Nevíte jestli něco ve výprodejích nedoplňují, zda má smysl to průběžně sledovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Má to smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Kdyby vám někomu zbyl 20mm černej tide strap s bílou linkou, tak bych se ho ujal. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Skusal niekto platbu v librach? Priklad: cena v librach 516,75, cena v eurach 666,25 kurz podla mojej banky 1.1727, t.j. 516,75 GBP = 606 Eur cca. Hm, vzdy tam bol rozdiel, ale az tolko? Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Dobrej point. Jdu to zkusit..... Edit: Nechce mě to pustit, ale třeba mám jen problém u revolutu. Vždy mi to při platbě spadlo... Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 42 minutami, shaggy napsal: Skusal niekto platbu v librach? Priklad: cena v librach 516,75, cena v eurach 666,25 kurz podla mojej banky 1.1727, t.j. 516,75 GBP = 606 Eur cca. Hm, vzdy tam bol rozdiel, ale az tolko? Já dnes odpoledne kupoval v GBP a vše prošlo bez problémů. Při porovnání byl rozdíl na jedněch hodinkách cca 2 000 - 3 000 Kč ve prospěch GBP oproti EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Kupte sakra někdo ty chrona. Docházejí mi racionální argumenty, proč je nevzít, a svrbí mě karta. Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem paya01 Gramatika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Koľko stáli superkopresory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Když jsem v roce 2020 kupoval své první (a zatím jediné) Wardy přímo od nich, taky jsem kupoval v GBP, protože to kurzově vycházelo o několik tisíc levněji, než v EUR. Sám se divím, že mě to vůbec napadlo takhle porovnat, protože jinak bych automaticky kupoval v EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Zásadně nakupuji v librach. Vychází to výrazně lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 odebíráte někdo ten jejich Loupe magazin? Je tam něco zajímavého, nebo nemá smysl se k tomu hlásit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Smysl to nemá, ale já jej odebírám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 A fakt ti kazdy mesic pristane free ve schrance, nebo je zadara jen prvni vydani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 14 hours ago, lemon said: Koľko stáli superkopresory? Cca tisicku. Alebo 749 GBP co by vyslo cca 880 eur. Skoda, ojebal som sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Já tohle běžně taky kontroluju. Poslední dobou se rozmohlo, že v e-shopech nabízí spoustu měn, včetně CZK, ale s nevýhodným kurzem. Případně si přirazí peníze za dopravu a tváří se, že je doprava grátis. Když jsem objednával tu limitku, tak bohužel už nebyl čas to zkontrolovat a byl jsem rád, že jsem to stihnul. Příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 2 hodinami, Pepino777 napsal: A fakt ti kazdy mesic pristane free ve schrance, nebo je zadara jen prvni vydani? JJ, každý měsíc zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 První živé fotky. Moje dorazí v úterý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tak to je přesně ono, takhle jsem to chtěl. Moje zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se