Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 49 minutami, kolky87 napsal:

Mne tiež. Chceli len údaje ako objednávka a platba. Podľa mňa to hneď pustia bez vyrubenia sumy, mal by to riešiť ward

Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku

Prave se divim kdyz to resi ward, a hodinky co jsem bral nedavno prosly bez  celniho rizeni …

Odesláno

Občas chce DHL vyplnit celní deklaraci online a potvrdit, že ponesete náklady zpracování. Nahraje se tam faktura, napíše, co to je a odešle. Formalita, ale pokud to neuděláte, zásilka čeká v celním skladu. I když potvrdíte, že náklady ponesete, platí to Ward, vy to máte DDP.

• Like 2
Odesláno

Tak dnes doručené, ale zatiaľ žiadna správa po nahrati údajov DHL. Takže asi cajk bez ďalších poplatkov

• Like 1
Odesláno

Dnes se mi vrací hodinky ze servisu (opět 😐). Normálně lítají Londýn-Lipsko-Praha a ke mně, tentokrát Londýn-East Midlands-Milán-Praha. O nic nejde, ale zaujalo... 

Odesláno

Tyhle potápky jsou snad jen 11mm tenké a na té textilní gumě nejsou na ruce v léte skoro cítit 

20240611_135015.jpg

• Like 4
  • Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Zvažuju, že si koupím CW a nejsem si jistý správnou délkou tahu. Mám dvě otázky:

1. Když si z jejich shopu koupíte hodinky s upravenou délkou, dávají k tomu i náhradní dílky tahu tak aby šel případně prodloužit
  2. Kde v praze upravit délku tahu

Předem díky za radu :)

M.

Odesláno

Tah by měl prodloužit/zkrátit každý normální hodinář. Nejsem si jistý, jestli CW neposílá povolené články, možná se mi to plete s někým jiným. Já bych asi těch 15 liber ušetřil a udělal si to sám, nebo si to nechal zkrátit.

Odesláno

Tak tohle je jiná. Nad starými Twelve jsem do teď váhal, protože mi toho na nich přišlo prostě moc, ale tyhle se mi teda krutě líbí. Nejvíc ten zjednodušený ciferník. ❤️ 

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Wow, měl jsem u nich ve fokusu jiný model, ale tohle vypadá hodně dobře! Absence datumovky je pro mě plus, absence sekundovky je už trochu na pováženou. Trošku mě mrzí, že to hraje na integrovaný tah. Dovedl bych si je představit na kůži.

Upraveno uživatelem STRKKT
Odesláno

Možná od doby, kdy s tím slaví úspěch Tissot? Asi zůstanu u C63 Sealenderu GMT, sice to nejsou oblekovky, ale protože oblek nenosím, tak to snad vadit nebude.

Odesláno (upraveno)
V 11. 12. 2024 v 21:07, paya01 napsal:

Já vždy beru k hodinkám strap navíc. ChW mají pěkné signované gumy.  Jinak dost často mají samostatné akce na řemínky, vybavuji si, že kolem dne otců měli 3 za cenu 2...

V 19. 12. 2024 v 23:20, Vally napsal:

Já bral k hodinkám na tahu i gumu (s textilií) a kožený pásek. Oba jsou moc pěkně zpracované a mají rychkostežejky, takže výměnu zvládne každá lama i bez nářadí - dokonce i já :-). Za mě v akci 2+1 není co řešit.. ;-). 

V 12. 12. 2024 v 14:36, Lou napsal:

Hodinky jsem nakonec objednal, nechci čekat co zbude po Vánoíchc a co si zvladnu vykliknout. 
Wardi mají akci 2+1 náramky zdarma, ale mně bude stačit jedna modrá hybrid guma 🙂
Díky za radu s přechodem na libru, ušetřil jsem 60 EUR.

teď jsem zvědavej, jestli vydržím o otevřením do Vánoc 😳

Nemohl byste mi prosím někdo změřit rozměry těch gumových pásků? Mám ale malé zápěstí, takže budu brát nějaké XS, ale ty gumové jsou pouze ve standardní velikosti... V popisku jsem rozměry nikde nenašel.

Popř. nemáte od nich někdo ten XS řemínek? 

Upraveno uživatelem ZH6
Odesláno

Nejsem si jistej, jestli by mi nechyběl nějakej pohyb na ciferníku, ale jinak za mě 👍. Taková verze třeba s mimostřednou vteřinovkou, to by se mi asi líbilo.

• Dát hlas 1
Odesláno

Mimo výše zmíněné absence vteřinové ručky je pro mě nepřekonatelná WR30. A lumi by mi také chyběla...

Ale chápu, proč vypadají, jak vypadají, plno lidem budou takto vyhovovat. Každopádně fajn rozšíření řady The Twelve 👍

Odesláno
V 24. 7. 2025 v 8:32, RazoR napsal:

Trident Pro 300 v 38 mm. Za mě dobrý emoji106.png e36608c743185890d4424192298a404b.jpg

Ahoj. Co to máš prosím tě za řemínek. Vypadá zajímavě. Netahá to chlupy? Díky.

Odesláno (upraveno)

Já si nechával tah zkrátit a všechny dílky jsem měl přibalené. Měl jsem hodinky na Vánoce a chtěl jsem rovnou nasadit. Ale nakonec jsem si tah prodlužoval, protože mi ho udělali přesně na zápěstí a mikroregulací šlo pouze zkracovat. Dílky jsou na šroubky, takže je to velmi snadné. 

Níže přidávám foto gumovo-textilního pásku s rozměry. 

20250906_130454.heic 20250906_130321.heic

Upraveno uživatelem Vally
  • Díky 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...