MíraMíra Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 14 minutami, DarylVanHorne napsal: Objednejte si je už, ať už nemám šanci přece nemůžu koupi třetí hodinky za 2 měsíce To víš že můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 5 minutami, MíraMíra napsal: To víš že můžeš. Kruci, blbý je, že po dlouhé době to jsou od Seconde opět opravdu vtipné hodinky Designově povedené a super vtipné. A dotažené - to dýnko je také bomba. Kur... No nic, musím odolat. Dnes mi dorazily jedny nové, tak nemůžu hned jít zas do ChW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Kluci, nemáte někdo promo kod k wardům, teď jsem asi impulzivně pohlehl (nechám tomu do večera) jejich desk diverům a říkal jsem si, že se prvně zeptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 21 minutami, Lamiczka napsal: Kluci, nemáte někdo promo kod k wardům, teď jsem asi impulzivně pohlehl (nechám tomu do večera) jejich desk diverům a říkal jsem si, že se prvně zeptám... Naprosto tě chápu, já se snažím odolat a doufám, že každou chvíli zmizí z nabídky, abych měl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 @Lamiczka Wardi zrušili slevové kupóny a kódy už tak před dvemi lety. Už to holt není microbrand a mají úplně jinou politiku prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 31 minutami, DarylVanHorne napsal: Naprosto tě chápu, já se snažím odolat a doufám, že každou chvíli zmizí z nabídky, abych měl klid Jsem na tom podobně. Včera večer byly dvakrát v košíku. Zatím jsem to ustál. Doufám, že než mě to zas chytí, budou fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Celkem se divím, že tam ještě jsou. Úplně bych neotálel. Lidi většinou víc trápí, co neudělali, než udělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 @MíraMíra @Lamiczka No už nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: @MíraMíra @Lamiczka No už nejsou Hurá a mám klid. V košíku jsem je měl celkem 3x, ale zvládl jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 před 3 hodinami, Dokusan napsal: @MíraMíra @Lamiczka No už nejsou před 37 minutami, DarylVanHorne napsal: Hurá a mám klid. V košíku jsem je měl celkem 3x, ale zvládl jsem odolat Tak snad jich tu pár uvidíme. Taky jsem zvažoval, ale už mám jednu limitku od Wardů a jsem spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Já nikdy nejsem spoko, ale jelikož jsem za poslední 2 měsíce koupil dvoje hodinky, tak jsem fakt happy. Upřímně teď nic dalšího nepotřebuji do dobydokud se z něčeho neposadím na zadek a tím myslím i cenu, takže mohu být v klidu, dlouho nic nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 Teď beztak to, co by zákazníci ušetřili na kódech, věnují raději tomu fotbalovému týmu, co sponzorují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Já jsem nakonec taky odolal. Jsou super, ale nakonec bych je nenosil a jsou jiný kousky, který potřebuju víc (třeba černý baby pandy 6138) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 V 19. 9. 2024 v 18:42, lukassob napsal: Zajímavá vychytávka. Mně to neustále vylézalo do strany pod páskem a strašně mě to štvalo. Tak jsem to jednoho dne ustřihl a teď mi pro změnu to očko vylézá nahoru a opět mě to štve... :-D. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Je to prostě velká krása. 499/500 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 před 8 hodinami, Dokusan napsal: Je to prostě velká krása. 499/500 Souhlasím - po dlouhé době se Seconde něco fakt povedlo. Jsou nejen vtipné, ale i designově velmi povedené a to dýnko... Hoď sem prosím fotku dýnka Gratuluji k super kousku A nyní drzá prosba: kdyby tě někdy napadla kacířská myšlenka, že se jich zbavíš, hoď mi prosím SZ PS: ale být tebou, tyhle bych si nechal - jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 @DarylVanHorne Tak já už ty Wardy kupuji jen vyjímečně, spíš jako sběratel. Vlastně už nosím jen DJ a občas vyvětrám něco jiného. Takže pouštět je s největší pravděpodobností nebudu. Letos mi mají ještě přijít Twelve X (Ti) a tím už budu saturovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 před 42 minutami, Dokusan napsal: @DarylVanHorne Tak já už ty Wardy kupuji jen vyjímečně, spíš jako sběratel. Vlastně už nosím jen DJ a občas vyvětrám něco jiného. Takže pouštět je s největší pravděpodobností nebudu. Letos mi mají ještě přijít Twelve X (Ti) a tím už budu saturovaný. Naprosto chápu To byl jen takový drzý dotaz Ale prosbu myslím vážně - hoď sem prosím fotku toho dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 (upraveno) Tak edit čísla, mám 052/500, 499 je kód modelu Upraveno 4. října 2024 uživatelem Dokusan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 před 12 minutami, Dokusan napsal: Tak edit čísla, mám 052/500, 499 je kód modelu Pecka A teď lituju, že jsem ti o to foto řekl, protože mě štve že jsem je neobjednal Jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se