Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, MíraMíra napsal:

To víš že můžeš. 😀

Kruci, blbý je, že po dlouhé době to jsou od Seconde opět opravdu vtipné hodinky 👍 Designově povedené a super vtipné. A dotažené - to dýnko je také bomba. 😍

Kur... No nic, musím odolat. Dnes mi dorazily jedny nové, tak nemůžu hned jít zas do ChW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, Lamiczka napsal:

Kluci, nemáte někdo promo kod k wardům, teď jsem asi impulzivně pohlehl (nechám tomu do večera) jejich desk diverům a říkal jsem si, že se prvně zeptám...

Naprosto tě chápu, já se snažím odolat a doufám, že každou chvíli zmizí z nabídky, abych měl klid 🤣

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, DarylVanHorne napsal:

Naprosto tě chápu, já se snažím odolat a doufám, že každou chvíli zmizí z nabídky, abych měl klid 🤣

😂 Jsem na tom podobně. Včera večer byly dvakrát v košíku. Zatím jsem to ustál. Doufám, že než mě to zas chytí, budou fuč. 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Dokusan napsal:

@MíraMíra @Lamiczka

No už nejsou 

před 37 minutami, DarylVanHorne napsal:

Hurá a mám klid. V košíku jsem je měl celkem 3x, ale zvládl jsem odolat 😇😂

Tak snad jich tu pár uvidíme.

Taky jsem zvažoval, ale už mám jednu limitku od Wardů a jsem spoko.

Odkaz ke komentáři

Já nikdy nejsem spoko, ale jelikož jsem za poslední 2 měsíce koupil dvoje hodinky, tak jsem fakt happy. Upřímně teď nic dalšího nepotřebuji do dobydokud se z něčeho neposadím na zadek a tím myslím i cenu, takže mohu být v klidu, dlouho nic nebude 😂

Odkaz ke komentáři

Teď beztak to, co by zákazníci ušetřili na kódech, věnují raději tomu fotbalovému týmu, co sponzorují 😆

Odkaz ke komentáři

V 19. 9. 2024 v 18:42, lukassob napsal:

Zajímavá vychytávka. 👍

Christopher Ward 1.jpg

Mně to neustále vylézalo do strany pod páskem a strašně mě to štvalo. Tak jsem to jednoho dne ustřihl a teď mi pro změnu to očko vylézá nahoru a opět mě to štve... :-D.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Dokusan napsal:

Je to prostě velká krása. 

499/500

20241002_123056.jpg

Souhlasím - po dlouhé době se Seconde něco fakt povedlo. Jsou nejen vtipné, ale i designově velmi povedené a to dýnko... Hoď sem prosím fotku dýnka 😉

Gratuluji k super kousku 👍 

A nyní drzá prosba: kdyby tě někdy napadla kacířská myšlenka, že se jich zbavíš, hoď mi prosím SZ 😇

PS: ale být tebou, tyhle bych si nechal - jsou fakt super.

Odkaz ke komentáři

@DarylVanHorne Tak já už ty Wardy kupuji jen vyjímečně, spíš jako sběratel. Vlastně už nosím jen DJ a občas vyvětrám něco jiného. Takže pouštět je s největší pravděpodobností nebudu. Letos mi mají ještě přijít Twelve X (Ti) a tím už budu saturovaný.

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, Dokusan napsal:

@DarylVanHorne Tak já už ty Wardy kupuji jen vyjímečně, spíš jako sběratel. Vlastně už nosím jen DJ a občas vyvětrám něco jiného. Takže pouštět je s největší pravděpodobností nebudu. Letos mi mají ještě přijít Twelve X (Ti) a tím už budu saturovaný.

Naprosto chápu 😉 To byl jen takový drzý dotaz 😂😇

Ale prosbu myslím vážně - hoď sem prosím fotku toho dýnka 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...