Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ten krasne cistej pruhled na perovniky ti zavidim, u me to trochu kazi ta nadstavba samonatahu, ale stejne bomba stroj.

Chapu, ze Meistersinger si za nej rekne 150, ale u toho Warda mi to hlava nebere, tim ale lip pro nas...

kolik ti dela stabilne? me jel -3s/d, tak jsem o 20 st. malinko pootocil sroubek regulace a ted mi delaj +2s/d a jsem happy (nesnasim, kdyz jdou hodinky do minusu)

01bc709daecc783fc68d32c59b97f5fd.jpg

3611df025e7d280f25ec803c16ffc706.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tsakris, tak ze bych ten sroubek jeste trochu polechtal? :-)

gratuluji, je to parada... nejlepsi je, ze me tu stabilni odchylku udrzi i kdyz jsou na vikend v hodinkovnici.

Upraveno uživatelem Robero79
Odkaz ke komentáři

cena je vcelku prizniva, pokud clovek nakoupi v clearance pred Vanoci, kde i ty nejvetsi pecky byvaji casto za 50% ceny. Takhle potom ten SH21 vyjde pod 1000?.

Ale i v porovnani s hodinkami do 2tis ? se tyhle neztrati. Zpracovani je prikladne.

Jedine co me stve je, ze tahy a remeny maji rovne a ne zuzene. Muj osobni ideal je -4mm proti stezejce. No ale tenhle handicap resim u mistnich mistru kuze, takze je to vlastne jedno...

Odkaz ke komentáři

Mě u těch Wardich tahu vadí spousta lestenych ploch,které jsou při mém užívání brzy plné vlásečnic. Trochu to kompenzuje naprosto dokonalá spona

pravdu mas, ja uz jsem musel jednou lunetu lehce liznout plstakem, na tah jsem se vykaslal, po mesici byl od kancldivingu jak po tuningu v michacce na beton, ale beztak ho nenosim z vyse uvedenych duvodu, kuze je pohodlnejsi a mozna i slusivejsi.

Odkaz ke komentáři

cena je vcelku prizniva, pokud clovek nakoupi v clearance pred Vanoci, kde i ty nejvetsi pecky byvaji casto za 50% ceny. Takhle potom ten SH21 vyjde pod 1000?.

Ale i v porovnani s hodinkami do 2tis ? se tyhle neztrati. Zpracovani je prikladne.

Jedine co me stve je, ze tahy a remeny maji rovne a ne zuzene. Muj osobni ideal je -4mm proti stezejce. No ale tenhle handicap resim u mistnich mistru kuze, takze je to vlastne jedno...

Všetko čo píšeš je pravda, bohužiaľ pre mňa je to aj tak veľa (teda aspoň zatiaľ). Navyše na moje 16,5cm zápästie sú modely s SH21 troška veľké. 43mm tridenty sú totálne mimo a 40,5mm oblekovky sú už tiež jemne za hranou. Preto sú stále mojimi favoritmi C65 Trident Vintage s 38mm puzdrom :rolleyes:

O kvalite ako takej vôbec nepochybujem. 

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...