MarekZz Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Akce už probíhá na christopherward.com/sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Vybavene! C60 Trident Pro 300 40mm black na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Tak nic, jako vždycky Stihl jsem na ty Supercompresory i kliknout, otevřít a už nešlo dát přidat do košíku Tohle jak to jde otevřít dřív než příjde mail je prostě o ničem. Pak tam bude 3 dny dokola to stejný co každý výprodej. A já jsem pak jen trudomyslný. Dokonce tam byli ty tmavě modrý Supercompresory na tahu, přesně jak bych si to představoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 (upraveno) Myslím že to posunuli na zítra, až dnes přišel mail s 24 hour preview. Aha, tak asi ne, ten mail to odstartuje, to je teda pech. Elite 1000 už jsou pryč Upraveno 5. července 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 26 minutami, tlotlo22 napsal: Myslím že to posunuli na zítra, až dnes přišel mail s 24 hour preview. Aha, tak asi ne, ten mail to odstartuje, to je teda pech. Elite 1000 už jsou pryč no ještě hůř....v době kdy tobě příjde mail a ty se tam podíváš, jsou už ty pecky pryč. Protože stačí do linku za adresu napsat sale a nebo použít link z lonskýho emailu a máš pár minut náskok než rozešlou email.......Teď už to vím taky...tak za rok ty Supercompressory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 13 minutami, Žigi napsal: no ještě hůř....v době kdy tobě příjde mail a ty se tam podíváš, jsou už ty pecky pryč. Protože stačí do linku za adresu napsat sale a nebo použít link z lonskýho emailu a máš pár minut náskok než rozešlou email.......Teď už to vím taky...tak za rok ty Supercompressory Doufám že za půl roku, doprodeje by měly být 2x ročně. Příště zkusíme být rychlejší. Jsem zrovna na dovolené s nowifi a signál 1 čárka a neustálé přepínání LTE a E... grrr Jedině snad, kdyby měl Elite 1000 Dokusan na prodej, to by byla naděje, tedy pokud je má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Ja bych vzal ty C1 Morgan, kdyby nemely na cifru Morgan Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 6 minutes ago, Prochy68 said: Ja bych vzal ty C1 Morgan, kdyby nemely na cifru Morgan Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk haha tak to jsme 2 ...mozna nas je asi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Co co? Prodat? Tohle? Nikdy PS: Zdravím z Tokia, foto před HQ Kawasaki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Tak supercopressory se tam znovu objevili, ale bez šance, než jsem klikl, už zase pryč. Ale podařilo se mi urvat C60 Trident broznáky. Ty se mi vždycky líbili s poškrábaným cifrem. Tak kdyby někdo chtěl měnit Supercompressory za nový broznáky až příjdou, tak se mi ozvěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Tak proto mi bronzáky nešly hodit do košíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 53 minutami, Žigi napsal: Tak supercopressory se tam znovu objevili, ale bez šance, než jsem klikl, už zase pryč. Ale podařilo se mi urvat C60 Trident broznáky. Ty se mi vždycky líbili s poškrábaným cifrem. Tak kdyby někdo chtěl měnit Supercompressory za nový broznáky až příjdou, tak se mi ozvěte Gratulace. Já jsem Supercompressory ani nezahlidl. Podobně jsem to měl v lednovém výprodeji. Chtěl jsem Supercompressory a dostal jsem Aquitainy v bronzu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Tak byly tam i zajímavé kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Zkousel nekdo na tom jejich tahu demontovat ty stezejky s packama a nahradit to normalnima? Pokud je to vubec mozny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 před 42 minutami, Pepino777 napsal: Zkousel nekdo na tom jejich tahu demontovat ty stezejky s packama a nahradit to normalnima? Pokud je to vubec mozny... Nezkoušel, možný to nejspíš bude, ale nenapadá mě, proč bych to měl dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Tak to som teda prepálil , bolo to celkom svižne keď aktuálne pozerám čo tam ostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 3 hours ago, Dokusan said: Nezkoušel, možný to nejspíš bude, ale nenapadá mě, proč bych to měl dělat. Likviduje mi to ručníky a celkově cokoli, čím otírám dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Omlovam se za offtopic, ale jak by se daly dostat nejak rozumne jedny hodinky z US bez cla a DPH? To je asi bez sance co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 před 2 hodinami, Petr Pavel napsal: Omlovam se za offtopic, ale jak by se daly dostat nejak rozumne jedny hodinky z US bez cla a DPH? To je asi bez sance co? Jde to Já to nikdy nevyužil, ale jistě to tu někdo zná. Hodně zjednodušeně: založíš si v US schránku, na tu si to necháš poslat a pak pošleš vlastně sám sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 6 hours ago, DarylVanHorne said: Jde to Já to nikdy nevyužil, ale jistě to tu někdo zná. Hodně zjednodušeně: založíš si v US schránku, na tu si to necháš poslat a pak pošleš vlastně sám sobě. Shipito znám. Jenže to se používá v případě kdy nezasila store na jinou než US adresu. Nebo chceš víc věcí z US a chceš jedno poštovné. Na celnici a deklaraci to bohužel pošlou a podle ceny zboží naměří DPH I clo. . Tím si nepomůžu. A 30% k ceně je podle mě už fakt moc. Kdyby to bylo 2k -4k zavřu oči. Ale 30k je fakt u hodinek pro stát moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se