Dokusan Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Moji zásilku ale GLS od 20.9. nezná, nikdy ji neměli v systému. Což považuju za zásadní problém.A Royal Mail?Jaký máš stav objednávky?Platba proběhla v pořádku? Upraveno 6. října 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) A jaký status píše Royal Mail? To vypadá na problém některé poštovní služby. Upraveno 6. října 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Slimlajny jsou skutečně slim...Jen přemýšlím, jakej k nim koupit řemen. Ten origo je mi malej.Někdo nějaký typ? Upraveno 9. října 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Bronzový Tridenty jsou na světě. https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-trident-bronze-pro-600-range Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Bývají ty slevy u Wardů s nějakou pravidelností, nebo to je spíš náhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak sále 50? je pravidelna, ale nikdy nevíš na jaký modely ty slevy budou a kolik jich v tom výprodeji bude. Nikdy tam nebývají aktuální modely.Pak bývají slevový kupony na 50 a 100 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Tak došel nový magazín Loupe. Na jaře nás čeká, kromě již dříve avizovanych vintage potapek, i nejtenčí mechaniky značky. C5 Malvern Air.TLOUŠŤKA 5,95 mm ETA 7001, váha 30 gramů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Jen tak pro radost fotky z výletu (Sibillini minulý týden) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Krása, vidím je tady poprvé. To jsou Makaira Elite 500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Jsou to C11 TITANIUM EXTREME 1000. Už se tu párkrát objevily, sám jsem je pořídil tady na fóru. Od Makaira se liší vyšší vodotěsností, tlustším safírem (4,3 mm) a zelenou barvou místo žluté. A taky odlišným reliéfem na dýnku - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59393-ukaž-druhou-tvář/?p=1953106 . I když působí mohutně, nosí se díky lehkému titanu příjemně. Ani trčící korunky mi nikdy nevadily. A i s mým mizerným zrakem na nich poznám, kolik je hodin. Navíc jsou dost přesné a tak u mě vyhrávají mezi sportovními hodinkami a opravdu je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Zdravím, neviete niekto o dostupnosti koženného remeňa s kovovými koncovými dielmi pre C60 Trident? Niečo na tento spôsob: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Hodím je i sem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Hezký. carre, to je něco hroznýho, na těch subech:) Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 mne sa to náhodou dosť páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Ještě jsem je nahodil, než se s nimi rozloučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Tak idú preč nakoniec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Uvidím, man na cestě jiný Wardy, takže si budu muset rozmyslet, s ohledem na ještě jeden možný nákup, co pustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak dnes som na Tridenty hodil koženný NATO a myslím, že im dosť pristane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Co říkáte na novinku C5 Malvern 595? 5,95 mm vysoký, 39 mm průměr. https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c5-malvern-595-range Za mě paráda. Jenom si nejsem jistej černýma ručkama. Modrý by jim podle mě slušely víc. Navíc v tichosti zveřejnili i nový modrý Tridenty, i když zatím jen ve 43 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Nevyzera to zle. Cisty cifernik, krasne oblekovky. Za mna ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se