Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Měl jsem 38 mm Trident C60 párkrát na ruce a výška byla OK. Spíš se mi subjektivně zdály na 17,5 zápěstí malý. 43MM Tridenty budu mít koncem roku tak uvidím, l2l je hraniční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Mám 38mm Tridenty. Výška je úplně v pohodě, proporčně mi pouzdro přijde dobře vyvedený a nemám pocit, že by měly být nižší. Na moji 16cm ruku jsou úplně akorát, ale souhlasím, že nějakej střední model by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jelikož mám před sebou tři dny volna, vzal jsem si své momentálně nejoblíbenější hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Měl jsem 38 mm Trident C60 párkrát na ruce a výška byla OK. Spíš se mi subjektivně zdály na 17,5 zápěstí malý. 43MM Tridenty budu mít koncem roku tak uvidím, l2l je hraniční. Zapísal si sa na tú facebook limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 (upraveno) ... Upraveno 4. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ano, mám zaplacenou zálohu a čekáme na dodání. Mělo by to být někdy začátkem příštího roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Mám cca 17cm ruku a Tridenty C60 38mm se mi taky zdály moc malé a zárověň vysoké, musel jsem je poslat zpátky. Zkoušel jsem i větší verzi ale to už na mojí ruce nevypadá dobře. Těch 40mm by bylo akorát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Ano, mám zaplacenou zálohu a čekáme na dodání. Mělo by to být někdy začátkem příštího roku. Ak to nie je tajomstvo, cenovo ako vychádza táto limitka? Je tam cena ako za klasické Tridenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Plus 70 liber. Byla hned vyprodaná. Je to jen 50ks Upraveno 5. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) IN HOUSE SH21 COSC CERTIFIED CHRONOMETERRezerva 120 hodin Upraveno 5. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 ten krasne cistej pruhled na perovniky ti zavidim, u me to trochu kazi ta nadstavba samonatahu, ale stejne bomba stroj. Chapu, ze Meistersinger si za nej rekne 150, ale u toho Warda mi to hlava nebere, tim ale lip pro nas...kolik ti dela stabilne? me jel -3s/d, tak jsem o 20 st. malinko pootocil sroubek regulace a ted mi delaj +2s/d a jsem happy (nesnasim, kdyz jdou hodinky do minusu) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Za 25 dní co je měřím dělají průměr +0,5 s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) tsakris, tak ze bych ten sroubek jeste trochu polechtal? :-)gratuluji, je to parada... nejlepsi je, ze me tu stabilni odchylku udrzi i kdyz jsou na vikend v hodinkovnici. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 5. října 2018 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Chlapi parádne to máte, 120h rezerva nátahu by sa mi veru páčila, škoda len že ten strojček je mimo moje finančné možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 5 dnu rezerva je naprosto skbela vec. Kdyz clovek strida vic hodinek, tak nemusi resit narizovani casu. A cena oproti treba IWC 7days (ktere me napadly jako priklad vysoke rezervy natahu) je zlomkova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 cena je vcelku prizniva, pokud clovek nakoupi v clearance pred Vanoci, kde i ty nejvetsi pecky byvaji casto za 50% ceny. Takhle potom ten SH21 vyjde pod 1000?.Ale i v porovnani s hodinkami do 2tis ? se tyhle neztrati. Zpracovani je prikladne. Jedine co me stve je, ze tahy a remeny maji rovne a ne zuzene. Muj osobni ideal je -4mm proti stezejce. No ale tenhle handicap resim u mistnich mistru kuze, takze je to vlastne jedno... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Mě u těch Wardich tahu vadí spousta lestenych ploch,které jsou při mém užívání brzy plné vlásečnic. Trochu to kompenzuje naprosto dokonalá spona Upraveno 5. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Mě u těch Wardich tahu vadí spousta lestenych ploch,které jsou při mém užívání brzy plné vlásečnic. Trochu to kompenzuje naprosto dokonalá sponapravdu mas, ja uz jsem musel jednou lunetu lehce liznout plstakem, na tah jsem se vykaslal, po mesici byl od kancldivingu jak po tuningu v michacce na beton, ale beztak ho nenosim z vyse uvedenych duvodu, kuze je pohodlnejsi a mozna i slusivejsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 S remenama jsou spokojeny, ale preklapeci spona ma ostre hrany a to je na zapesti dost otravne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) cena je vcelku prizniva, pokud clovek nakoupi v clearance pred Vanoci, kde i ty nejvetsi pecky byvaji casto za 50% ceny. Takhle potom ten SH21 vyjde pod 1000?.Ale i v porovnani s hodinkami do 2tis ? se tyhle neztrati. Zpracovani je prikladne. Jedine co me stve je, ze tahy a remeny maji rovne a ne zuzene. Muj osobni ideal je -4mm proti stezejce. No ale tenhle handicap resim u mistnich mistru kuze, takze je to vlastne jedno... Sent from my iPhone using Tapatalk Všetko čo píšeš je pravda, bohužiaľ pre mňa je to aj tak veľa (teda aspoň zatiaľ). Navyše na moje 16,5cm zápästie sú modely s SH21 troška veľké. 43mm tridenty sú totálne mimo a 40,5mm oblekovky sú už tiež jemne za hranou. Preto sú stále mojimi favoritmi C65 Trident Vintage s 38mm puzdrom O kvalite ako takej vôbec nepochybujem. Upraveno 5. října 2018 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se