Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak nic, jako vždycky :( Stihl jsem na ty Supercompresory i kliknout, otevřít a už nešlo dát přidat do košíku :( Tohle jak to jde otevřít dřív než příjde mail je prostě o ničem. Pak tam bude 3 dny dokola to stejný co každý výprodej. A já jsem pak jen trudomyslný. Dokonce tam byli ty tmavě modrý Supercompresory na tahu, přesně jak bych si to představoval :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 26 minutami, tlotlo22 napsal:

Myslím že to posunuli na zítra, až dnes přišel mail s 24 hour preview.

Aha, tak asi ne, ten mail to odstartuje, to je teda pech. Elite 1000 už jsou pryč 😥

no ještě hůř....v době kdy tobě příjde mail a ty se tam podíváš, jsou už ty pecky pryč. Protože stačí do linku za adresu napsat sale a nebo použít link z lonskýho emailu a máš pár minut náskok než rozešlou email.......Teď už to vím taky...tak za rok ty Supercompressory :D

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Žigi napsal:

no ještě hůř....v době kdy tobě příjde mail a ty se tam podíváš, jsou už ty pecky pryč. Protože stačí do linku za adresu napsat sale a nebo použít link z lonskýho emailu a máš pár minut náskok než rozešlou email.......Teď už to vím taky...tak za rok ty Supercompressory :D

Doufám že za půl roku, doprodeje by měly být 2x ročně. Příště zkusíme být rychlejší. Jsem zrovna na dovolené s nowifi a signál 1 čárka a neustálé přepínání LTE a E... grrr :wallbash:

Jedině snad, kdyby měl Elite 1000 Dokusan na prodej, to by byla naděje, tedy pokud je má 😔

Odkaz ke komentáři

Tak supercopressory se tam znovu objevili, ale bez šance, než jsem klikl, už zase pryč. Ale podařilo se mi urvat C60 Trident broznáky. Ty se mi vždycky líbili s poškrábaným cifrem. Tak kdyby někdo chtěl měnit Supercompressory za nový broznáky až příjdou, tak se mi ozvěte :D

Odkaz ke komentáři

Tak proto mi bronzáky nešly hodit do košíku 😅 

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Žigi napsal:

Tak supercopressory se tam znovu objevili, ale bez šance, než jsem klikl, už zase pryč. Ale podařilo se mi urvat C60 Trident broznáky. Ty se mi vždycky líbili s poškrábaným cifrem. Tak kdyby někdo chtěl měnit Supercompressory za nový broznáky až příjdou, tak se mi ozvěte :D

Gratulace. Já jsem Supercompressory ani nezahlidl. Podobně jsem to měl v lednovém výprodeji. Chtěl jsem Supercompressory a dostal jsem Aquitainy v bronzu 😃.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Petr Pavel napsal:

Omlovam se za offtopic, ale jak by se daly dostat nejak rozumne jedny hodinky z US bez cla a DPH? 

To je asi bez sance co? 

Jde to 😉 Já to nikdy nevyužil, ale jistě to tu někdo zná. Hodně zjednodušeně: založíš si v US schránku, na tu si to necháš poslat a pak pošleš vlastně sám sobě.

Odkaz ke komentáři

6 hours ago, DarylVanHorne said:

Jde to 😉 Já to nikdy nevyužil, ale jistě to tu někdo zná. Hodně zjednodušeně: založíš si v US schránku, na tu si to necháš poslat a pak pošleš vlastně sám sobě.

Shipito znám. Jenže to se používá v případě kdy nezasila store na jinou než US adresu. Nebo chceš víc věcí z US a chceš jedno poštovné.

Na celnici a deklaraci to bohužel pošlou a podle ceny zboží naměří DPH I clo. 😭

Tím si nepomůžu. A 30% k ceně je podle mě už fakt moc. Kdyby to bylo 2k -4k zavřu oči. Ale 30k je fakt u hodinek pro stát moc. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...