paya01 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Simple. Spočítej si, jaká je úspora si tam pro to zaletět a přivézt to na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Po výprodeji poslední dobou vždy představí nějakou novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Jj, viděl jsem. Bronzový tridenty, ale které? Černý nebo šedý cifr. Pískovaná luneta, že by keramika vsazená do bronzu A jaká bude strojovna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 2 hours ago, tlotlo22 said: Jj, viděl jsem. Bronzový tridenty, ale které? Černý nebo šedý cifr. Pískovaná luneta, že by keramika vsazená do bronzu A jaká bude strojovna? Tak strojovna je jasná. Stopro to bude Sellita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 co je vlastne na ty sellite tak blbyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Mě přijde zajímavé že o ty 600 moc lidí nestojí ani ve výprodeji. Těch 15 kousků tam je od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 2 hodinami, tlotlo22 napsal: Jj, viděl jsem. Bronzový tridenty, ale které? Černý nebo šedý cifr. Pískovaná luneta, že by keramika vsazená do bronzu A jaká bude strojovna? C60 Trident 600, cifrů bude asi víc, vlizka lunety broušená keramika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 12 minutes ago, Pepino777 said: co je vlastne na ty sellite tak blbyho? Nic. Je to kvalitní strojovna. Ale třeba pro mě nijak zajímavá. Jsem rád když mají hodinky průhled i na Sellitu, ale že bych se na ni párkrát za den koukal jak šlape to spíš ne. Strašně rád bych se koukal na SH21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 (upraveno) před 19 minutami, Petr Pavel napsal: Mě přijde zajímavé že o ty 600 moc lidí nestojí ani ve výprodeji. Těch 15 kousků tam je od začátku. Tak většina lidí už C60 600 má, je to nejprodávanější model. Proto tam ty základní nelimitovany modely zůstávají. Navíc jsou to výhradně rozměry 38 a 42, s výjimkou kombinace černé luneta a modrého cifru, která je 40 mm Upraveno 9. července 2023 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Tak dle info to spíš vypadá na C60 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 600 mk4 ma byt az buduci rok v Septembri. Pisali to v dakom vydani Loupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Dotaz do pléna. Zbavili by jste je před prodejem patinace nebo je nabídli takto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Tak dotaz beru zpět, rozhodnul sem to sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Fanta? jooo ať si to každej zaplísní svou vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 29 minutami, Spongebob napsal: Fanta? jooo ať si to každej zaplísní svou vlastní Ne, oranžová miska. Zbytek dle instrukcí přímo od Wardů. Lžička jedlé sody, lžička kyseliny citronové a voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 26 minutami, Dokusan napsal: Ne, oranžová miska. Zbytek dle instrukcí přímo od Wardů. Lžička jedlé sody, lžička kyseliny citronové a voda. Jsem zvědavý, jak jim to bude slušet po koupeli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 2 minutami, Danny35 napsal: Jsem zvědavý, jak jim to bude slušet po koupeli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Pěkně prokoukly . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 (upraveno) No a teď jsou jako nové a zůstanou doma Jak dlouho se, dle instrukcí, koupaly? To jsou C60 Bronze Ombré Green COSC LE 42mm? Upraveno 12. července 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Chvilku, jen dokud to šumí. Doma nezůstanou, jsou v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se